X
-
Fetelor,care este limita de retragere pe zi din bancomat cu Paxum? ms
(ps. ma refer la o singura retragere,nu sa tot bag cardul de n ori )Comment
-
Mai are cineva probleme cu platile online de pe cardul Paxum Mastercard Euro? Adică sa i se dea tranzacție refuzata la orice plata online? Mulțumesc!Comment
-
-
daca ai mai multe poti sa scoti sumele respective.
4000ron intr o manaLast edited by Amysweet; 09.Mar.2024, 10:21.Comment
-
Cam asa arata telefonul fara fir si persoanele care habar nu au despre ce vorbesc dar prefera sa i panicheze pe ceilalți. Ai incercat sa inveti engleza? “Beyond our control” inseamna ca nu tine de ei, nicidecum ce insinuezi tu acolo.Comment
-
Fetelor,care ma ajutati si pe mine va rog?
Pe MFC am dat sa schimb metoda de plata. Am ales Paxum. Am bagat emailul asociat contului de Paxum ,si primesc raspuns de la MFC: Payment information declined. Reason: Name does not match wallet. Ce vrea sa insemne asta? care name? ce wallet? :)) Ms pt eventualele raspunsuri!Comment
-
buna . aceeasi prb. o am eu dar cu OF . daca nu m au innebunit se cap cu zeci de mii. de screenshoot uri trimise. de cateva sapt. si same prb . daca nu imi pierd rabdarea. cu astia nu mi o mai pierd niciodata . acum idiotii imi cer sa imi schim email adress de logare in contul de OF cu paxum email adress . mare prostie nu am mai vazut . Sunt curioasa daca a mai intampinat cineva prb de genul asta cu cei de la OFLast edited by lulu; 12.Mar.2024, 18:52. -
Atat la mfc cat si la only e nevoile ca numele tau din cont si metoda de plata sa fie exact același. Daca la unul dintre ele ai de exemplu o liniuta intre prenume(daca ai doua) poate cauza problemele astea -
Cristina22 . la mfc nu am avut prb si la nicio alta platforma. Si ca idee numele pe paxum este scris cu litera mare la inceput si pe dac7 form la OF este cu litera mica intra-adevar .. ii rog de 3 sapt pe cei de la of sa schimbe. si sa vedem daca asta este prb si imi retrimit aceleasi emails de parca nici macar nu citesc ceea ce le scriu . dar de la asta pana sa imi ceara sa setez email de logare pe platforma acelasi eu paxum email payment .. e prostie mare
-
-
Comment
-
Multumesc !Comment
-
restu bancilor au 1000-2000ron per tranzactieComment
-
Buna, am facut miercuri un transfer eft euro din contul paxum in contul ing in ron, dar nu au intrat nici pana acum, de obicei intra in cateva ore,cel tarziu a doua zi. mai are cineva problema asta?Comment
Lovense
Collapse
Comment