Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Claudia marcu
    Membru
    • 25.Jul.2018
    • 70

Comment

• Figuri
      Figuri commented
      Editing a comment
      Si aici incepeti cu subiectul asta?Du-te fată la un contabil,la un avocat,nu cauta pe forum aceste lucruri.Ca vei primi numai oferte de rahat ca te ajuta cineva si vei arunca banii de pomana pe niste ajutoare care nu sunt deloc in favoarea ta.
  • OfeliaPitt
    Membru
    • 19.Feb.2024
    • 20

Fetelor,care este limita de retragere pe zi din bancomat cu Paxum? ms
    (ps. ma refer la o singura retragere,nu sa tot bag cardul de n ori )

Comment

• OfeliaPitt
      OfeliaPitt commented
      Editing a comment
      ms :* , oare la cosmo stii cum e?

• Figuri
      Figuri commented
      Editing a comment
      Nu stiu la cosmo,imi pare rau

• Cristina22
      Cristina22 commented
      Editing a comment
      La cosmo ai 600$ per tranzactie
  • AnaAreMere
    Membru junior
    • 15.Mar.2019
    • 11

Mai are cineva probleme cu platile online de pe cardul Paxum Mastercard Euro? Adică sa i se dea tranzacție refuzata la orice plata online? Mulțumesc!

Comment

• Claudia marcu
      Membru
      • 25.Jul.2018
      • 70

Comment

• Amysweet
        Membru senior
        • 22.Jan.2022
        • 217

Am trimis bani pe cb pe data de 03.03. Nu au intrat, cine a mai trimis , v-au intrat pana acum?

Comment

• Amysweet
          Membru senior
          • 22.Jan.2022
          • 217

Originally posted by OfeliaPitt
          Fetelor,care este limita de retragere pe zi din bancomat cu Paxum? ms
          (ps. ma refer la o singura retragere,nu sa tot bag cardul de n ori )
          Limita pe zi este de 2000$ -2500$sau lunar 12-13.000$ pe card paxum unionpay
          daca ai mai multe poti sa scoti sumele respective.
          4000ron intr o mana
          Last edited by Amysweet; 09.Mar.2024, 10:21.

Comment

• It girl
            Membru
            • 23.Jun.2023
            • 39

Cam asa arata telefonul fara fir si persoanele care habar nu au despre ce vorbesc dar prefera sa i panicheze pe ceilalți. Ai incercat sa inveti engleza? “Beyond our control” inseamna ca nu tine de ei, nicidecum ce insinuezi tu acolo.

Comment

• Greta
              Greta commented
              Editing a comment
              Una ca mine care citeste din 2 in 2 nu are cum sa panicheze pe cineva care citeste toate cuvintele.dar uite ca sa nu mai panichez pe nimeni o sa sterg postarea mea.si ma apuc de invatat engleza.Cu "preferatul" si "insinuatul" te-ai deplasat cam mult.Fiecare cu piticii lui.
          • OfeliaPitt
            Membru
            • 19.Feb.2024
            • 20

Fetelor,care ma ajutati si pe mine va rog?
            Pe MFC am dat sa schimb metoda de plata. Am ales Paxum. Am bagat emailul asociat contului de Paxum ,si primesc raspuns de la MFC: Payment information declined. Reason: Name does not match wallet. Ce vrea sa insemne asta? care name? ce wallet? :)) Ms pt eventualele raspunsuri!

Comment

• lulu
              lulu commented
              Editing a comment
              buna . aceeasi prb. o am eu dar cu OF . daca nu m au innebunit se cap cu zeci de mii. de screenshoot uri trimise. de cateva sapt. si same prb . daca nu imi pierd rabdarea. cu astia nu mi o mai pierd niciodata . acum idiotii imi cer sa imi schim email adress de logare in contul de OF cu paxum email adress . mare prostie nu am mai vazut . Sunt curioasa daca a mai intampinat cineva prb de genul asta cu cei de la OF
              Last edited by lulu; 12.Mar.2024, 18:52.

• Cristina22
              Cristina22 commented
              Editing a comment
              Atat la mfc cat si la only e nevoile ca numele tau din cont si metoda de plata sa fie exact același. Daca la unul dintre ele ai de exemplu o liniuta intre prenume(daca ai doua) poate cauza problemele astea

• lulu
              lulu commented
              Editing a comment
              Cristina22 . la mfc nu am avut prb si la nicio alta platforma. Si ca idee numele pe paxum este scris cu litera mare la inceput si pe dac7 form la OF este cu litera mica intra-adevar .. ii rog de 3 sapt pe cei de la of sa schimbe. si sa vedem daca asta este prb si imi retrimit aceleasi emails de parca nici macar nu citesc ceea ce le scriu . dar de la asta pana sa imi ceara sa setez email de logare pe platforma acelasi eu paxum email payment .. e prostie mare
          • Claudia marcu
            Membru
            • 25.Jul.2018
            • 70

Contul de paxum este făcut pe același mail că și contul de MFC?
            posibil asta ...

Comment

• OfeliaPitt
              OfeliaPitt commented
              Editing a comment
              nu , nu e :( , dar ce legatura sa aibe... Jezzz.. ce tampi...
          • Ninanina
            Membru senior
            • 21.May.2018
            • 113

Originally posted by Amysweet

Limita pe zi este de 2000$ -2500$sau lunar 12-13.000$ pe card paxum unionpay
            daca ai mai multe poti sa scoti sumele respective.
            4000ron intr o mana
            Buna! de la ce bancomat scoti cu unionpay 4000 intr-o singura tranzactie? eu folosesc doar atm de la euronet si maximul este de 1000 lei pe tranzactie , La alpha bank nu mi-a mers niciodata cardul de unionpay , nu stiu de ce ...
            Multumesc !

Comment

• Amysweet
              Membru senior
              • 22.Jan.2022
              • 217

Originally posted by Ninanina

Buna! de la ce bancomat scoti cu unionpay 4000 intr-o singura tranzactie? eu folosesc doar atm de la euronet si maximul este de 1000 lei pe tranzactie , La alpha bank nu mi-a mers niciodata cardul de unionpay , nu stiu de ce ...
              Multumesc !
              Alphabank/librabank
              restu bancilor au 1000-2000ron per tranzactie

Comment

• CassieBaby
                Membru junior
                • 22.Mar.2024
                • 3

Buna, am facut miercuri un transfer eft euro din contul paxum in contul ing in ron, dar nu au intrat nici pana acum, de obicei intra in cateva ore,cel tarziu a doua zi. mai are cineva problema asta?

Comment

• Intheshadow
                  Intheshadow commented
                  Editing a comment
                  De obicei dureaza 5 zile lucratoare transferul prin eft,deci sapt viitoare ar trebui sa ti intre banii,nu este mereu la fel cand este vb de banci,cateodata pot intra mai repede,cateodata in 3,4 zile lucratoare
              • Ninanina
                Membru senior
                • 21.May.2018
                • 113

Hey, slabe sanse, dar a primit cineva plata pe perioada la cb? Merci

Comment

• Intheshadow
                  Intheshadow commented
                  Editing a comment
                  Pai daca a fost Pastele la ei cine sa ti trimita banii?ai rabdare ii vor trimite
              • Cata
                Membru senior
                • 21.Jun.2022
                • 100

Nina, daca ai cont pe Paxum, vezi la notificare ca de pe 29 martie-1 aprilie banca nu functioneaza. Cel putin asa apare la mine. Poate din seara asta, nu e motiv de ingrijorare.

Comment

• Ninanina
                  Membru senior
                  • 21.May.2018
                  • 113

Originally posted by Cata
                  Nina, daca ai cont pe Paxum, vezi la notificare ca de pe 29 martie-1 aprilie banca nu functioneaza. Cel putin asa apare la mine. Poate din seara asta, nu e motiv de ingrijorare.
                  Asa este. Mulțumesc. Asteptam!

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                  Working...