Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Malena
    Membru junior
    • 30.May.2020
    • 2

Mi-am tot trimis bani de pe Paxum in ING, Telekom Bank (acum Alior). Ambele au decis sa-mi inchida conturile. Cand vad ca vin din Paxum sar in sus, cer dovezi provenienta fonduri...ce mai, nu le place ca vin din videochat.

Cum e cu Libra Bank ? daca le zic din start ca fac videochat pe cont propriu, imi deschid cont ?

Comment

• Intheshadow
      Intheshadow commented
      Editing a comment
      Dar dc nu scoti de pe cardul Union sau dc nu ti ai comandat cardul Mastercard de la Paxum?cn Dumnezeu te pune sa transferi pe bancile astea?

• Sophie011188
      Sophie011188 commented
      Editing a comment
      Cei de la ING sunt cunoscuti de ani de zile ca nu accepta clienti cu banii proveniti din videochat. Chiar si banii din alte surse sunt suspiciosi si cer dovezi de provenienta...

• Aster
      Aster commented
      Editing a comment
  • Greta
    Membru
    • 13.Apr.2018
    • 78

Buna! La logare in cont imi apare,inainte de a se afisa contul, mesajul "we are moving to new authenthification method" -descarca app -30 zile ramase. La ce se refera? O sa existe doar metoda app? sau ramane si varianta desk? Nu am fol app pana acum ca ma irita ecranul mic si mutatul din dr in stg daca e pag mare.

Comment

• Greta
      Greta commented
      Editing a comment
      Anna, mersi. E jale daca trebe de fiecare data selfie si id-ul pt o simpla logare. Pe fb deja se plang ca app-ul nu functioneaza (acum 2 ore). si sunt indrumati catre suport..

• Annna19
      Annna19 commented
      Editing a comment
      mi-au cerut selfie si ID doar la prima logare, dupa ce am instalat aplicatia, nu-ti mai cere dupa. Tre sa pui un PIN sau face ID in functie de ce telefon ai

• Annna19
      Annna19 commented
      Editing a comment
      mi-au cerut selfie si ID doar la prima logare, dupa ce am instalat aplicatia, nu-ti mai cere dupa. Tre sa pui un PIN si/sau face ID in functie de ce telefon ai
  • Alexabubu
    Membru senior
    • 04.May.2018
    • 456

Eu chiar nu inteleg ce i a apucat pe astia iar. Cu ce ii deranja daca se loga lumea din browser direct. Old is gold..se apuca sa faca toate tampeniile.

Comment

• alisa28
      Membru
      • 17.Mar.2020
      • 31

La mine merge in continuare sa ma loghez cu face id sau codul setat. Singura diferenta e ca nu imi mai cer coduriile cand fac transfer pe cardul union.

Comment

• Alexabubu
        Membru senior
        • 04.May.2018
        • 456

Referitor la logarea dp un alt dispozitiv, asta e ceea ce au zis cei d la suport

Comment

• AlexxaSymbol
          Membru junior
          • 03.Nov.2023
          • 17

Buna fetelor! Intrebare, in legatura cu noul mastercard in ron, se merita trecerea de la unionpay? Daca il comand si fac conversia direct in ron mai sunt alte taxe de platit la retragere sau scoti exact cat ai pe card? Am vazut ceva cu 2% si 3% dar nu imi este clar. Si la cel de la unionpay are fees 3% de asta intreb daca se merita trecerea. Iar cel de la union ramane activ sau se dezactiveaza automat cand se activeaza cel nou? Daca se poate sa ne lamureasca cineva ar fi minunat!! :*

Comment

• Intheshadow
            Intheshadow commented
            Editing a comment
            Sfatul meu este sa ramai cu Union,comisionul este mult mai mic fata de cardul Mastercard in ron
        • Alexabubu
          Membru senior
          • 04.May.2018
          • 456

Astea sunt fee urile pt cardul paxum in Ron.

Comment

• AlexxaSymbol
            AlexxaSymbol commented
            Editing a comment
            Adica daca scoti ron ar trebui sa fie prima varianta 2$+1%? La ce se refera al doilea FX?
        • Alexabubu
          Membru senior
          • 04.May.2018
          • 456

Da, e prima varianta. Chiar nici eu nu stiu c inseamna FX..

Comment

• Amysweet
            Membru senior
            • 22.Jan.2022
            • 217

Iti dau un exemplu la cardul unionpay este comision foare mic nici nu simti!
            dar la mastercard paxum la 12800ron scoti 12000ron pierzi comision - conversie etc total 800ron aprox

Comment

• AlexxaSymbol
              AlexxaSymbol commented
              Editing a comment
              Asta ma si interesa daca merita sa fac trecerea de la unionpay la mastercard ron. La union pentru 10000 cash am observat un comision de aprox 400 lei, cu tot cu acel 3% fees pentru retragere cash. Dar din ce spui opreste destul de mult comision si pentru mastecard. Daca este cineva care a facut comparatia pentru o anumita suma de bani retrasa cash cu unionpay vs mastercard daca ne poate spune sa comparam cum e mai bine daca mai salvam cateva sutici pe luna se aduna intr-un an sa i tinem in portofel nu da ti pe comisioane ar fi ideal :)))
          • Amysweet
            Membru senior
            • 22.Jan.2022
            • 217

La uniopay limita pe si era 12000ron (4000ron tranzactie/ bagam 3000$ il calculam 4,3ron scoteam 12900 si uneori mai ramanea alte ori era aprox fix)
            la mastercard paxum am bagat 3000$ pierdeam cei 800-900ron

Comment

• AlexxaSymbol
              AlexxaSymbol commented
              Editing a comment
              Probabil se pierd la cursul valutar scazut oferit de paxum la conversia pentru mastercard ron. Deci raman pe unionpay, multumesc mult Amy! Chiar esti o dulce!! Raman datoare!
          • Rtg
            Membru junior
            • 06.Nov.2023
            • 1

Comment

• Intheshadow
              Intheshadow commented
              Editing a comment
              Adauga Paxum ca metoda de plata,nu ai dc sa te complici cu bancile romanesti
          • Sophie011188
            Membru
            • 29.Jul.2022
            • 29

Salutare! A primit cineva azi bani pe paxum? Astept un early payment de pe mfc si nimic desi pe site la mfc apare ca plata fiind facuta. Mersi!
            Last edited by Sophie011188; 08.Nov.2023, 22:00.

Comment

• Keke
              Membru senior
              • 27.Apr.2018
              • 535

La fel si aici,banutii inca nu au intrat.

Comment

• Cristina22
                Membru senior
                • 23.Apr.2018
                • 105

Comment

• MissM
                  Membru
                  • 03.Jan.2022
                  • 28

Aștept și eu de pe streamate dar nimic...pana la ora asta intrau ...

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                  Working...