Eu cer daily cel tarziu la 10 dimineata si intra seara, s-a mai intamplat sa intre dupa doua zile, dar e prima data cand primesc mailul ca au trimis, dar banii sa nu vina. Cat despre zilele de sarbatoare, in general nici nu cer daily ca imi imaginez ca nu intra banii. In general sint ok cu platile. Bine, MFC sunt ceas la plati, nu tin cont nici de sarbatori, intra bani si de Craciun :))
X
-
-
Originally posted by IntheshadowPuteti scoate bani de pe cardul union?am incercat la Alphabank si nu potComment
-
Ello ... poate ce am patit. eu ajuta pe cineva sa nu faca aceeasi greseala . Cardul nou mastercard. de la paxum . retragere de la alpha bank . Daca. la cel union nu se dadea varianta de a alege conversia. la aceasta nou se pare ca este . Sa fiti atenti ca dupa ce. va intreaba daca vreti cu conversie sau nu .. si. alegi NU .. la urmatorul pas mai apar 3. optiuni de care nu ai cum sa. scapi . : card. curency say. bank curency. adica. ron . si. Cancel (. cancel ma gandeam ca. anuleaza. tranzactia ) . Alegeti Bank currency. ron si in niciun caz card currency (. eu am facut. greseala de a alege card. currency gandindu ma ca este in dolari. cardul si deja am spus. nu. conversiei si mi am luat o. f f f f mare teapa)
o zi buna tuturorComment
-
Sa va zic ce am patit eu astazi. Am dat sa alimentez cardul union pay cu o suma de bani, contul usd este debitat plus acel fee de 0.25 centi dar ce sa vezi,banii in soldul cardului nu sunt. Deci banii evaporati instant. Noroc ca la evidente arata ca am facut transfer sa am dovada transferului. Am deschis tiket si sa vedem ce se rezolva. Ati mai patit asa ceva? Pt mn e prima data. Problema mare e daca aveam nevoie de bani sa merg la bancomat urgent,ce faceam? Nasol...Comment
-
Sa va zic ce am patit eu astazi. Am dat sa alimentez cardul union pay cu o suma de bani, contul usd este debitat plus acel fee de 0.25 centi dar ce sa vezi,banii in soldul cardului nu sunt. Deci banii evaporati instant. Noroc ca la evidente arata ca am facut transfer sa am dovada transferului. Am deschis tiket si sa vedem ce se rezolva. Ati mai patit asa ceva? Pt mn e prima data. Problema mare e daca aveam nevoie de bani sa merg la bancomat urgent,ce faceam? Nasol...
am dat sa pun bani pe card au disparut si din cont si dupa card 24 h aprox
la bancomat nu mergeq sa scot ca era 0$/ in cont nu se intorceau
pentru prima data am patit asa , am deschis ticket si inainte sa primesc rezolvare au aparut in cont, am constatat a fost o eroare…Comment
-
Lovense
Collapse
Comment