Glorya Agency

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

experienta mea cu paxum recente

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Au anuntat ca Octav s-a retras , va fi altcineva!

Comentariu

• a primit cineva noul card paxum?

Comentariu

• Sophie011188
        Sophie011188 comentat
        Editarea unui comentariu
        si la mine tot asa apare. a fost inregistrat pe aerport in Uk, probabil e pe drum/asteapta sa fie inregistrat de posta romana.

• matzarebela
        matzarebela comentat
        Editarea unui comentariu
        da, l-am primit zilele trecute, si l-am activat astazi, mi-au luat la activare si 3.75$ pt mentenenta lunara.

• Nadia.Nad
        Nadia.Nad comentat
        Editarea unui comentariu
        Când ai activat cardul nou, cel unionpay S-a dezactivat sau îl mai poți folosi?

• Salut.
      A incercat cineva sa adauge noul card Mastercard Virtual in aplicatia Curve?
      Daca merge, vom putea sa folosim cardul virtual la plati la POS pentru ca cardul Curve poate fi adaugat in GooglePay si ApplePay.

P.S. Ca sa nu existe confuzii, vorbesc despre aceasta aplicatie: https://www.curve.com/
      P.S.2 Asi aprecia daca poate incerca cineva ce are noul card Mastercard. Nu costa nimic. Eu din pacate nu pot testa.
      Ultima editare de aaron; 22.mai.2023, 15:31.

Comentariu

• Sophie011188
        Sophie011188 comentat
        Editarea unui comentariu
        Eu am incercat sa il adaug in google pay si a fost refuzat pe motiv ca nu accepta cardul plati wireless.

• aaron
        aaron comentat
        Editarea unui comentariu
        Am inteles ca nu se poate inrola cardul in Google Pay, si de aia am sugerat inrolarea cardului Paxum in aplicatia Curve, si apoi inrolarea cardului Curve in Google Pay.

• Buna. Intre timp au aparut aplicatii de timp FinTech ce au sediul in tari mai permisive din punct de vedere al finantelor. Usureaza mult aspectul retragerilor de bani

Cred ca ajuta pentru ca sunt gandite putin diferite fata de cele de pana acum. Si aici ma refer ca sunt gandite pentru activitati de tip “freelancing”, ramura care se pliaza si aici.

Comentariu

• Buna.

In cazul multor carduri, cand le primesti, platile wireless/online sunt dezactivate din motive de securitate.

incearca sa activezi/bifezi optiunile astea in aplicatie.

Comentariu

• Salutare, am incercat sa alimentez revolutul cu cardul mastercard de la paxum si a functionat perfect. trebuie selectat contul de USD/EUR in functie de moneda cardului paxum, adauga bani si introdus datele cardului. mi se pare cea mai ieftina si rapida metoda. banii intra instant si taxa este 0.
          costuri totale: 0.25$ transferul din cont paxum pe card. nu mai spun de avantajul oferit de cursul valutar oferit de revolut.
          mentionez ca mai platesc lunar pt planul metal la revolut 55 lei, pentru linita de 3000 lei extragere ATM/luna si 0 comisioane la schimb valutar( pt celelalte planuri se plateste comision pt ce depaseste 5000lei/luna)

Comentariu

• Problema ce va aparea la Revolut e ca la un moment dat, te vor intreba de sursa banilor din contul de card, iar daca banii nu sunt din salarii, iti vor cere sa le arati ceva contract de prestari servicii si/sau ceva dovezi ca banii sunt fiscalizati, iar suma din documente trebuie sa fie cel putin egala cu rulajul tau lunar prin Revolut.

Pe de alta parte, Curve fiind un portofel de carduri, el functioneaza ca un proxy de carduri, deci nu ai problemele ce apar la Revolut.
            Chiar nu are nimeni, sau nu vrea nimeni sa instaleze Curve sa incerce?
            Eu nu pot testa, pentru ca mai nou, la planul gratuit de la Curve poti avea maxim 2 carduri inrolate in acelasi timp, si eu am acum 6 carduri inrolate de pe vremea pe cand nu era nici o limita, deci ar trebuii sa renunt la 5 carduri pentru a incerca, si daca nu merge, voi putea re-inrola inapoi doar unul din cele 5.
            Prin urmare, costul de oportunitate e foarte mare pentru mine, dar e gratuit, inafara de cateva minute cat dureaza instalarea aplicatiei si inrolarea cardului Paxum in Curve, pentru orcine altcineva.

Comentariu

• Aster
              Aster comentat
              Editarea unui comentariu
              De ce am instala vreo aplicație pentru cardul Paxum? Putem scoate banii de la orice banca.

• Sophie011188
              Sophie011188 comentat
              Editarea unui comentariu
              am folosit revolut atat top up, cat si prin external in ultimii ani buni si nu au cerut niciodata informatii despre sursa banilor.. scot bani cat si cand am nevoie, nu tin sume imense acolo. dar rulajul lunar/anual a fost semnificativ. poate am avut eu noroc ce sa zic.

• Postat în original de aaron Vezi post
            Problema ce va aparea la Revolut e ca la un moment dat, te vor intreba de sursa banilor din contul de card, iar daca banii nu sunt din salarii, iti vor cere sa le arati ceva contract de prestari servicii si/sau ceva dovezi ca banii sunt fiscalizati, iar suma din documente trebuie sa fie cel putin egala cu rulajul tau lunar prin Revolut.

Pe de alta parte, Curve fiind un portofel de carduri, el functioneaza ca un proxy de carduri, deci nu ai problemele ce apar la Revolut.
            Chiar nu are nimeni, sau nu vrea nimeni sa instaleze Curve sa incerce?
            Eu nu pot testa, pentru ca mai nou, la planul gratuit de la Curve poti avea maxim 2 carduri inrolate in acelasi timp, si eu am acum 6 carduri inrolate de pe vremea pe cand nu era nici o limita, deci ar trebuii sa renunt la 5 carduri pentru a incerca, si daca nu merge, voi putea re-inrola inapoi doar unul din cele 5.
            Prin urmare, costul de oportunitate e foarte mare pentru mine, dar e gratuit, inafara de cateva minute cat dureaza instalarea aplicatiei si inrolarea cardului Paxum in Curve, pentru orcine altcineva.
            Nu inteleg exact cum functioneaza aplicatia Curve pentru ca eu am incercat sa imi deschid cont la ei, am trimis documentele necesare si acum imi cere sa aplic pentru un card Curve, nu imi da voie sa trec mai departe in aplicatie daca nu fac asta, practic ma obliga sa devin clientul lor…

Comentariu

• Eu am zis sa incerc dar am suficiente carduri, nu vad ce as putea face cu inca unul (contra-cost)

Comentariu

• aaron
                aaron comentat
                Editarea unui comentariu
                Of, nu se mai poate face cont fara a comanda cardul fizic? Intr-o vreme se putea.

Cardul Curve poate fi adaugat in Google Pay si Apple Pay.
                Daca merge inrolarea cardului Paxum Mastercard Virtual in Curve ai urmatoarele avantaje:
                1. Poti face plati la POS cu telefonul
                2. Nu ai neaparat nevoie de cardul Paxum fizic, cel virtual avand un cost mai mic
                3. Schimbul valutar la plati non USD e facut de Curve, la un curs mult mai avantajos decat ce ofera Paxum

• buna ziua .
              Las urmatoarele inforatii aici pt. nou card. paxum master card in cazul in care mai sunt persoane care nu cunosc aceste detalii :

Daily ATM withdrawal limit. 2500$
              Monthly ATM withdrawal limit. 15000$
              Annual ATM withdrawal limit 100000$

ATM FEE Withdrawal with FX. $2.00 + 3% FX
              ATM FEE in Card Currency $2.00 + 1%
              Monthly Maintenance Fee. 3,75 $

Comentariu

• Bună. Vouă va apare în contul paxum ceva legat de adăugarea unui TAX IDENTIFICATION NUMBER?
                ce vrea sa însemne aveți idee?
                Apare in user profile.
                Ultima editare de Aster; 01.iun.2023, 01:22.

Comentariu

• Postat în original de Aster Vezi post
                  Bună. Vouă va apare în contul paxum ceva legat de adăugarea unui TAX IDENTIFICATION NUMBER?
                  ce vrea sa însemne aveți idee?
                  Apare in user profile.
                  Da cred ca la toata lumea!..

Comentariu

• Cine stie daca este obligatoriu tax identification number?
                    ce a facut? Sau ce este de facut multumesc

Comentariu

• Aster
                      Aster comentat
                      Editarea unui comentariu
                      Nu știu dacă e obligatoriu, dar vad ca mie îmi cere sa-l introduc. Nu am facut nimic și am primit astăzi bani, și am și retras. Vom vedea.

• buna ziua .
                    Las urmatoarele inforatii aici pt. nou card. paxum master card in cazul in care mai sunt persoane care nu cunosc aceste detalii :

Daily ATM withdrawal limit. 2500$
                    Monthly ATM withdrawal limit. 15000$
                    Annual ATM withdrawal limit 100000$

ATM FEE Withdrawal with FX. $2.00 + 3% FX
                    ATM FEE in Card Currency $2.00 + 1%
                    Monthly Maintenance Fee. 3,75 $

Comentariu

• Se pare ca nu prea exista îngrijorare legat de acest tax identification number. Mie îmi cere sa-l introduc. Ma fac ca nu vad și retrag bani, încă mai merge. Ma voi îndrepta către alta opțiune de plata. Cam nasol am folosit doar paxum. Nu am varianta de back-up.

Comentariu

#2 Charm Studio - Banner

Adună

Lovense

Adună
                      Procesare...
                      X