X
-
Update: tocmai am primit email, ca a fost pus la posta cardul. Vad ca se misca repede de data asta.Comment
-
Comment
-
Buna. Nu inteleg de ce ai ales sa faci cont de Business... Eu am contul ala personal. In caz ca nu reusesti, cauta anunturi pe olx la "videochat". Sunt persoane care aplica pt conturi, carduri etc. Costa bani cam 70-100lei, dar stiu ca te ajuta. Sper sa reusesti, la contul de business nu stiu cum te pot ajuta.
-
-
Nu inteleg de ce te bagi daca nu sti , pur si simplu vroiam sa intreb ceva
am conturi paxum persoana fizica dar mi am facut si bussines care e problema? Am pus o intrebare cine are daca ma poate ajuta! La ce mai este topic-forumul acesta , nu sa ne ajutam?
Vezi de problemele tale cu olx ul tau! Mersi
Comment
-
Buna,am incercat sa intru in contact cu Octav de la Paxum ,intampini probleme cu noul card,nu imi accepta factura ,am incercat pe toate partile.
I-am trimis mail pe adresa pe care o stiam ,in data de 5/10 ,nu mi a raspuns,de obicei era foarte promt,aveti idee daca si-a schimbat adresa de mail?
Ma poate ajuta cineva cu ceva informatii ?
Multumesc anticipatComment
-
ce probleme ai cu factura? verifica ca datele ce le ai in cont sa fie EXACT la fel cu cele de pe factura.Daca nu sunt la fel atunci fa modificarile necesare in cont iar apoi trimite-le factura in format pdf, Daca in schimb o ai pe hartie, cand ii faci poza ai grija ca toate colturile sa fie vizibile.
-
Tocmai am deschis si eu tichet si le- am trimis factura de la tel, dar dupa ce am vazut posturile tale......si oarca mai era o fata care zicea ca nu ii accepta factura........am emotii :)Comment
-
Super, s-a rezolvat vad. Pana la urma ce s-a intamplat cu facturile alea, ti le-au acceptat?
Tocmai am deschis si eu tichet si le- am trimis factura de la tel, dar dupa ce am vazut posturile tale......si oarca mai era o fata care zicea ca nu ii accepta factura........am emotii :)
Comment
-
Daca sunt atatea persoane de pe tot forumul asta si doar noi 2 am intampinat dificultati tind sa cred ca au fost cazuri izolate. Teoretic ce m au sfatuit ei in caz de factura fizica, trebuie scanata si trimisa sau in caz de factura PDF trebuie descarcata si trimisa in formatul ei original fara alte modificari. Faptul ca la mine nu au tinut cont de asta, e alta poveste :)) Asta ar cam trebui facut, nu e cazul de ingrijorari :)Comment
-
Salut.
A incercat cineva sa adauge noul card Mastercard Virtual in aplicatia Curve?
Daca merge, vom putea sa folosim cardul virtual la plati la POS pentru ca cardul Curve poate fi adaugat in GooglePay si ApplePay.
P.S. Ca sa nu existe confuzii, vorbesc despre aceasta aplicatie: https://www.curve.com/
P.S.2 Asi aprecia daca poate incerca cineva ce are noul card Mastercard. Nu costa nimic. Eu din pacate nu pot testa.Last edited by aaron; 22.May.2023, 15:31.Comment
Lovense
Collapse
Comment