Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Amysweet
    Membru senior
    • 22.Jan.2022
    • 217

Originally posted by Ann
    Tocmai, ca pare ca nu sunt de acord cu varianta printata, dupa atatea discutii in momentul asta mi se pare ca doar Octav mai poate face ceva, supportul nu vrea-si pace
    Trimite un email separat cu poze dupa facturi/ buletin pasaport se deschide ticket si te rezolva!

Comment

• Sophie011188
      Membru
      • 29.Jul.2022
      • 29

Update: tocmai am primit email, ca a fost pus la posta cardul. Vad ca se misca repede de data asta.

Comment

• Amysweet
        Membru senior
        • 22.Jan.2022
        • 217

Cine are Paxum Bussines si ma poate ajuta cu ceva , multumesc!! Cat mai repede

Comment

• Cata
          Cata commented
          Editing a comment
          Buna. Nu inteleg de ce ai ales sa faci cont de Business... Eu am contul ala personal. In caz ca nu reusesti, cauta anunturi pe olx la "videochat". Sunt persoane care aplica pt conturi, carduri etc. Costa bani cam 70-100lei, dar stiu ca te ajuta. Sper sa reusesti, la contul de business nu stiu cum te pot ajuta.
      • Amysweet
        Membru senior
        • 22.Jan.2022
        • 217

Nu inteleg de ce te bagi daca nu sti , pur si simplu vroiam sa intreb ceva
        am conturi paxum persoana fizica dar mi am facut si bussines care e problema? Am pus o intrebare cine are daca ma poate ajuta! La ce mai este topic-forumul acesta , nu sa ne ajutam?
        Vezi de problemele tale cu olx ul tau! Mersi

Comment

• Cata
          Cata commented
          Editing a comment
          Stiu doar ca nu se face cont de bussines pt asa ceva... Nu e ca si cum am o problema ca ai tu cont de bussines... Si nu am nici cu olx ul... Asa cum altii incearca sa te ajute sau sa iti spuna ceva, asa am incercat si eu...lol...ok... Nu ma mai bag...
      • TopStudio
        Membru junior
        • 08.May.2023
        • 2

Originally posted by Amysweet
        Cine are Paxum Bussines si ma poate ajuta cu ceva , multumesc!! Cat mai repede
        Bună ziua , ce doriți sa știți, mai exact ?

Comment

• TopStudio
          Membru junior
          • 08.May.2023
          • 2

Originally posted by Ann
          Chiar ei specifica, ca accepta. Nu stiu ce sa mai cred dar pe bune ca e foarte ciudat.

Comment

• Amysweet
            Membru senior
            • 22.Jan.2022
            • 217

Originally posted by TopStudio

Bună ziua , ce doriți sa știți, mai exact ?
            Am rezolvat multumesc!

Comment

• MissM
              Membru
              • 03.Jan.2022
              • 28

Buna,am incercat sa intru in contact cu Octav de la Paxum ,intampini probleme cu noul card,nu imi accepta factura ,am incercat pe toate partile.

I-am trimis mail pe adresa pe care o stiam ,in data de 5/10 ,nu mi a raspuns,de obicei era foarte promt,aveti idee daca si-a schimbat adresa de mail?

Ma poate ajuta cineva cu ceva informatii ?

Multumesc anticipat

Comment

• Aster
                Aster commented
                Editing a comment

• Nadia.Nad
                Nadia.Nad commented
                Editing a comment
                ce probleme ai cu factura? verifica ca datele ce le ai in cont sa fie EXACT la fel cu cele de pe factura.Daca nu sunt la fel atunci fa modificarile necesare in cont iar apoi trimite-le factura in format pdf, Daca in schimb o ai pe hartie, cand ii faci poza ai grija ca toate colturile sa fie vizibile.
            • Ann
              Banned
              • 12.Apr.2018
              • 480

Oficial mi am facut si eu prima data cumparaturi online cu cardul Paxum virtual. Imi vine sa dau o petrecere :)) A durat cativa ani dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Comment

• Rimela
                Membru senior
                • 11.May.2018
                • 301

Originally posted by Ann
                Oficial mi am facut si eu prima data cumparaturi online cu cardul Paxum virtual. Imi vine sa dau o petrecere :)) A durat cativa ani dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
                Super, s-a rezolvat vad. Pana la urma ce s-a intamplat cu facturile alea, ti le-au acceptat?
                Tocmai am deschis si eu tichet si le- am trimis factura de la tel, dar dupa ce am vazut posturile tale......si oarca mai era o fata care zicea ca nu ii accepta factura........am emotii :)

Comment

• Ann
                  Banned
                  • 12.Apr.2018
                  • 480

Originally posted by Rimela

Super, s-a rezolvat vad. Pana la urma ce s-a intamplat cu facturile alea, ti le-au acceptat?
                  Tocmai am deschis si eu tichet si le- am trimis factura de la tel, dar dupa ce am vazut posturile tale......si oarca mai era o fata care zicea ca nu ii accepta factura........am emotii :)
                  Daca sunt atatea persoane de pe tot forumul asta si doar noi 2 am intampinat dificultati tind sa cred ca au fost cazuri izolate. Teoretic ce m au sfatuit ei in caz de factura fizica, trebuie scanata si trimisa sau in caz de factura PDF trebuie descarcata si trimisa in formatul ei original fara alte modificari. Faptul ca la mine nu au tinut cont de asta, e alta poveste :)) Asta ar cam trebui facut, nu e cazul de ingrijorari :)

Comment

• Amysweet
                    Membru senior
                    • 22.Jan.2022
                    • 217

Originally posted by Ann
                    Daca sunt atatea persoane de pe tot forumul asta si doar noi 2 am intampinat dificultati tind sa cred ca au fost cazuri izolate. Teoretic ce m au sfatuit ei in caz de factura fizica, trebuie scanata si trimisa sau in caz de factura PDF trebuie descarcata si trimisa in formatul ei original fara alte modificari. Faptul ca la mine nu au tinut cont de asta, e alta poveste :)) Asta ar cam trebui facut, nu e cazul de ingrijorari :)
                    Dar asa imi aduc aminte ca mi sa intamplat de mult! Am printat pe foaie factura poza si am trimiso/ sau am bagat alt document in pdf sa il accepte ! Daca a refuzat odata asa se intampla pana nu le dai ce iti cere.

Comment

• Amysweet
                      Membru senior
                      • 22.Jan.2022
                      • 217

Au anuntat ca Octav s-a retras , va fi altcineva!

Comment

• wetladyjoy
                        Membru senior
                        • 11.Apr.2018
                        • 156

a primit cineva noul card paxum?

Comment

• Sophie011188
                          Sophie011188 commented
                          Editing a comment
                          si la mine tot asa apare. a fost inregistrat pe aerport in Uk, probabil e pe drum/asteapta sa fie inregistrat de posta romana.

• matzarebela
                          matzarebela commented
                          Editing a comment
                          da, l-am primit zilele trecute, si l-am activat astazi, mi-au luat la activare si 3.75$ pt mentenenta lunara.

• Nadia.Nad
                          Nadia.Nad commented
                          Editing a comment
                      • aaron
                        Membru
                        • 17.Dec.2018
                        • 63

Salut.
                        A incercat cineva sa adauge noul card Mastercard Virtual in aplicatia Curve?
                        Daca merge, vom putea sa folosim cardul virtual la plati la POS pentru ca cardul Curve poate fi adaugat in GooglePay si ApplePay.

P.S. Ca sa nu existe confuzii, vorbesc despre aceasta aplicatie: https://www.curve.com/
                        P.S.2 Asi aprecia daca poate incerca cineva ce are noul card Mastercard. Nu costa nimic. Eu din pacate nu pot testa.
                        Last edited by aaron; 22.May.2023, 15:31.

Comment

• Sophie011188
                          Sophie011188 commented
                          Editing a comment
                          Eu am incercat sa il adaug in google pay si a fost refuzat pe motiv ca nu accepta cardul plati wireless.

• aaron
                          aaron commented
                          Editing a comment
                          Am inteles ca nu se poate inrola cardul in Google Pay, si de aia am sugerat inrolarea cardului Paxum in aplicatia Curve, si apoi inrolarea cardului Curve in Google Pay.

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                      Working...