Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Intheshadow
    Membru
    • 17.Jun.2021
    • 58

Buna fetelor,v au intrat banii de la cb?

Comment

• Amysweet
      Membru senior
      • 22.Jan.2022
      • 217

Originally posted by Intheshadow
      Buna fetelor,v au intrat banii de la cb?
      Inca nu…asteptam

Comment

• Cata
      Membru senior
      • 21.Jun.2022
      • 100

Buna. Mie iar mi-au luat taxa pt cardul paxum. Si la voi la fel?

Comment

• Cata
      Membru senior
      • 21.Jun.2022
      • 100

Mi-au luat taxa la sfarsitul lui Noiembrie si pe 28 Decembrie pt cardul paxum. -44,95$
      Attached Files

Comment

• Annna19
        Membru
        • 18.Jun.2018
        • 59

Originally posted by Cata
        Buna. Mie iar mi-au luat taxa pt cardul paxum. Si la voi la fel?
        da, din decembrie,de yearly maintenance zici, nu?

Comment

• Cata
          Membru senior
          • 21.Jun.2022
          • 100

Da, au luat taxa de doua ori. La sfarsit de Noiembrie cum a luat de la voi, dar si pe 28 Decembrie.

Comment

• Annna19
            Membru
            • 18.Jun.2018
            • 59

Originally posted by Cata
            Da, au luat taxa de doua ori. La sfarsit de Noiembrie cum a luat de la voi, dar si pe 28 Decembrie.
            mie imi apare doar o data pe 22.11 (nu decembrie, cum am zis mai sus) … verifica si tu printre tranzactii si daca apare de 2 ori, da-le mail.

Comment

• Cata
              Cata commented
              Editing a comment
              O sa le dau mail. Am luat cardul in Septembrie 2020 si atunci era gratis. In anul 2021 nu am platit nimic si la sfarsitul anului 2022 m-am trezit cu 2 taxe, luate in Noiembrie si Decembrie. Acum ma gandesc ca poate erau pt 2021 si 2022.
          • Annna19
            Membru
            • 18.Jun.2018
            • 59

hmm, nu tin minte sa fi fost gratis, au luat de la inceput taxa asta, cand am activat cardul Union. Dar mai bine discuta cu ei si vezi ce iti zic. Iar de 2021, chiar nu tin minte, dar avand in vedere ca a fost activat in 2021, taxa anuala a fost platita atunci la inceput (la activare adica)
            Last edited by Annna19; 04.Jan.2023, 15:00.

Comment

• Cata
              Cata commented
              Editing a comment
              Nu stiu la voi cum a fost, dar eu am cont la Paxum din 2016. Cand mi-au dat posibilitatea sa aplic pt acest card, mi-au spus ca este gratuit pt ca eram deja ''client fidel''. Stiam ca primul an e gratis(in cazul ala 2020), in 2021 nu am platit nimic la cardul lor, poate ca de aceea am doua taxe. Poate si-au luat banii si pe 2021... Depinde situatia de la persoana la persoana. O zi frumoasa! :)
          • Jason123
            Membru junior
            • 13.Mar.2020
            • 12

De cate ori se poate retrage de la atm alpha bank pe zi cu union pay.?

Comment

• Amysweet
              Membru senior
              • 22.Jan.2022
              • 217

Originally posted by Jason123
              De cate ori se poate retrage de la atm alpha bank pe zi cu union pay.?
              1500$ /zi limita

Comment

• wetladyjoy
                Membru senior
                • 11.Apr.2018
                • 156

Comment

• Cata
                  Cata commented
                  Editing a comment
                  Posibil sa fie de la Paxum, nu stiu ce sa zic. Poate se misca mai greu "dupa sarbatori". Eu nici pana acum nu am luat banii de pe CB. Astept sa intre.
              • Ann
                Banned
                • 12.Apr.2018
                • 480

I au intrat cuiva banii de pe CamSoda? Stiu ca plata e in ziua de joi teoretic, dar niciodata in anii astea nu am primit o joi, mereu miercuri…mai lucreaza cineva acolo?

Comment

• Ann
                  Banned
                  • 12.Apr.2018
                  • 480

Nu stiu ce se intampla de aproximativ 2 luni cu transferurile external card catre Romania. Raiffeisen a avut problema asta cam o luna, eu nu am mai putut trimite catre un alt card tot cam in perioada asta (acum nu am mai incercat) imi stateau in pending cate 24 ore, faceau bounce back, ba mergea ba nu mergea, mi a scos peri albi. Acum m am mutat pe Revolut si nu mi a mai stat niciodata transferul in pending doar ca eu cand trimit imi apare transferul catre Irlanda-nu stiu daca are vreo legatura, doar ce am facut un transfer acum o ora. Nu cred sa fie de la Paxum si nici nu cred ca o sa aflam prea curand. Sunt 2 luni de cand tot mai vad oameni ca se plang si personal nu pot face legatura

Comment

• Intheshadow
                    Intheshadow commented
                    Editing a comment
                    Acum merg si transferurile catre Mastercard la Raiffeisen bank daca te ajuta
                • Newbie1049
                  Membru junior
                  • 30.Sep.2022
                  • 4

Salut, intampin si eu o problema. Doresc sa transfer banii de pe paxum prin external card transfer si nu stiu pe ce. Am inteles ca cel mai ok ar fi raiffasen sau monese insa nu pot pe niciuna momentan. Am citit ca BT nu prea se intelege cu adultul. Revolut nu merge. Aveti alte idei de conturi ca acestea ce accepta extragerea banilor prin transfer direct pe card? Va multumesc.

Comment

• Chillyourheart
                    Membru senior
                    • 02.Feb.2018
                    • 146

Originally posted by Newbie1049
                    Salut, intampin si eu o problema. Doresc sa transfer banii de pe paxum prin external card transfer si nu stiu pe ce. Am inteles ca cel mai ok ar fi raiffasen sau monese insa nu pot pe niciuna momentan. Am citit ca BT nu prea se intelege cu adultul. Revolut nu merge. Aveti alte idei de conturi ca acestea ce accepta extragerea banilor prin transfer direct pe card? Va multumesc.
                    foloseste transfer prin EFT bank si nu ai probleme , merge chiar si pe revolut ai IBAN ul pe cont, e acelasi lucru cum ai transfera pe card deoarece cardul e atasat contului bancar iar comisionul e mult mai mic prin EFT doar 2,5$ / transfer indiferent de suma. banii intra in maxim o zi.

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                    Working...