Buna fetelor,v au intrat banii de la cb?
X
-
-
Comment
-
Comment
-
hmm, nu tin minte sa fi fost gratis, au luat de la inceput taxa asta, cand am activat cardul Union. Dar mai bine discuta cu ei si vezi ce iti zic. Iar de 2021, chiar nu tin minte, dar avand in vedere ca a fost activat in 2021, taxa anuala a fost platita atunci la inceput (la activare adica)Last edited by Annna19; 04.Jan.2023, 15:00.Comment
-
Nu stiu la voi cum a fost, dar eu am cont la Paxum din 2016. Cand mi-au dat posibilitatea sa aplic pt acest card, mi-au spus ca este gratuit pt ca eram deja ''client fidel''. Stiam ca primul an e gratis(in cazul ala 2020), in 2021 nu am platit nimic la cardul lor, poate ca de aceea am doua taxe. Poate si-au luat banii si pe 2021... Depinde situatia de la persoana la persoana. O zi frumoasa! :)
-
-
Nu stiu ce se intampla de aproximativ 2 luni cu transferurile external card catre Romania. Raiffeisen a avut problema asta cam o luna, eu nu am mai putut trimite catre un alt card tot cam in perioada asta (acum nu am mai incercat) imi stateau in pending cate 24 ore, faceau bounce back, ba mergea ba nu mergea, mi a scos peri albi. Acum m am mutat pe Revolut si nu mi a mai stat niciodata transferul in pending doar ca eu cand trimit imi apare transferul catre Irlanda-nu stiu daca are vreo legatura, doar ce am facut un transfer acum o ora. Nu cred sa fie de la Paxum si nici nu cred ca o sa aflam prea curand. Sunt 2 luni de cand tot mai vad oameni ca se plang si personal nu pot face legaturaComment
-
Salut, intampin si eu o problema. Doresc sa transfer banii de pe paxum prin external card transfer si nu stiu pe ce. Am inteles ca cel mai ok ar fi raiffasen sau monese insa nu pot pe niciuna momentan. Am citit ca BT nu prea se intelege cu adultul. Revolut nu merge. Aveti alte idei de conturi ca acestea ce accepta extragerea banilor prin transfer direct pe card? Va multumesc.Comment
-
Salut, intampin si eu o problema. Doresc sa transfer banii de pe paxum prin external card transfer si nu stiu pe ce. Am inteles ca cel mai ok ar fi raiffasen sau monese insa nu pot pe niciuna momentan. Am citit ca BT nu prea se intelege cu adultul. Revolut nu merge. Aveti alte idei de conturi ca acestea ce accepta extragerea banilor prin transfer direct pe card? Va multumesc.Comment
Lovense
Collapse
Comment