Am inteles.. Si dupa cate se vede, un nou card Sepa nu cred ca vor mai face astia d la paxum.
X
-
-
isi poate reseta cineva parola pe paxum?mi am uitat parola si paxum nu vrea sa faca nimic de ieri.Comment
-
am dat la forget passowrd,nu primesc link ul de resetare,am primit 4 email uri cu niste codu ri pierdute care nu au mai fost valabile sa pot schimba parola.i am contactat pe paxum si mi tot spun ca nu stiu sa mi de a termen cand se va rezolva.Comment
-
S a remediat prb transferului pe unionpay?a mai incercat cineva sa transfere si a mers?nu am bani pe paxum sa incerc,de aceea intreb..Last edited by Intheshadow; 17.Nov.2022, 18:16.Comment
-
-
Acum si external pe revolut sta in pending.. deja am vreo 3 ore de cand astept.... mai platim si comisioanele vietii... in ultima vreme se misca ca naiba paxumul.. sper sa nu aibe si alte probleme...Comment
-
Eu chiar numai inteleg. Nu merg transferurile pe Raiffeisen pentru toti clientii sau doar cele din adult sunt afectate?! Mi au scos peri albi.. Asa banca sa i se rupa d clienti n am vazut.. JalniciComment
-
Inca nu..saptamana viitoare imi intra banii, dar citesc atatea mesaje d la oameni..toti se plang de problema transferurilor. Sper sa fie o chestie generala..Sa nu aiba legatura cu domeniul adult.Comment
-
Le am dat email.. Au zis ca stiu d situatie si incearca sa remedieze problema..daca ii sun crezi ca primesc alt raspuns? Atat sper sa nu inebuneasca s astia si sa refuze sa mai primeasca bani din adult..Comment
-
Prin Eft sau Sepa cum se numeste acum, merge Raiffeissen, Eu sincer nici nu ma mai complic cu external, avand in vedere ca in general vad banii a doua zi pe raiff.Comment
Lovense
Collapse
Comment