M am saturat d bancile astea..chiar mereu trebuie sa se intample cate ceva!
X
-
Ma gandesc sa renunt la Raiffeisen, vad ca sunt neseriosi..ai idee de alta banca care ar accepta platile din adult?
Comentariu
-
isi poate reseta cineva parola pe paxum?mi am uitat parola si paxum nu vrea sa faca nimic de ieri.
Comentariu
-
17.nov.2022, 11:28Editarea unui comentariuCand te loghezi pe paxum,la password vezi ca in dreapta ai un ochi,da click pe ochiul ala si ti se afiseaza parola,incearca dupa telefon
-
17.nov.2022, 11:35Editarea unui comentariuam sters coookies,si nu o mai gasesc nicaieri.
-
17.nov.2022, 11:47Editarea unui comentariuAtunci da click pe forgot ur password si d acolo urmeaza pasii
-
-
am dat la forget passowrd,nu primesc link ul de resetare,am primit 4 email uri cu niste codu ri pierdute care nu au mai fost valabile sa pot schimba parola.i am contactat pe paxum si mi tot spun ca nu stiu sa mi de a termen cand se va rezolva.
Comentariu
-
S a remediat prb transferului pe unionpay?a mai incercat cineva sa transfere si a mers?nu am bani pe paxum sa incerc,de aceea intreb..Ultima editare de Intheshadow; 17.nov.2022, 18:16.
Comentariu
-
17.nov.2022, 18:27Editarea unui comentariuLa transferul EFT de ieri nu-mi apare nici un semn. Le-am scris și mi-au spus ca e în procesare. Crezi ca o sa-mi între banii? Ție în cât timp ti-a întrat ultimul EFT?
-
-
Ma enervează foarte tare situația. De ani de zile folosesc doar Raiffeisen și nu an alta modalitate de transfer. Mai folosește cineva alte bănci din Ro pentru transfer external sau EFT. Nu știu unde sa-mi trimit banii. Ori se întorc în cont ori sunt în aer. Nu am Union.
Comentariu
-
17.nov.2022, 18:58Editarea unui comentariuUltimul eft mi a intrat in 2 zile
-
18.nov.2022, 00:52Editarea unui comentariuAi rezolvat pana la urma cu Raiffeisen?
-
18.nov.2022, 13:56Editarea unui comentariuBineînțeles că nu au întrat nici prin EFT. I-am scris și lui Octav. Chiar nu știu ce sa zic. Chiar nu știu cum sa fac. Oricum n-o sa mai trimit nimic pe paxum. O sa caut o alta modalitate de plata
-
-
Acum si external pe revolut sta in pending.. deja am vreo 3 ore de cand astept.... mai platim si comisioanele vietii... in ultima vreme se misca ca naiba paxumul.. sper sa nu aibe si alte probleme...
Comentariu
-
Inca nu..saptamana viitoare imi intra banii, dar citesc atatea mesaje d la oameni..toti se plang de problema transferurilor. Sper sa fie o chestie generala..Sa nu aiba legatura cu domeniul adult.
Comentariu
-
Le am dat email.. Au zis ca stiu d situatie si incearca sa remedieze problema..daca ii sun crezi ca primesc alt raspuns? Atat sper sa nu inebuneasca s astia si sa refuze sa mai primeasca bani din adult..
Comentariu
Lovense
Adună
Comentariu