Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ana86
    Membru junior
    • 10.Nov.2022
    • 7

nu s a rezolvat,ultima data cand am folosit cardul union pay ,mi a aparut pe ecran la atm ca e cardul expirat desi expira in 2023.

Comment

• nyxxxa
      nyxxxa commented
      Editing a comment
      expira 09/23 card
  • Intheshadow
    Membru
    • 17.Jun.2021
    • 59

Nici sa fac transfer pe card extern nu merge

Comment

• Intheshadow
      Membru
      • 17.Jun.2021
      • 59

Este careva pe aici care transfera pe Monese sau Revolut?vreau sa stiu daca la voi merge sa transferati pe aceste carduri,pt k pe card Mastercard de la Raiffeisen bank nu merge

Comment

• Amysweet
        Membru senior
        • 22.Jan.2022
        • 220

Am transferat pe unionpay si merge, pe monese merge o sa incerc si pe raiffaisenbank

Comment

• Intheshadow
          Intheshadow commented
          Editing a comment
          Iti multumesc pt raspuns,cand incerci pe Raiff scrie te rog un update daca ai putut transfera sau nu,multumesc inca o data
      • Simone
        Membru junior
        • 06.Feb.2020
        • 2

In urma transferului esuat pe cardul Unionpay de ieri, vi sa returnat suma in cont ?

Comment

• justme2018
          justme2018 commented
          Editing a comment
          Nu! Banii nu sunt nici pe card si nici pe cont!

• HBK
          HBK commented
          Editing a comment
          In mailul primit de la paxum,au spus ca a fost o problema tehnica si ca suma va fi returnata in cont in urmatoarele 24 ore,in caz ca suma nu va fi returnata in termenul mentionat, au zis sa-i contactez pentru a investiga situatia.

• justme2018
          justme2018 commented
          Editing a comment
          Nici pana la ora asta nu au intrat banii pe card! La voi s-a rezolvat?
      • Cata
        Membru senior
        • 21.Jun.2022
        • 100

Buna. Tot citesc pe aici ca aveti erori pe la bancomatele Alpha. Eu am scos mereu banii de la Libra Bank si am fost ok.
        Sper ca va ajuta.

Comment

• Simone
          Simone commented
          Editing a comment
          Buna.Ultima data cand am retras de la bancomatele euronet aveau limita de retragere 1000 lei/tranzactie,Sa mai schimbat sau a ramas aceeasi limita ?

• justme2018
          justme2018 commented
          Editing a comment
          La Alpha Bank poti retrage 4000 LEI per tranzactie!
      • Cata
        Membru senior
        • 21.Jun.2022
        • 100

Eu la Libra bank si Ideea bank..scot 1000 de lei per tranzactie, dar pot scoate de 4 ori pe zi. Adica maxim 4000 de lei.

Comment

• Ann
          Banned
          • 12.Apr.2018
          • 480

Originally posted by Cata
          Eu la Libra bank si Ideea bank..scot 1000 de lei per tranzactie, dar pot scoate de 4 ori pe zi. Adica maxim 4000 de lei.
          Nu are nimeni probleme cu AlphaBank dar de ce sa platesti un comision de 28$ pentru 4 tranzactii LibraBank cand poti scoate 4000ron intr o singura tranzactie cu 2$ comision, asta e intrebarea
          Last edited by Ann; 15.Nov.2022, 06:57.

Comment

• Cata
            Cata commented
            Editing a comment
            Nu am mai retras pana acum de la Alpha, anul trecut ziceau toti ca iau comision de 30 %. Asa am inteles din comentarii. Nu stiu daca este adevarata povestea cu comisionul de 30 %, nu stiu ce sa cred.
            Tot zilele astea vad ca se plang toti de cardurile noastre ca, ba nu sunt citite, ba sunt expirate...etc.
            A fost doar o idee ca se pot scoate si de la alte banci, asta in caz ca aveti probleme la Alpha si aveti nevoie sa va scoateti banii.
            Eu de la Libra bank am scos mereu, sume mici. Nu castig sume mari, nici nu am batut drumul pana la alte banci.
            Si comisionul nu e de 32$, Imi da un curs valutar cu 20 bani mai putin decat cel afisat, iar la taxe imi ia doar 19.35 lei. Am avut zile in care am scos banii fara sa platesc acei 19.35 lei. Nu am inteles exect cum functioneaza. Pt mine e ok si asa....
            O sa imi incerc norocul pe viitor si cu Alpha.
            Last edited by Cata; 12.Nov.2022, 12:03.

• Ann
            Ann commented
            Editing a comment
            Sunt cazuri izolate cele ale caror carduri nu le au fost acceptate la AlphaBank din cauza bancomatului respectiv, in nici un caz din cauza bancii. Eu nu am fost multumita sa platesc la oricare alt ATM cei 2$ perceputi de Paxum + 18ron taxa perceputa de ATM. Stiu ca nu apare in tranzactille din cont dar la un mic calcul o sa iti dai seama ca astea sunt taxele. Bine, asta poate este doar cazul meu pentru ca obisnuiesc sa transfer des si chiar ieseam destul in pierdere la sfarsitul lunii doar pentru ca nu aflasem ca AlphaBank percepe doar 2$ indiferent de suma pentru ca la un moment dat s a hotarat sa vina cineva aici care sa dezinformeze cum ca nu merge la AB si prin urmare nici nu am mai incercat. Acum majoritatea scoatem de acolo dar nu e vorba de suma, e vorba ca sunt bani aruncati pe geam, bine la mine e si mai aproape. Acum fiecare face cum considera.
        • Ann
          Banned
          • 12.Apr.2018
          • 480

justme2018 din ziua in care ati avut voi problemele am trimis pe UnionPay si am retras de 2 ori. Doar atunci a fost problema, insista la ei cu mail urile.

Comment

• HBK
            Membru junior
            • 16.Nov.2014
            • 2

justme2018 privind transferul esuat pe cardul unionpay, am trimis mail si sa rezolvat am primit banii in cont(reverse card load ).Trimite-le maill ca se rezolva.

Comment

• justme2018
              justme2018 commented
              Editing a comment
              Sunt niste cretini! Am trimis si email si le-am dat si 2 telefoane! M-am saturat de problemele lor!
          • Aster
            Membru
            • 02.Nov.2022
            • 32

Comment

• Intheshadow
              Intheshadow commented
              Editing a comment
              Nu merge momentan sa faci transfer in card extern Raiffeisen,au prb cu transferurile si nu stiu cand se va remedia prb,transfera prin eft iti intra banii in 3,4 zile
          • Aster
            Membru
            • 02.Nov.2022
            • 32

Comment

• Sophie011188
              Sophie011188 commented
              Editing a comment
              am facut ieri pe revolut.. a durat vreo ora.. dar a fost ok. de fapt si de la site-uri spre paxum a mers mai greu decat deobicei.
          • Ella123
            Membru
            • 09.Jul.2018
            • 81

Originally posted by Ann
            justme2018 din ziua in care ati avut voi problemele am trimis pe UnionPay si am retras de 2 ori. Doar atunci a fost problema, insista la ei cu mail urile.
            si astazi au avut aceeasi problema ,in dimineata asta am incercat eu si au disparut banii dar nu sunt nicaieri au probleme cu transferurile de orice fel observ ,doar ca nu mereu din cand in cand ,este in functie de cum iti e norocul,eu am avut ghinion azi,pana azi am scos de pe union fara probleme si alataieri si cu o zi inainte deci.....

Comment

• Intheshadow
              Intheshadow commented
              Editing a comment
              Linisteste te se va rezolva
          • Aster
            Membru
            • 02.Nov.2022
            • 32

Am primit răspuns de la Octav
            "Din cate am auzit este o problema generalizata de la Raiffeisen, foloseste alt card de la alta banca si o sa mearga sau foloseste withdraw by eft"

Problema mea e ca nu am alt master, doar visa. Oare pe visa merge?

Comment

• Intheshadow
              Intheshadow commented
              Editing a comment
              Este ok,doar ca banii iti intra mai greut,dar in rest nu sunt probleme

• Aster
              Aster commented
              Editing a comment
              Din răspunsul lui Octav deduc ca merge pe un alt card la o alta banca. Merge external către master Transilvania?

• Intheshadow
              Intheshadow commented
              Editing a comment
              Ai grija cu banca Transilvania,astia nu vor sa auda de paydek funds transfer,astia te ia imediat
          • Alexabubu
            Membru senior
            • 04.May.2018
            • 456

Oare a inceput si raiffeisen sa nu mai primeasca bani din adult?!

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
          Working...