nu s a rezolvat,ultima data cand am folosit cardul union pay ,mi a aparut pe ecran la atm ca e cardul expirat desi expira in 2023.
X
-
-
Este careva pe aici care transfera pe Monese sau Revolut?vreau sa stiu daca la voi merge sa transferati pe aceste carduri,pt k pe card Mastercard de la Raiffeisen bank nu mergeComment
-
Buna. Tot citesc pe aici ca aveti erori pe la bancomatele Alpha. Eu am scos mereu banii de la Libra Bank si am fost ok.
Sper ca va ajuta.Comment
-
Nu are nimeni probleme cu AlphaBank dar de ce sa platesti un comision de 28$ pentru 4 tranzactii LibraBank cand poti scoate 4000ron intr o singura tranzactie cu 2$ comision, asta e intrebareaLast edited by Ann; 15.Nov.2022, 06:57.Comment
-
Nu am mai retras pana acum de la Alpha, anul trecut ziceau toti ca iau comision de 30 %. Asa am inteles din comentarii. Nu stiu daca este adevarata povestea cu comisionul de 30 %, nu stiu ce sa cred.
Tot zilele astea vad ca se plang toti de cardurile noastre ca, ba nu sunt citite, ba sunt expirate...etc.
A fost doar o idee ca se pot scoate si de la alte banci, asta in caz ca aveti probleme la Alpha si aveti nevoie sa va scoateti banii.
Eu de la Libra bank am scos mereu, sume mici. Nu castig sume mari, nici nu am batut drumul pana la alte banci.
Si comisionul nu e de 32$, Imi da un curs valutar cu 20 bani mai putin decat cel afisat, iar la taxe imi ia doar 19.35 lei. Am avut zile in care am scos banii fara sa platesc acei 19.35 lei. Nu am inteles exect cum functioneaza. Pt mine e ok si asa....
O sa imi incerc norocul pe viitor si cu Alpha.Last edited by Cata; 12.Nov.2022, 12:03. -
Sunt cazuri izolate cele ale caror carduri nu le au fost acceptate la AlphaBank din cauza bancomatului respectiv, in nici un caz din cauza bancii. Eu nu am fost multumita sa platesc la oricare alt ATM cei 2$ perceputi de Paxum + 18ron taxa perceputa de ATM. Stiu ca nu apare in tranzactille din cont dar la un mic calcul o sa iti dai seama ca astea sunt taxele. Bine, asta poate este doar cazul meu pentru ca obisnuiesc sa transfer des si chiar ieseam destul in pierdere la sfarsitul lunii doar pentru ca nu aflasem ca AlphaBank percepe doar 2$ indiferent de suma pentru ca la un moment dat s a hotarat sa vina cineva aici care sa dezinformeze cum ca nu merge la AB si prin urmare nici nu am mai incercat. Acum majoritatea scoatem de acolo dar nu e vorba de suma, e vorba ca sunt bani aruncati pe geam, bine la mine e si mai aproape. Acum fiecare face cum considera.
-
-
justme2018 din ziua in care ati avut voi problemele am trimis pe UnionPay si am retras de 2 ori. Doar atunci a fost problema, insista la ei cu mail urile.Comment
-
justme2018 privind transferul esuat pe cardul unionpay, am trimis mail si sa rezolvat am primit banii in cont(reverse card load ).Trimite-le maill ca se rezolva.Comment
-
justme2018 din ziua in care ati avut voi problemele am trimis pe UnionPay si am retras de 2 ori. Doar atunci a fost problema, insista la ei cu mail urile.Comment
-
Am primit răspuns de la Octav
"Din cate am auzit este o problema generalizata de la Raiffeisen, foloseste alt card de la alta banca si o sa mearga sau foloseste withdraw by eft"
Problema mea e ca nu am alt master, doar visa. Oare pe visa merge?Comment
Lovense
Collapse
Comment