Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Amysweet
    Membru senior
    • 22.Jan.2022
    • 217

Originally posted by Greta
    Ce se intampla cu cardul u nion? Nu mai este acceptat la nici un atm alpha.Mesajul primit este "not avaible operation with this card"
    ai reusit , sa retragi de la alpha?
    Eu am scos miercuri si a fost ok!!

Last edited by Amysweet; 24.Sep.2022, 01:15.

Comment

• Amysweet
      Membru senior
      • 22.Jan.2022
      • 217

Am fost la bancomat la alphabank am retras fara probleme !!este ok

Comment

• Greta
        Greta commented
        Editing a comment
        Nu am reusit la nici un atm alpha. Acelasimesaj : diupa ce bag cardul ar fi trebuit sa apara mesajul "asteptati, se verifica cardul..." dar de data asta dupa ce bag cardul nu se intampla nimic,pe ecran sunt reclame, iese cardul si apare mesajul ca nu exista nici o operatiune disponibila pt cardul asta.Pana la urma m-am dus la patria.E singura care il mai accepta, daca si astia se razgandesc ,cardul nu o sa imi mai fie de folos.Pe la magazine nu am vazut sigla union si pe incercate nu fac.Sper sa fi fost ceva temporar dar m-a pus pe ganduri mesajul aparut,atmul era incarcat,,dar nici nu ma lasa sa tastez vreo suma pt ca nu il putea verifica din start. Mersi mult pt raspuns.Ma ajuta sa mai sper ca o sa-si revina.
    • jony111
      Membru senior
      • 13.Apr.2018
      • 357

Am retras și ieri și alaltăieri ieri vezi sa nu ai vreo problema cu cardul la toți ceilalți merge la Alpha bank

Comment

• Greta
        Greta commented
        Editing a comment
        Mersi! Acum m-ai pus pe ganduri si mai mult.O sa incerc maine sau poimaineAm mai avut o probl asemanatoare dar nu mai tin minte ce mesaj aparea pe ecran (cu vechiul card payoneer ) iar de la custom service payo mi-au cerut niste date( adresa bancii care nu accepta ziua si ora cand am incercat),In aceeasi zi sau a doua zi mi-au raspuns ca acolo se schimbase atm-ul si noul atm nu citea cipul de pe card ,m-a sfatuit sa caut alt atm care accepta acel format de cip.
    • Kasa
      Membru junior
      • 14.Apr.2019
      • 6

Buna ziua! Daca sunt printre voi doritori in a se legaliza, contactati-ma+training de specialitate (comision 15% din incasari)

Multumesc! O zi frumoasa!

Comment

• Newbie1049
        Membru junior
        • 30.Sep.2022
        • 4

Bunaa, sunt noua atat pe forum cat si pe MFC, am ales drept modalitate de plata Paxum si maine (vineri) ar trebui sa mi se proceseze prima incasare. Oare imi poate spune si mie cineva care a mai incasat prin Paxum de la MFC cam pe la ce ora a zilei sa ma astept sa imi intre in cont banutii si care ar fi cea mai ok varianta pt withdrawal? As alege external card catre un cont de Raiffeisen sau Revolut. Oare pe care cont sa-mi fac transferul? Am mai citit pe aici ca unele banci mai fac figuri si imi trimit banii inapoi in contul Paxum. Also, mi se trimit instant sau dureaza cateva zile?
        Chiar m-ati ajuta enorm daca mi-ati raspunde:))) Sunt noua si nestiutoare. Mersi anticipat!!!

Comment

• Intheshadow
          Intheshadow commented
          Editing a comment
          Buna,nu stiu la ce ora iti intra banii de la Mfc pt ca nu lucrez pe acest site,dar ii poti verifica seara,iar transfer poti face pe cardul Mastercard de la Raiffeisen Bank,banii iti intra in max 30 min sau imediat
      • Chillyourheart
        Membru senior
        • 02.Feb.2018
        • 146

Ora oficiala MFC este cu 9 ore in urma , deci practic perioada s-a incheiat azi la ora 09:00, fiind weekend nu proceseaza platile asa ca o sa iti intre cel mai probabil luni , nu e o ora anume fiind multe plati de procesat. Iar din paxum cel mai ok este sa ii transferi prin EFT in cont bancar ,e acelasi lucru cum i-ai transfera pe card pt ca acesta e atasat contului bancar plus ca ai cel mai mic comision si banii iti intra in cont in 1-2 zile. Spor

Comment

• Newbie1049
          Newbie1049 commented
          Editing a comment
          Am inteles, mersi mult! Am sa astept pana luni. Totusi, nu prea inteleg care e diferenta intre external card si EFT sau SEPA (presupun ca inseamna acelasi lucru). Zici ca e mai ok sa i transfer in cont si nu pe card?
      • Ann
        Banned
        • 12.Apr.2018
        • 480

Originally posted by Newbie1049
        Bunaa, sunt noua atat pe forum cat si pe MFC, am ales drept modalitate de plata Paxum si maine (vineri) ar trebui sa mi se proceseze prima incasare. Oare imi poate spune si mie cineva care a mai incasat prin Paxum de la MFC cam pe la ce ora a zilei sa ma astept sa imi intre in cont banutii si care ar fi cea mai ok varianta pt withdrawal? As alege external card catre un cont de Raiffeisen sau Revolut. Oare pe care cont sa-mi fac transferul? Am mai citit pe aici ca unele banci mai fac figuri si imi trimit banii inapoi in contul Paxum. Also, mi se trimit instant sau dureaza cateva zile?
        Chiar m-ati ajuta enorm daca mi-ati raspunde:))) Sunt noua si nestiutoare. Mersi anticipat!!!
        Mie doar ce mi au intrat banii acum cateva ore. MFC face plata pe 1 si 16 ale lunii (indiferent daca este weekend sau nu) sau early payment (la cerere) -luni, miercuri si vineri. Preferabil ar fi sa iti comanzi si un card Paxum pentru sume mai mari, dar fiecare dupa preferinte
        Last edited by Ann; 01.Oct.2022, 17:34.

Comment

• Newbie1049
          Newbie1049 commented
          Editing a comment
          Mie inca nu mi-au intrat in Paxum, doar imi apare pe MFC ca mi s-a procesat plata. Nu stiu cum de tie ti-au intrat si mie nu, am sa astept pana luni si daca nu intra am sa le trimit mail. Am comandat si card, cica ajunge in 21 de zile. Mersi frumos de ajutor!!
      • Newbie1049
        Membru junior
        • 30.Sep.2022
        • 4

Salut, stie cineva ce inseamna daca incerc in repetate randuri sa fac orice tranzactie de la paxum catre un card/cont de raiffeisen si imi da eroarea 'An error occured while receiving a response from the server'?

Comment

• Amysweet
          Membru senior
          • 22.Jan.2022
          • 217

Trebuie sa ai minim 30/50$ numai stiu exact si vezi sa fie cardul ok la mine merge..

Comment

• Sophie011188
            Membru
            • 29.Jul.2022
            • 29

Originally posted by Newbie1049
            MFC sunt 90% din timp ceas... platile de sf de perioada intra ceas in jur de ora 14 indiferent ca e weekend, sarbatoare sau 1 ianuarie. cele early mai dau rateuri daca sunt legate de sfarsitul de perioada.
            eu folosesc revolut si nu am avut probleme cu ei pana acum. comisioanele maricele la external card, dar fiind cursul foarte bun se compenseaza comparativ cu cardul unionpay

Comment

• Chillyourheart
              Membru senior
              • 02.Feb.2018
              • 146

Originally posted by Sophie011188

MFC sunt 90% din timp ceas... platile de sf de perioada intra ceas in jur de ora 14 indiferent ca e weekend, sarbatoare sau 1 ianuarie. cele early mai dau rateuri daca sunt legate de sfarsitul de perioada.
              eu folosesc revolut si nu am avut probleme cu ei pana acum. comisioanele maricele la external card, dar fiind cursul foarte bun se compenseaza comparativ cu cardul unionpay
              Foloseste Ibanul (inclusiv prin revolut merge) si transfera prin EFT (SEPA) in contul bancar ai comision doar 2.5$ indiferent de suma fata de external card e mult mai ok asa si banii iti intra tot pe card din moment ce e atasat contului bancar e acelasi lucru dar ai cost mai mic, eu v-am mai zis dar daca nu vreti sa intelegeti ....

Comment

• Intheshadow
              Membru
              • 17.Jun.2021
              • 58

Nu intra instant Sophie intra in 2 zile

Comment

• veioza
                Membru junior
                • 27.Jun.2020
                • 14

Salut! am fost azi sa scot banii de pe paxum la alpha bank si imi zice card blocat. a mai patit cineva asta? ieri a mers!

Comment

• Greta
                  Greta commented
                  Editing a comment
                  Poate te ajuta : la mine dadea alt mesaj, ca nu se poate verifica cardul. Am incercat la atm-urile din zona.Am contactat suport,mi s-a spus ca alpha accepta.,Mi-au dat ceeasi lista cu bancile si totusi anumite sucursale schimba softul (doar parerea mea in legatura cu softul schimbat). Am trecut in partea opusa orasului si a mers,alta sucursala, alt atm.
              • Amysweet
                Membru senior
                • 22.Jan.2022
                • 217

Acum am plecat de la alphabank am scos fara probleme!!

Comment

• Cornelia
                  Membru senior
                  • 18.Jun.2018
                  • 102

fetele vi sa inchis la vreuna contul mfc fara nici un fel de worning ?

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                  Working...