X
-
Comment
-
Nu am reusit la nici un atm alpha. Acelasimesaj : diupa ce bag cardul ar fi trebuit sa apara mesajul "asteptati, se verifica cardul..." dar de data asta dupa ce bag cardul nu se intampla nimic,pe ecran sunt reclame, iese cardul si apare mesajul ca nu exista nici o operatiune disponibila pt cardul asta.Pana la urma m-am dus la patria.E singura care il mai accepta, daca si astia se razgandesc ,cardul nu o sa imi mai fie de folos.Pe la magazine nu am vazut sigla union si pe incercate nu fac.Sper sa fi fost ceva temporar dar m-a pus pe ganduri mesajul aparut,atmul era incarcat,,dar nici nu ma lasa sa tastez vreo suma pt ca nu il putea verifica din start. Mersi mult pt raspuns.Ma ajuta sa mai sper ca o sa-si revina.
-
-
Am retras și ieri și alaltăieri ieri vezi sa nu ai vreo problema cu cardul la toți ceilalți merge la Alpha bankComment
-
Mersi! Acum m-ai pus pe ganduri si mai mult.O sa incerc maine sau poimaineAm mai avut o probl asemanatoare dar nu mai tin minte ce mesaj aparea pe ecran (cu vechiul card payoneer ) iar de la custom service payo mi-au cerut niste date( adresa bancii care nu accepta ziua si ora cand am incercat),In aceeasi zi sau a doua zi mi-au raspuns ca acolo se schimbase atm-ul si noul atm nu citea cipul de pe card ,m-a sfatuit sa caut alt atm care accepta acel format de cip.
-
-
Bunaa, sunt noua atat pe forum cat si pe MFC, am ales drept modalitate de plata Paxum si maine (vineri) ar trebui sa mi se proceseze prima incasare. Oare imi poate spune si mie cineva care a mai incasat prin Paxum de la MFC cam pe la ce ora a zilei sa ma astept sa imi intre in cont banutii si care ar fi cea mai ok varianta pt withdrawal? As alege external card catre un cont de Raiffeisen sau Revolut. Oare pe care cont sa-mi fac transferul? Am mai citit pe aici ca unele banci mai fac figuri si imi trimit banii inapoi in contul Paxum. Also, mi se trimit instant sau dureaza cateva zile?
Chiar m-ati ajuta enorm daca mi-ati raspunde:))) Sunt noua si nestiutoare. Mersi anticipat!!!Comment
-
Ora oficiala MFC este cu 9 ore in urma , deci practic perioada s-a incheiat azi la ora 09:00, fiind weekend nu proceseaza platile asa ca o sa iti intre cel mai probabil luni , nu e o ora anume fiind multe plati de procesat. Iar din paxum cel mai ok este sa ii transferi prin EFT in cont bancar ,e acelasi lucru cum i-ai transfera pe card pt ca acesta e atasat contului bancar plus ca ai cel mai mic comision si banii iti intra in cont in 1-2 zile. SporComment
-
Bunaa, sunt noua atat pe forum cat si pe MFC, am ales drept modalitate de plata Paxum si maine (vineri) ar trebui sa mi se proceseze prima incasare. Oare imi poate spune si mie cineva care a mai incasat prin Paxum de la MFC cam pe la ce ora a zilei sa ma astept sa imi intre in cont banutii si care ar fi cea mai ok varianta pt withdrawal? As alege external card catre un cont de Raiffeisen sau Revolut. Oare pe care cont sa-mi fac transferul? Am mai citit pe aici ca unele banci mai fac figuri si imi trimit banii inapoi in contul Paxum. Also, mi se trimit instant sau dureaza cateva zile?
Chiar m-ati ajuta enorm daca mi-ati raspunde:))) Sunt noua si nestiutoare. Mersi anticipat!!!Last edited by Ann; 01.Oct.2022, 17:34.Comment
-
Salut, stie cineva ce inseamna daca incerc in repetate randuri sa fac orice tranzactie de la paxum catre un card/cont de raiffeisen si imi da eroarea 'An error occured while receiving a response from the server'?Comment
-
Chiar m-ati ajuta enorm daca mi-ati raspunde:))) Sunt noua si nestiutoare. Mersi anticipat!!!
eu folosesc revolut si nu am avut probleme cu ei pana acum. comisioanele maricele la external card, dar fiind cursul foarte bun se compenseaza comparativ cu cardul unionpayComment
-
MFC sunt 90% din timp ceas... platile de sf de perioada intra ceas in jur de ora 14 indiferent ca e weekend, sarbatoare sau 1 ianuarie. cele early mai dau rateuri daca sunt legate de sfarsitul de perioada.
eu folosesc revolut si nu am avut probleme cu ei pana acum. comisioanele maricele la external card, dar fiind cursul foarte bun se compenseaza comparativ cu cardul unionpayComment
-
-
Salut! am fost azi sa scot banii de pe paxum la alpha bank si imi zice card blocat. a mai patit cineva asta? ieri a mers!Comment
-
Poate te ajuta : la mine dadea alt mesaj, ca nu se poate verifica cardul. Am incercat la atm-urile din zona.Am contactat suport,mi s-a spus ca alpha accepta.,Mi-au dat ceeasi lista cu bancile si totusi anumite sucursale schimba softul (doar parerea mea in legatura cu softul schimbat). Am trecut in partea opusa orasului si a mers,alta sucursala, alt atm.
-
Lovense
Collapse
Comment