adynis01 Nu am nici o problema GRAVA pentru ca pot transfera catre unionPay, este vorba fix de faptul ca nu primim un raspuns sincer de la Paxum. Nu stii cumva, ai intrebat si banca de care apartin eu si ti au raspuns la fel? Efectiv tu citesti comentariile, pot sa pariez ca nu ai Monese sau Revolut doar te trezesti raspunzand DESI si tu esti cu un picior in groapa pentru ca o singura banca din Romania mai accepta transferurile unde te poti trezi peste noapte ca nu o sa mai mearga. Sunteti unii efectiv DEGEABA
X
-
Originally posted by adynis01Ann .Te inseli. Sunt doua banci in Romania care accepta paxum. Nu ma intereseaza ce card ai tu. Am postat comentarii civilizate care sa vina in ajutorul celor care sunt interesati. Cred ca nu e si cazul tauComment
-
Eu transfer din Paxum prin EFT si merge fara probleme e comision doar 2,5$ indiferent de suma , nu inteleg de ce va chinuiti voi cu card extern cand e acelasi lucru tot de pe card ul atasat contului bancar ii scoti si banii intra in 24h maxim .Comment
-
-
-
Comment
-
Comment
-
Comment
Lovense
Collapse
Comment