Da,i am trimis mail însă nu mi a răspuns,așa că....
X
-
Comentariu
-
Comentariu
-
-
Ce naiba este asa de greu chiar nu va inteleg.S-a schimbat aplicatia la paxum si acum este mult mai usor.Nu va mai trebuie niciun cod cand transferati bani din contul paxum pe cardul unionpay...dati simplu clic pe +add founds,selectati suma maxima si gata,s-a transferat.l-ati zapacit pe octav ala toate cu mail-uri.ma mir daca va mai raspunde.poate supar pe multe cu mesajul asta.dar unele mesaje de aici sunt chiar aberante.va depaseste tehnologia
- 2 aprecieri
Comentariu
-
Hello! mai foloseste cineva cardul revolut pentru external card trasfer? am incercat sa fac astazi un transfer si surpriza! paxumul nu mai accepta revolut. ce alte carduri folositi? cei dela ing vad ca nici nu emit carduri mastercard...
Comentariu
-
#5257.320.aug.2022, 08:16Editarea unui comentariuAcum 2 zile
-
20.aug.2022, 08:17Editarea unui comentariuN am bani pe paxumsa transfer pe Raiffeisen acum abia marti imi vin
-
20.aug.2022, 08:30Editarea unui comentariuUite lui Amysweet ii da eroare cand vrea sa transfere in Raiffeisen tie zice not suported mare minune de nu i vreo eroare de la paxum sau de la mastercard
-
-
Postat în original de Sophie011188 Vezi postHello! mai foloseste cineva cardul revolut pentru external card trasfer? am incercat sa fac astazi un transfer si surpriza! paxumul nu mai accepta revolut. ce alte carduri folositi? cei dela ing vad ca nici nu emit carduri mastercard...
Comentariu
-
Postat în original de Amysweet Vezi postAm incercat acum cateva ore si numai merge!! La voi merge?Poza cu erroare
Comentariu
-
Postat în original de Alexabubu Vezi postIntheshadow nu poti incerca sa transferi iar p card raiffeisen Sa vezi daca merge? As face o eu, dar numai am nimic p paxum.
Multumesc pentru mesajul tau!
Vă rugăm să rețineți că nu puteți utiliza un card preplătit pentru a retrage.
Puteți utiliza un MasterCard de debit sau de credit emis pe numele dvs., totuși minimul pe care îl puteți retrage este de 6$ și, de asemenea, taxa este de 6$+2,95% din suma totală.
Odată ce cardul expiră, puteți comanda unul nou din User profile.
Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați.
Luke
Customer Support Representative
Comentariu
Lovense
Adună
Comentariu