Glorya Agency

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

experienta mea cu paxum recente

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Prin urmare puteti folosi noua versiune a aplicatiei fara pb?Nu a trebuit sa scanati in ea niciun document?si-a dat update pur si simplu si functioneaza?

Comentariu

• Da functioneaza si pe telefon si pc !!

Comentariu

• Postat în original de Keke Vezi post
        Prin urmare puteti folosi noua versiune a aplicatiei fara pb?Nu a trebuit sa scanati in ea niciun document?si-a dat update pur si simplu si functioneaza?
        Mie imi cere ID (la Iphone) o sa il scanez cand am timp, dar cred ca nu e nici o problema, stiu ca si la Monese si la Bitsafe cere asa ca o verificare sa poti uni noua aplicatie cu contul, au facut si ei un update
        Ultima editare de Ann; 06.aug.2022, 16:29.

Comentariu

• Keke
          Keke comentat
          Editarea unui comentariu
          Multumesc Ann,si eu tot IPhone am,nu m-am gandit ca asta o fi cauza.Cu buletinul n-am reusit,te rog sa imi spui daca tu reusesti sa treci de scan back ID,eu una am inlocuit cu pasaportul si a fost ok.

• Keke Chiar m ai facut curioasa, uitasem ca avem mai multe variante, eu la ID m am gandit. Da, merge, is linked, nu il verifica nimeni personal, au o aplicatie prin care se verifica actele automat, probabil trebuie sa indeplinesti minimul de cerinte care sa corespunda (varsta/domiciliu) cei care au problema asta eu zic sa mai incerce, la tine important e ca merge

Comentariu

• Cere la toata lumea? Sau cum , mie nu imi apare nimic..

Comentariu

• Postat în original de Amysweet Vezi post
            Cere la toata lumea? Sau cum , mie nu imi apare nimic..
            Nu e nici o problema ca nu e mare filozofie. Poate se face upgrade ul pe rand sau poate trebuie sa avem aplicatiile up-to-date. Desi initial s a mentionat de spatele ID ului, la mine a mers cu 2 poze: ID si fata, acceptate in 6 minute. E doar o metoda de siguranta, probabil o sa o ceara din nou doar daca o sa stergem aplicatia si o instalam din nou, ca asa e logic

Comentariu

• La funds si tranzactii din cont din aplicatie tot Nu am accčs.Cand ma loghez din browser imi cere sa scanez un QR code ,sa dau accept(de pe tel) si numai dupa pot intra in cont.Din app in continuare nu merge ,doar ma notificheaza cu privire la QR scan.Probabil se lucreaza inca la ea.E ciudat ca doar eu am acesti noi pasi:)Ma bucur ca ai reusit cu buletinul Ann

Comentariu

• KrazyC
                KrazyC comentat
                Editarea unui comentariu
                La mine este la fel si in plus de asta dupa ce scot bani nu se da update la cat mi-a ramas pe card.

• Ma notifica * lol

Comentariu

• La fel s-a intamplat si la mine.Daca ai trecut de etapa de identificare si tel este sincronizat,poti sa stergi app si sa o reinstalezi.Eu asa am facut si acum o folosesc normal:vad funds si pot face transferuri

Comentariu

• Am incercat sa transfer banii din cont pe unionpay dar nu mai primesc codul de transfer, am verificat la numar si e ok dar efectiv nu imi trimite nici un cod. Ma poate ajuta cineva ?

Comentariu

• Buna, referitor la întrebarea adresată de Aliasa...Da,nici eu nu mai primesc cod când transfer banii pe cardul unionpay pay,posibil încă să aibă probleme cu noua aplicație.
                    Cei care folosesc Revolt,îmi puteți spune ce suma transferați în decursul unei luni de zile???Nu as vrea sa am probleme sau să îmi fie blocați.
                    Mulțumesc

Comentariu

• Buna.Se pare ca nici de pe pc nu functioneaza…..Are idee cineva in ce consta acel cod cerut? Multumesc

Comentariu

• I-a trimis cineva mail lui Octav? Sa ne lamurim si noi cumva ma gandesc

Comentariu

• Da,i am trimis mail însă nu mi a răspuns,așa că....

Comentariu

• Claudia marcu Asta am facut si eu! Daca reuseste cineva,sa ne anunte si pe noi.Multumesc frumos

Comentariu

#2 Charm Studio - Banner

Adună

Lovense

Adună
                            Procesare...
                            X