Prin urmare puteti folosi noua versiune a aplicatiei fara pb?Nu a trebuit sa scanati in ea niciun document?si-a dat update pur si simplu si functioneaza?
X
-
Postat în original de Keke Vezi postPrin urmare puteti folosi noua versiune a aplicatiei fara pb?Nu a trebuit sa scanati in ea niciun document?si-a dat update pur si simplu si functioneaza?Ultima editare de Ann; 06.aug.2022, 16:29.
Comentariu
-
Keke Chiar m ai facut curioasa, uitasem ca avem mai multe variante, eu la ID m am gandit. Da, merge, is linked, nu il verifica nimeni personal, au o aplicatie prin care se verifica actele automat, probabil trebuie sa indeplinesti minimul de cerinte care sa corespunda (varsta/domiciliu) cei care au problema asta eu zic sa mai incerce, la tine important e ca merge
Comentariu
-
Postat în original de Amysweet Vezi postCere la toata lumea? Sau cum , mie nu imi apare nimic..
- Aprecieri 1
Comentariu
-
La funds si tranzactii din cont din aplicatie tot Nu am accčs.Cand ma loghez din browser imi cere sa scanez un QR code ,sa dau accept(de pe tel) si numai dupa pot intra in cont.Din app in continuare nu merge ,doar ma notificheaza cu privire la QR scan.Probabil se lucreaza inca la ea.E ciudat ca doar eu am acesti noi pasi:)Ma bucur ca ai reusit cu buletinul Ann
Comentariu
-
Buna, referitor la întrebarea adresată de Aliasa...Da,nici eu nu mai primesc cod când transfer banii pe cardul unionpay pay,posibil încă să aibă probleme cu noua aplicație.
Cei care folosesc Revolt,îmi puteți spune ce suma transferați în decursul unei luni de zile???Nu as vrea sa am probleme sau să îmi fie blocați.
Mulțumesc
Comentariu
-
Claudia marcu Asta am facut si eu! Daca reuseste cineva,sa ne anunte si pe noi.Multumesc frumos
Comentariu
Lovense
Adună
Comentariu