Prin urmare puteti folosi noua versiune a aplicatiei fara pb?Nu a trebuit sa scanati in ea niciun document?si-a dat update pur si simplu si functioneaza?
X
-
Mie imi cere ID (la Iphone) o sa il scanez cand am timp, dar cred ca nu e nici o problema, stiu ca si la Monese si la Bitsafe cere asa ca o verificare sa poti uni noua aplicatie cu contul, au facut si ei un updateLast edited by Ann; 06.Aug.2022, 16:29.Comment
-
Keke Chiar m ai facut curioasa, uitasem ca avem mai multe variante, eu la ID m am gandit. Da, merge, is linked, nu il verifica nimeni personal, au o aplicatie prin care se verifica actele automat, probabil trebuie sa indeplinesti minimul de cerinte care sa corespunda (varsta/domiciliu) cei care au problema asta eu zic sa mai incerce, la tine important e ca mergeComment
-
Nu e nici o problema ca nu e mare filozofie. Poate se face upgrade ul pe rand sau poate trebuie sa avem aplicatiile up-to-date. Desi initial s a mentionat de spatele ID ului, la mine a mers cu 2 poze: ID si fata, acceptate in 6 minute. E doar o metoda de siguranta, probabil o sa o ceara din nou doar daca o sa stergem aplicatia si o instalam din nou, ca asa e logicComment
-
-
-
Claudia marcu Asta am facut si eu! Daca reuseste cineva,sa ne anunte si pe noi.Multumesc frumosComment
Lovense
Collapse
Comment