Da eft pe card romanesc
X
-
Și vad ca chat ul de paxum nu funcționează, la mail nu răspund, habar n am ce se va întâmpla, sper sa între, dar nu știu când va întra, ca acum fiind weekend nu vor întra, luni nu lucrează banca Românească și tot asa
Comentariu
-
Buna!
Am nevoie sa-mi transfer banii din Paxum catre un provider cu un card serios pe care sa-l pot folosi nu doar pentru a scoate banii de la bancomat(UnionPay). Va rog sa-mi recomandati ce folositi si merge. Wise,Revolut,Monese? Ce sa aleg?
Comentariu
-
Bună, am și eu o întrebare, am primit mail de la ct ca a trimis bani azi'noapte dar în paxum încă nu ii am, ați pățit și voi asa? Mulțumesc pt rasp
Comentariu
-
-
-
Tind sa cred ca la paxum e o problema probabil.. daca ati primit mail de confirmare de la chaturbate. Oricum banii pe daily payount nu mai sunt in pending . Eu n am primit nici mailul de confirmare de la CB. Probabil astazi e si mai greu sa ii primim pt ca e sarbatoare la ei azi si maine.. sper totusi sa ii trimita ca de aia de iau zilnic 5 $ ...
Comentariu
-
Postat în original de Hazal Kaya Vezi postTind sa cred ca la paxum e o problema probabil.. daca ati primit mail de confirmare de la chaturbate. Oricum banii pe daily payount nu mai sunt in pending . Eu n am primit nici mailul de confirmare de la CB. Probabil astazi e si mai greu sa ii primim pt ca e sarbatoare la ei azi si maine.. sper totusi sa ii trimita ca de aia de iau zilnic 5 $ ...
Comentariu
Lovense
Adună
Comentariu