X
-
-
am scos numail de la alpha in ultima luna si a mers fara probleme . ultima data am scos 3200 intr-o singura tranzactie -
salut.pe 18 luna asta am scos de la alphabank 2500 lei dintr-o singura tranzactie! a fost prima oara cand am incercat banca asta, uimita am fost ca mi-a luat comision doar 2$. de acum doar de acolo voi scoate.la libra .....nu mai zic nimic ca am pierdut destui bani cu ei!
-
-
Vin cu o stire noua
care cred ca in urmatorii ani daca nu de la anul nu o sa mai avem bancomate /bani lichizi se vor desfinta la fel si bancile de accea Octav numai zice nimic de carduri
o sa fie o singura banca cu o moneda virtuala nu stiu daca si paxum o sa o foloseasca!! Cautati pe net in cateva tari deja s au implementat.Comment
-
Cum sa se desfiinteze bancile?:))))))de unde draq veniti voi cu informatiile astea?daca in alte tari se implementeaza unele lucruri,crezi ca si n Romania va fii la fel??vii cu o stire noua care crezi..mai fata daca nu stii sigur nimic,nu mai da sfoara in tara degeaba..daca tot le stii pe toate ia vezi dupa razboiul asta mai traim?:)))))
-
-
Vin cu o stire noua
care cred ca in urmatorii ani daca nu de la anul nu o sa mai avem bancomate /bani lichizi se vor desfinta la fel si bancile de accea Octav numai zice nimic de carduri
o sa fie o singura banca cu o moneda virtuala nu stiu daca si paxum o sa o foloseasca!! Cautati pe net in cateva tari deja s au implementat.Comment
-
Incredibil cum am fost printre primii de pe forum care dupa indelungi cercetari am vorbit de withdraw la Alpha Bank, dar binenteles ca a avut cineva grija sa fim siguri ca nu merge acolo si toti am luat o de buna. Dupa extrem de mult comision pierdut retras de bancomatele UnionPay, am mers si eu astazi sa scot de la Alpha bank, comision efectiv insesizabil (excluzant cei 2$) Nu stiu cat se presupune ca ar fi comisionul de retragere, ca eu tot pe plus sunt.Comment
-
probabil s-a incercat la vreun bancomat defect atunci.. care ori nu mai avea bani ori chiar erau in dubii daca sa aceepte sau nu union... ce e drept nici eu n-am stat sa ma uit la fiecare bancomat de la fiecare banca ce carduri accepta -
Buna . eu cam de 2 luni cred scot de la alpha .. de cand euronet ul nu mai da cate 2000ron pe tranzactie . si am incercat alpha ca am citit aici . scoteam 3x2000 dar a mers si tranzactie de 4000. Cum paxum are max pe zi de withdrawl 1500$ eu scos pe zi 6000 ron max . ca +/- in fctie de cum este cursul la $ .La alpha bank nu apare nimic de acel comision de 18.6 ron cum aparea la euronet atm
-
-
Buna tuturor.
De azi dimineata nu merge app paxum pe telefon. Incerc sa deschid si tot arata ce se incarca si asa ramane . De la pc nu am avut nicio prb sa deschid si sa si efectuez tranzactii .
Voiam sa stiu daca mai are cineva prb asta .
MultumescComment
-
Buna!! Am facut mai devreme un transfer de pe Paxum pe card Revolut si voiam sa stiu cat dureaza pana intra banii, este prima data cand fac transfer asa si nu stiu exact cum e treaba, am citit undeva pe aici ca banii intra instant sau in 10 minute dar la mine nu a fost asa. Daca imi poate da cineva cateva detalii va rog Multumesc!Comment
-
buna ziua.
voi faceti transferuri din contul paxum care monese sau revolut?
am vb cu suportul si imi spunea ca nu se poate transfera din contul paxum catre aceste carduri.
este cineva care a facut recent o asemenea tranzactie?
in cat timp au ajuns banii pe cardul respectiv?
multumescComment
-
Buna!! Am facut mai devreme un transfer de pe Paxum pe card Revolut si voiam sa stiu cat dureaza pana intra banii, este prima data cand fac transfer asa si nu stiu exact cum e treaba, am citit undeva pe aici ca banii intra instant sau in 10 minute dar la mine nu a fost asa. Daca imi poate da cineva cateva detalii va rog Multumesc!
ti au intrat banii pe card?Comment
-
Incredibil cum am fost printre primii de pe forum care dupa indelungi cercetari am vorbit de withdraw la Alpha Bank, dar binenteles ca a avut cineva grija sa fim siguri ca nu merge acolo si toti am luat o de buna. Dupa extrem de mult comision pierdut retras de bancomatele UnionPay, am mers si eu astazi sa scot de la Alpha bank, comision efectiv insesizabil (excluzant cei 2$) Nu stiu cat se presupune ca ar fi comisionul de retragere, ca eu tot pe plus sunt.Comment
Lovense
Collapse
Comment