Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Deedeea
    Membru
    • 23.Jan.2019
    • 31

Comment

• lulu
      lulu commented
      Editing a comment
      am scos numail de la alpha in ultima luna si a mers fara probleme . ultima data am scos 3200 intr-o singura tranzactie

• jony111
      jony111 commented
      Editing a comment
      Last edited by jony111; 12.Mar.2022, 11:21.

• ramona31
      ramona31 commented
      Editing a comment
      salut.pe 18 luna asta am scos de la alphabank 2500 lei dintr-o singura tranzactie! a fost prima oara cand am incercat banca asta, uimita am fost ca mi-a luat comision doar 2$. de acum doar de acolo voi scoate.la libra .....nu mai zic nimic ca am pierdut destui bani cu ei!
  • Amysweet
    Membru senior
    • 22.Jan.2022
    • 218

Ai incercat tu sa scoti?
    eu am scos numai de la alphabank in ultima perioada diferite sume…
    o singura data nu a mers probabil de la bancomat apoi in 5 min. Am incercat iar si a fost ok

Comment

• Cornelia
      Membru senior
      • 18.Jun.2018
      • 106

Chiar azi am scos de la alpha si a fost ok . In ultimul timp am scos numai de la alpha si nu am avut probleme niciodata

Comment

• jony111
        Membru senior
        • 13.Apr.2018
        • 357

Am scos de la Alpha mereu dintr-o singura retragere 4000 ron dacă nu sre bacnote de 100 lei poți retrage doar 2000 lei acum 4 zile mia dat dolarul cu 4.4 lei

Comment

• Amysweet
          Membru senior
          • 22.Jan.2022
          • 218

Vin cu o stire noua
          care cred ca in urmatorii ani daca nu de la anul nu o sa mai avem bancomate /bani lichizi se vor desfinta la fel si bancile de accea Octav numai zice nimic de carduri
          o sa fie o singura banca cu o moneda virtuala nu stiu daca si paxum o sa o foloseasca!! Cautati pe net in cateva tari deja s au implementat.

Comment

• Intheshadow
            Intheshadow commented
            Editing a comment
            Cum sa se desfiinteze bancile?:))))))de unde draq veniti voi cu informatiile astea?daca in alte tari se implementeaza unele lucruri,crezi ca si n Romania va fii la fel??vii cu o stire noua care crezi..mai fata daca nu stii sigur nimic,nu mai da sfoara in tara degeaba..daca tot le stii pe toate ia vezi dupa razboiul asta mai traim?:)))))

• jony111
            jony111 commented
            Editing a comment

• lulu
            lulu commented
            Editing a comment
            hm..Dap ...sigur .. nu ai cum altfel ...nu ai cu ce ....
        • Ann
          Banned
          • 12.Apr.2018
          • 480

Originally posted by Amysweet
          Vin cu o stire noua
          care cred ca in urmatorii ani daca nu de la anul nu o sa mai avem bancomate /bani lichizi se vor desfinta la fel si bancile de accea Octav numai zice nimic de carduri
          o sa fie o singura banca cu o moneda virtuala nu stiu daca si paxum o sa o foloseasca!! Cautati pe net in cateva tari deja s au implementat.
          Deci de asta nu mai emite Octav carduri? Cand la noi din 10 magazine doar 5 detin POS, cand inca aproape jumatate din populatia Romaniei are WC ul in fundul curtii, noi trecem la o moneda virtuala, huh? E bine ca ne ai spus ca o stire sigura, nu ca zvon, ca eu banuiam ca o sa platim cu CIP la anul…uneori ma intreb cum lucrati in acest domeniu, unde teoretic trebuie sa iti folosesti creierul, ca asa se fac banii…

Comment

• Ann
            Banned
            • 12.Apr.2018
            • 480

Incredibil cum am fost printre primii de pe forum care dupa indelungi cercetari am vorbit de withdraw la Alpha Bank, dar binenteles ca a avut cineva grija sa fim siguri ca nu merge acolo si toti am luat o de buna. Dupa extrem de mult comision pierdut retras de bancomatele UnionPay, am mers si eu astazi sa scot de la Alpha bank, comision efectiv insesizabil (excluzant cei 2$) Nu stiu cat se presupune ca ar fi comisionul de retragere, ca eu tot pe plus sunt.

Comment

• matzarebela
              matzarebela commented
              Editing a comment
              probabil s-a incercat la vreun bancomat defect atunci.. care ori nu mai avea bani ori chiar erau in dubii daca sa aceepte sau nu union... ce e drept nici eu n-am stat sa ma uit la fiecare bancomat de la fiecare banca ce carduri accepta

• lulu
              lulu commented
              Editing a comment
              Buna . eu cam de 2 luni cred scot de la alpha .. de cand euronet ul nu mai da cate 2000ron pe tranzactie . si am incercat alpha ca am citit aici . scoteam 3x2000 dar a mers si tranzactie de 4000. Cum paxum are max pe zi de withdrawl 1500$ eu scos pe zi 6000 ron max . ca +/- in fctie de cum este cursul la $ .La alpha bank nu apare nimic de acel comision de 18.6 ron cum aparea la euronet atm
          • MiaJohns
            Membru
            • 16.May.2017
            • 21

Comment

• Amysweet
              Membru senior
              • 22.Jan.2022
              • 218

Monese/revoult/raiffaisenbank/ alphabank

Comment

• MiaJohns
                MiaJohns commented
                Editing a comment
                Multumesc frumos!
            • lulu
              Membru senior
              • 04.Jul.2018
              • 188

Buna tuturor.
              De azi dimineata nu merge app paxum pe telefon. Incerc sa deschid si tot arata ce se incarca si asa ramane . De la pc nu am avut nicio prb sa deschid si sa si efectuez tranzactii .
              Voiam sa stiu daca mai are cineva prb asta .
              Multumesc

Comment

• Amysweet
                Membru senior
                • 22.Jan.2022
                • 218

Functioneaza e de la tine !

Comment

• thinkpositive
                  Membru
                  • 26.Apr.2018
                  • 28

Buna!! Am facut mai devreme un transfer de pe Paxum pe card Revolut si voiam sa stiu cat dureaza pana intra banii, este prima data cand fac transfer asa si nu stiu exact cum e treaba, am citit undeva pe aici ca banii intra instant sau in 10 minute dar la mine nu a fost asa. Daca imi poate da cineva cateva detalii va rog Multumesc!

Comment

• Intheshadow
                    Intheshadow commented
                    Editing a comment
                    Transferul iti poate intra instant,in maxim 1 ora sau in 48 ore,depinde de procesatorul bancar,stai lin banii iti vor intra,se mai intampla sa nu intre imediat asta ca sa stii pe viitor si sa nu te mai panichezi

• thinkpositive
                    thinkpositive commented
                    Editing a comment
                    Multumesc mult de info Intheshadow si scuza mi raspunsul tarziu!
                • wetladyjoy
                  Membru senior
                  • 11.Apr.2018
                  • 156

buna ziua.
                  voi faceti transferuri din contul paxum care monese sau revolut?
                  am vb cu suportul si imi spunea ca nu se poate transfera din contul paxum catre aceste carduri.
                  este cineva care a facut recent o asemenea tranzactie?
                  in cat timp au ajuns banii pe cardul respectiv?
                  multumesc

Comment

• wetladyjoy
                  Membru senior
                  • 11.Apr.2018
                  • 156

Originally posted by thinkpositive
                  Buna!! Am facut mai devreme un transfer de pe Paxum pe card Revolut si voiam sa stiu cat dureaza pana intra banii, este prima data cand fac transfer asa si nu stiu exact cum e treaba, am citit undeva pe aici ca banii intra instant sau in 10 minute dar la mine nu a fost asa. Daca imi poate da cineva cateva detalii va rog Multumesc!
                  merge o asemenea tranzactie?ca suportul paxum a zis ca nu este posibil?
                  ti au intrat banii pe card?

Comment

• thinkpositive
                    thinkpositive commented
                    Editing a comment
                    Buna! Da au intrat dupa o ora aprox. scuze ca am rasp asa tarziu.. :(
                • Deedeea
                  Membru
                  • 23.Jan.2019
                  • 31

Originally posted by Ann
                  Incredibil cum am fost printre primii de pe forum care dupa indelungi cercetari am vorbit de withdraw la Alpha Bank, dar binenteles ca a avut cineva grija sa fim siguri ca nu merge acolo si toti am luat o de buna. Dupa extrem de mult comision pierdut retras de bancomatele UnionPay, am mers si eu astazi sa scot de la Alpha bank, comision efectiv insesizabil (excluzant cei 2$) Nu stiu cat se presupune ca ar fi comisionul de retragere, ca eu tot pe plus sunt.

Comment

• lulu
                    lulu commented
                    Editing a comment
                    precizează ce apare scris acel tabel ca sa te putem ajuta cu un raspuns

• matzarebela
                    matzarebela commented
                    Editing a comment
                    cred ca e vb de tabelul cu comisioane, si il dai accept, te duce la pasul urmator

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                Working...