X
-
Hello! Mi-am făcut cont Paxum și a fost aprobat pe 8 noiembrie 2021, aveți idee daca am șanse să primesc și acel card fizic? Arată "shipped" de atunci...Comment
-
Comment
-
Buna!Vi s-a intamplat sa faci transferul pe card si sa iti suspende transferul dar banii sa nu ii bage inapoi pe cont?Eu am facut marti in jur de ora 12 pe card revolut ca intotdeauna si nici acum nu au intrat in conditiile in care imi intrau instant.Pe paxum ii arata in pending,cei de la chat imi spun ca e suspendat transferul sa astept email.o zi buna
-
-
Comment
-
Buna ziua
Pentru cine este interesat ...
Experienta mea de azi
Daca de ob scoteam de la Idea bank sau Euronet ATM pe tranzactie 2000 ron .. acum nu se mai poate decat 1000 ron . Am incercat sa selectez optiunea Alta suma dar mi-a refuzat 2000 ron
Am intrat la ideabank si am intrebat daca cumva au schimbat limitele pe tranzactie .. au spus ca ei nu fac asta si daca cumva limitele s-au schimbat este din cauza faptului ca emitatorul cardului a facut acest lucru
Dau tel la paxum .. mi se spune ca vor lua legatura cu unionpay si imi vor da un email cu un raspuns in 2 zile lucratoare in legatura cu asta
Octa imi spune prin email ca la paxum n s-a schimbat nimic si ca Bancomatele /bancile impun limitele . de euronet apartin atm urile bancilor patria si idea
Prin urmare ca sa scot 6000 ron azi am facut 6 tranzactii in loc de 3,prin urmare 6 serii de comisioane in loc de 3...prin urmare cateva fire de par alb in plus ca deja se facuse rand de vreo 4 persoane la atm si eu tot nu plecam de acolo :))
O zi buna tuturor :)Last edited by lulu; 04.Feb.2022, 16:20.Comment
-
Cu drag, tine-ne la curent, eu vazusem printre comentarii ca nu merge cu 2000, dar am zis sa incerc si na ca a mers :)Comment
-
Fetelor aveti grija sa nu aveti taxe de paltit. Am afalt si eu recent ca toate studiourile care lucreaza cu paxum NU PLATESC TAXELE MODELELOR!!! Am fost recent la un studio care lucra cu paxum, eu nu stiam de treaba cu taxele credeam ca se ocupa studioul, dar am aflat ca ei plateau doar la anumite fete care vroiau ei. Nu pot spune ca eram ultimul model din studio, nu aveam cele mai mari incasari dar am ajuns sa fac 4-5 mii constant..adica nu eram chiar ultima zic eu.. Mie inca nu mi-a venit nimic de la anaf dar prietenei mele tot de acolo i-au pus oprire pe conturile ei din romania din cauza asta.. Stie cineva cum se procedeaza in situatiile acestea? Am cum sa mai scot ceva de la studio sau va trebui sa imi platesc singura taxele?Comment
Lovense
Collapse
Comment