Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Greta
    Membru
    • 13.Apr.2018
    • 78

azi limita la atm,max 1000 :(

Comment

• Greta
    Membru
    • 13.Apr.2018
    • 78

Am incercat de 2 ori, ma ducea inapoi la pin Nu am incercat la al atm; sper sa fi fost doar o proble de soft

Comment

• P3rf3ct3n
      Membru
      • 24.Mar.2021
      • 73

Originally posted by Greta
      Am incercat de 2 ori, ma ducea inapoi la pin Nu am incercat la al atm; sper sa fi fost doar o proble de soft
      Adică ai scos 1000ron limita pentru Tranzacție?sau pentru zi?
      la ce atm

Comment

• Greta
        Greta commented
        Editing a comment
        la patria,atmul era restrictionat la 1000 maxim pe tranzactie. Nu am cautat alt atm ca aveam o scadenta,a trebuit sa fac 2 retrageri 1000 si 500 ,sume alese din cele prestabilite.Daca nu s-a mai plans nimeni inseamna ca in alte orase e limita mai mare.
    • lulu
      Membru senior
      • 04.Jul.2018
      • 188

buna tuturor ..
      Azi m-am logat de la pc in contul de paxum si mi-a aparut sa updatez niste informatii si sa fac schimbari daca este cazul ... am schimbat suma care intra si pe care o scot caci este diferita ca cae completata la momentul cand am completat ultima data aceste informatii
      deasemenea au fost niste intrebari noi caci nu erau completate (nu s-au cerut la previous update)..cum sa scriu numele site urile .... daca cineva in afara de mine are acces la cont ,,,daca documentul folosit mai este valabil ..la fel si nr de telefon ....si inca cateva .. le am completat si la sfarsit a aparut .. updates succesfully done ...
      Acum sa vedem daca e ok sau nu ...

Comment

• P3rf3ct3n
        Membru
        • 24.Mar.2021
        • 73

Comment

• Amysweet
          Membru senior
          • 22.Jan.2022
          • 217

Comment

• jony111
            jony111 commented
            Editing a comment
            2000 lei la Patria bank
        • Cornelia
          Membru senior
          • 18.Jun.2018
          • 102

Aveti idee de unde ne putem mari limitele ?Trebuie sa le dau lor email? Ma refer la limita care o primim pe card lunar EU am lasat 800 cat era pusa si vreau sa o maresc sa nu ma trezesc ca imi inchid contul ca imi intra mai mult de 800
          Last edited by Cornelia; 22.Jan.2022, 18:25.

Comment

• Amysweet
            Membru senior
            • 22.Jan.2022
            • 217

Pei care este limita de retragere Per Tranzacție /Per zi ?

Comment

• jony111
              jony111 commented
              Editing a comment
              1500 dolari pe zi
          • Amysweet
            Membru senior
            • 22.Jan.2022
            • 217

Comment

• lulu
              lulu commented
              Editing a comment
              Buna. eu de la atm euro net ..sapt trecuta am scos cate 2000 ron ...3 tranzactii .. deci 6000 ron total
          • Adriana90
            Membru junior
            • 23.Jan.2022
            • 14

Buna forum! Am o nelamuriere in legatura cu acest card unionpay! Luni am retras de la patria bank suma de 4000 de lei in 2 transe! Stiu de comisionul de 18.4 plus cei 2 usd la fiecare retragere dar cand m-am uitat in cont, pt cei 4000 de lei mi-au fost luati 1033 usd! 4000 de lei sunt 917 usd iar 1033 usd sunt 4.500 lei! Intrebarea mea este: de unde diferenta asta de 500 lei comisioane ? Poate am omis eu ceva si va rog frumos sa ma lamuriti si pe mn!

Comment

• Amysweet
              Membru senior
              • 22.Jan.2022
              • 217

Fiecare banca are un curs, comisionul este 18,4ron Per Tranzacție plus schimbul valutar.

Comment

• Amysweet
                Membru senior
                • 22.Jan.2022
                • 217

Originally posted by Adriana90
                Buna forum! Am o nelamuriere in legatura cu acest card unionpay! Luni am retras de la patria bank suma de 4000 de lei in 2 transe! Stiu de comisionul de 18.4 plus cei 2 usd la fiecare retragere dar cand m-am uitat in cont, pt cei 4000 de lei mi-au fost luati 1033 usd! 4000 de lei sunt 917 usd iar 1033 usd sunt 4.500 lei! Intrebarea mea este: de unde diferenta asta de 500 lei comisioane ? Poate am omis eu ceva si va rog frumos sa ma lamuriti si pe mn!
                1000$-4050 la patriabank
                tu ai scos 2000ron x2 =4000 +18,4 RON x2 plus schimbul valutar exact suma care ai zis tu este :)

Comment

• Adriana90
                Membru junior
                • 23.Jan.2022
                • 14

Comment

• jony111
                  jony111 commented
                  Editing a comment
                  Fa un print screan la tranzacție elimina informatiile ce consideri ca ar trebuii fi ștere pt că asa putem observa mai bine problema apoi posteaza aici numai bine!
              • HBK
                Membru junior
                • 16.Nov.2014
                • 2

Se pare ca au schimbat limitele prestabilite de retragere per tranzactie la atm Patria Bank,ieri am avut o surpriza in loc de 2000 lei limita maxima, acum este 1000 lei.

Comment

• nyxxxa
                  nyxxxa commented
                  Editing a comment
                  si eu la fel asta..(ALPHA BANK). de ce au schimbat retragere per tranzactie la ATM? eu nu inteleg
              • Amysweet
                Membru senior
                • 22.Jan.2022
                • 217

Originally posted by HBK
                Se pare ca au schimbat limitele prestabilite de retragere per tranzactie la atm Patria Bank,ieri am avut o surpriza in loc de 2000 lei limita maxima, acum este 1000 lei.
                Și la patriabank și la euronet 1000ron limita

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
              Working...