azi limita la atm,max 1000 :(
X
-
buna tuturor ..
Azi m-am logat de la pc in contul de paxum si mi-a aparut sa updatez niste informatii si sa fac schimbari daca este cazul ... am schimbat suma care intra si pe care o scot caci este diferita ca cae completata la momentul cand am completat ultima data aceste informatii
deasemenea au fost niste intrebari noi caci nu erau completate (nu s-au cerut la previous update)..cum sa scriu numele site urile .... daca cineva in afara de mine are acces la cont ,,,daca documentul folosit mai este valabil ..la fel si nr de telefon ....si inca cateva .. le am completat si la sfarsit a aparut .. updates succesfully done ...
Acum sa vedem daca e ok sau nu ...Comment
-
-
Buna forum! Am o nelamuriere in legatura cu acest card unionpay! Luni am retras de la patria bank suma de 4000 de lei in 2 transe! Stiu de comisionul de 18.4 plus cei 2 usd la fiecare retragere dar cand m-am uitat in cont, pt cei 4000 de lei mi-au fost luati 1033 usd! 4000 de lei sunt 917 usd iar 1033 usd sunt 4.500 lei! Intrebarea mea este: de unde diferenta asta de 500 lei comisioane ? Poate am omis eu ceva si va rog frumos sa ma lamuriti si pe mn!Comment
-
Buna forum! Am o nelamuriere in legatura cu acest card unionpay! Luni am retras de la patria bank suma de 4000 de lei in 2 transe! Stiu de comisionul de 18.4 plus cei 2 usd la fiecare retragere dar cand m-am uitat in cont, pt cei 4000 de lei mi-au fost luati 1033 usd! 4000 de lei sunt 917 usd iar 1033 usd sunt 4.500 lei! Intrebarea mea este: de unde diferenta asta de 500 lei comisioane ? Poate am omis eu ceva si va rog frumos sa ma lamuriti si pe mn!
tu ai scos 2000ron x2 =4000 +18,4 RON x2 plus schimbul valutar exact suma care ai zis tu este :)
Comment
-
Se pare ca au schimbat limitele prestabilite de retragere per tranzactie la atm Patria Bank,ieri am avut o surpriza in loc de 2000 lei limita maxima, acum este 1000 lei.Comment
-
Comment
Lovense
Collapse
Comment