Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ann
    Banned
    • 12.Apr.2018
    • 480

Hai ca da, a durat doar o ora. Ti au spus ATM urile personal? Ca daca era asa banuiesc ca puteai sa anunti si ca si a revenit problema, nu doar sa alarmezi si sa o lasi in aer. Sau poate ai crezut ca daca nu iti functioneaza tie cel din fata blocului, nu mai merge niciunul. Puteai sa te exprimi diferit dar in fine…

Comment

• jony111
      jony111 commented
      Editing a comment
      Chiar a fost o problemă insa las-o asa e prea mult de explicat bine ca au rezolvat-o
  • P3rf3ct3n
    Membru
    • 24.Mar.2021
    • 73

Se poate scoate fără nici o problema de la librabank patriabank euronet

Comment

• ladybluecat
      Membru
      • 31.Aug.2018
      • 53

Buna! M-am logat azi in contul Paxum si m-au pus sa completez o gramada de pasi cu diverse informatii legate de cont: cati bani retrag lunar, de pe ce site-uri, ocupatie, de unde provin banii, daca sunt platitoare de taxe etc. Ati patit si voi?

Comment

• Baby
        Baby commented
        Editing a comment
        Buna,cred ca tuturor care avem cont si card paxum, ne au cerut o actualizare a datelor
    • J1ca
      Membru
      • 21.Oct.2018
      • 35

Buna! Ma poate ajuta cineva ,va rog? La ce scriu sa completez la intrebarea asta? " FROM WHICH ENTITY OR PERSON WILL YOU RECEIVE THE INITIAL DEPOSIT INTO THE ACCOUNT? " in paxum ?????Multumesc anticipat!

Comment

• Baby
        Baby commented
        Editing a comment
        Buna , eu am scris numele siteului,respectiv chaturbate
    • J1ca
      Membru
      • 21.Oct.2018
      • 35

Mersi Baby dar eu am scris adult platforms, webcamming streaming, oi fi bine si asa ? :( M-a zapacit intrebarea asta si ar trebuit sa scriu asa :adult platforms, webcamming streaming. Asa am scris.

Comment

• Baby
        Baby commented
        Editing a comment
        Dacă ai putut merge mai departe cu intrebarile, atunci a fost bine :)
    • Cornelia
      Membru senior
      • 18.Jun.2018
      • 106

EU am scris any bhahah acum o sa vad daca ma intreaba iar sau daca o sa am probleme sa scot bani

Comment

• Intheshadow
        Intheshadow commented
        Editing a comment
        Prb sa scoti bani nu vei avea,eventual te vor pune sa completezi din nou
    • nmuser
      Membru senior
      • 20.Jun.2018
      • 180

Eu tocmai am primit mail ca in 3 zile imi vor inchide contul paxum,sa scot banii din el,fara explicatii sau alte detalii,desi am intrebat de ce,nu mi se poate raspunde..

Comment

• J1ca
        Membru
        • 21.Oct.2018
        • 35

Originally posted by nmuser
        Eu tocmai am primit mail ca in 3 zile imi vor inchide contul paxum,sa scot banii din el,fara explicatii sau alte detalii,desi am intrebat de ce,nu mi se poate raspunde..

Huh?? Eu nu am primit mail asa ceva!! Ce se intampla?? Paxum o sa-i inchide contul la toata lumea ???? CE??

Comment

• nmuser
          Membru senior
          • 20.Jun.2018
          • 180

Nu stiu,nu cred ca vor inchide nimanui,mie mi au cerut anumite chestii pe care nu aveam de unde sa le dau(dovada cu numele de unde primesc banii,doar ca platile vin cu “nickname” nu nume real,deci cum pot da asa ceva?:)

Huh?? Eu nu am primit mail asa ceva!! Ce se intampla?? Paxum o sa-i inchide contul la toata lumea ???? CE??[/QUOTE]

Comment

• Intheshadow
            Intheshadow commented
            Editing a comment
            Dovada o dai de la siteurile de unde iti vin banii faci poza la conturi la bio si le trimiti,aia este dovada
        • P3rf3ct3n
          Membru
          • 24.Mar.2021
          • 73

Comment

• Baby
            Membru senior
            • 27.Apr.2018
            • 116

Comment

• Annna19
              Membru
              • 18.Jun.2018
              • 59

Nu stiu,nu cred ca vor inchide nimanui,mie mi au cerut anumite chestii pe care nu aveam de unde sa le dau(dovada cu numele de unde primesc banii,doar ca platile vin cu “nickname” nu nume real,deci cum pot da asa ceva?:)

Huh?? Eu nu am primit mail asa ceva!! Ce se intampla?? Paxum o sa-i inchide contul la toata lumea ???? CE??
              [/QUOTE]

Vin cu nume real de firma, nu e niciun nickname, asta daca primesti direct de pe site-uri ... daca ai si alte surse, poate e problematic

Comment

• nmuser
                Membru senior
                • 20.Jun.2018
                • 180

Bun,sa reduc toata confuzia pt ca nu vreau sa induc pe nimeni in eroare si doar sa ajut! Am primit mail-ul de a pune alte valori$ de withdrawal si income pt ca l am depasit f mult de ceea ce trecusem,am facut asta printr-un mail la support paxum insa au revenit ei cu alt mail si mi au spus sa trimit poza cu datele personale nume prenume si username(de pe site-uri)insa mie nu mi apare nicaieri numele cand primesc banii(probabil nici voua)decat username(nickname care il folosesc”pe CB si MFC”)le am trimis mail doar cu un print screen in care rezona ca am primt banii dar se vedea doar nickname nu si numele! De acolo au decis ei sa mi inchida contul fara alte explicatii.

Comment

• Nadia.Nad
                  Nadia.Nad commented
                  Editing a comment
                  Recent mi-au cerut pe cb sa imi completez numele, data nasterii si daca lucrez individual sau studio, pentru a putea continua sa primesc bani prin paxum. Poate acolo sa fie si problema si la tine. Scrie-i la Octav eventual si anunta-ne te rog daca rezolvi ceva

• MissM
                  MissM commented
                  Editing a comment
                  Buna,ai rezolvat ceva ? si mie mi-au cerut aceleasi lucruri dar asta pentru ca eu am cerut sa schimb pentru ca am scos mai mult in ultima vreme ( am zis sa fie totul ok dar cred ca mai bine stateam in banca mea ) Ideea este ca am aceeasi problema doar pe un singur site si anume imlive scrie numele complet in rest doar initialele ,am trimit mail celor de la ctb,lui octav si am vb cu cei de la cam4 ,cei de la cam4 spun ca pot sa descarc performer release dar nu functioneaza pentru ca nu am optiunea de a descarca ,acum astept sa vad ce rezolv cu cei de la tehnic,eu voi trimite cate 2 screenshoturi unul cu username si altul cu numele complet vizibil pentru ca alta optiune nu este si cei de la imlive s-au mirat,am vb si cu suportul de la imlive .In caz ca rezolv ceva te voi anunta daca mai ai nevoie :(
              • Annna19
                Membru
                • 18.Jun.2018
                • 59

Bun,sa reduc toata confuzia pt ca nu vreau sa induc pe nimeni in eroare si doar sa ajut! Am primit mail-ul de a pune alte valori$ de withdrawal si income pt ca l am depasit f mult de ceea ce trecusem,am facut asta printr-un mail la support paxum insa au revenit ei cu alt mail si mi au spus sa trimit poza cu datele personale nume prenume si username(de pe site-uri)insa mie nu mi apare nicaieri numele cand primesc banii(probabil nici voua)decat username(nickname care il folosesc”pe CB si MFC”)le am trimis mail doar cu un print screen in care rezona ca am primt banii dar se vedea doar nickname nu si numele! De acolo au decis ei sa mi inchida contul fara alte explicatii.
                Hmm nu face sens cum o gandesc ei, tu primesti pe Paxum care are atasata o adresa de e-mail, cumva ai adrese de e-mail diferite pe site-uri? Fata de Paxum zic. Dar chiar si asa, la "payment info" pe site-uri, ai o adresa de e-mail, dar si numele beneficiarului trecut, poate de acolo tre sa le dai print screen.

Comment

• nmuser
                  Membru senior
                  • 20.Jun.2018
                  • 180

De ce mi-ar cere Paxum numele,cand am kYc facut,scot cu ei de ceva ani.. m am resemnat in leg cu asta,o sa gasesc alta metoda de plata,am vrut doar sa trag in “semnal de alarma” daca este cazul..

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                  Working...