Buna, nu e topic pt paxum, dar nu am mai gasit pagina cu mesaje pt chaturbate, cei/cele care lucrați de acasa pe acest site, va merge treaba? Aveti trafic? Intra useri cu bani? Aveti idee ce pot face sa am mai.mult trafic? De ceva vreme nu prea intra sau intra si ies in acelasi timp, si asta e valabil pt cei cu bani...anonimii si cei gri sunt prezenți fara probleme...cei de la suport cica nu e nici O pb pe pagina mea...
X
-
-
buna . Aceeasi situatie este si la mine . dar nu de cateva zile ci de cam cateva saptamani . cei cu bani intra si ies cam in same second . f putin reusesc sa si ramana . Norocul meu ca cei regulars insista pana se pot conecta . Problema nu este on my side .si am tot citit pe forumuri ca multe modele se plang de aceeasi situatie .cu email uri date la cb support .. nu am niciodata un raspuns clar si zic mereu ca totul este ok cand de fapt este clar ca nu este ok . nu le mai trimit reports ref la subiect ca niciodata nu rezolva nimic .
-
-
Buna, nu e topic pt paxum, dar nu am mai gasit pagina cu mesaje pt chaturbate, cei/cele care lucrați de acasa pe acest site, va merge treaba? Aveti trafic? Intra useri cu bani? Aveti idee ce pot face sa am mai.mult trafic? De ceva vreme nu prea intra sau intra si ies in acelasi timp, si asta e valabil pt cei cu bani...anonimii si cei gri sunt prezenți fara probleme...cei de la suport cica nu e nici O pb pe pagina mea...Comment
-
Buna tuturor! In aplicatia paxum ma pune sa completez niste date precum de unde primesc banii si cati bani primesc( monthly deposit si monthly estimated withdrawls ) , dilema mea este daca sa pun suma reala sau ceva minim sub 500$ sau oricare alta suma si trebuie sa trec toate siteurile de unde primesc? Multumesc!1 PhotoComment
-
Buna tuturor! In aplicatia paxum ma pune sa completez niste date precum de unde primesc banii si cati bani primesc( monthly deposit si monthly estimated withdrawls ) , dilema mea este daca sa pun suma reala sau ceva minim sub 500$ sau oricare alta suma si trebuie sa trec toate siteurile de unde primesc? Multumesc!
Comment
-
-
Lovense
Collapse
Comment