Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Baby
    Membru senior
    • 27.Apr.2018
    • 116

Buna, nu e topic pt paxum, dar nu am mai gasit pagina cu mesaje pt chaturbate, cei/cele care lucrați de acasa pe acest site, va merge treaba? Aveti trafic? Intra useri cu bani? Aveti idee ce pot face sa am mai.mult trafic? De ceva vreme nu prea intra sau intra si ies in acelasi timp, si asta e valabil pt cei cu bani...anonimii si cei gri sunt prezenți fara probleme...cei de la suport cica nu e nici O pb pe pagina mea...

Comment

• lulu
      lulu commented
      Editing a comment
      buna . Aceeasi situatie este si la mine . dar nu de cateva zile ci de cam cateva saptamani . cei cu bani intra si ies cam in same second . f putin reusesc sa si ramana . Norocul meu ca cei regulars insista pana se pot conecta . Problema nu este on my side .si am tot citit pe forumuri ca multe modele se plang de aceeasi situatie .cu email uri date la cb support .. nu am niciodata un raspuns clar si zic mereu ca totul este ok cand de fapt este clar ca nu este ok . nu le mai trimit reports ref la subiect ca niciodata nu rezolva nimic .

• Baby
      Baby commented
      Editing a comment
  • Ann
    Banned
    • 12.Apr.2018
    • 480

Originally posted by Baby
    Buna, nu e topic pt paxum, dar nu am mai gasit pagina cu mesaje pt chaturbate, cei/cele care lucrați de acasa pe acest site, va merge treaba? Aveti trafic? Intra useri cu bani? Aveti idee ce pot face sa am mai.mult trafic? De ceva vreme nu prea intra sau intra si ies in acelasi timp, si asta e valabil pt cei cu bani...anonimii si cei gri sunt prezenți fara probleme...cei de la suport cica nu e nici O pb pe pagina mea...
    Nu as sti sa iti raspund exact pentru ca nu am mai lucrat perioada asta dar tind sa cred ca (cel putin pentru tine) ar fi o perioada mai proasta. Daca ai dubii in privinta asta, deblocheaza Romania pentru o ora, fa ti un alt cont de user si urmareste te singura. Oricum perioada asta intre Ajunul Craciunului (in mod special) si 7Ianuarie va merge foarte bine, in caz de vei vrea sa incerci. Ca un pont, eu ma petrec in noaptea de Revelion, si spre dimineata 06:00-07:00AM, lucrez, si in nici o alta zi normala nu ajung la acea suma.

Comment

• Baby
      Baby commented
      Editing a comment
  • KrazyC
    Membru junior
    • 27.Dec.2021
    • 12

Buna tuturor! In aplicatia paxum ma pune sa completez niste date precum de unde primesc banii si cati bani primesc( monthly deposit si monthly estimated withdrawls ) , dilema mea este daca sa pun suma reala sau ceva minim sub 500$ sau oricare alta suma si trebuie sa trec toate siteurile de unde primesc? Multumesc!

Comment

• KrazyC
    Membru junior
    • 27.Dec.2021
    • 12

Multumesc jony!

Comment

• P3rf3ct3n
      Membru
      • 24.Mar.2021
      • 73

Originally posted by KrazyC
      Buna tuturor! In aplicatia paxum ma pune sa completez niste date precum de unde primesc banii si cati bani primesc( monthly deposit si monthly estimated withdrawls ) , dilema mea este daca sa pun suma reala sau ceva minim sub 500$ sau oricare alta suma si trebuie sa trec toate siteurile de unde primesc? Multumesc!
      Iar intreaba ? Stiu ca acum un an sau un an si ceva a intrebat provenienta banilor ce suma etc...

Comment

• Intheshadow
        Intheshadow commented
        Editing a comment
        Nu intreaba iar cel putin la mine in cont nu apare asa cv,poate fata si a facut cont recent..
    • KrazyC
      Membru junior
      • 27.Dec.2021
      • 12

A fost doar in cazul meu , greaseala mea ca nu completasem bine si a trebuit sa reconfirm :)

Comment

• Claudia marcu
        Membru
        • 25.Jul.2018
        • 70

Comment

• Alexabubu
        Membru senior
        • 04.May.2018
        • 456

Si mie mi au cerut sa completez datele p paxum..ciudat

Comment

• Claudia marcu
          Membru
          • 25.Jul.2018
          • 70

Comment

• P3rf3ct3n
            Membru
            • 24.Mar.2021
            • 73

Originally posted by P3rf3ct3n

Iar intreaba ? Stiu ca acum un an sau un an si ceva a intrebat provenienta banilor ce suma etc...

Comment

• Intheshadow
              Intheshadow commented
              Editing a comment
              Paxum nu are cum sa impuna sa platesti impozit,paxum este banca pt invoices si se afla in Canada,nu are trb cu Romania sau cu anaful din Romania
          • Alexys94
            Membru
            • 23.Apr.2018
            • 37

Imi spune si mie cineva va rog pana la urma unde au cursul cel mai bun? Euro net , Libra Bank sau Patria Bank? Pentru cardul Union Pay … multumesc

Comment

• jony111
              jony111 commented
              Editing a comment
              Același curs este și la Patria și la libra
          • Alexys94
            Membru
            • 23.Apr.2018
            • 37

Adica cat ? Cat este cursul?

Comment

• P3rf3ct3n
              Membru
              • 24.Mar.2021
              • 73

4.1 curs patria BANK

Comment

• jony111
                Membru senior
                • 13.Apr.2018
                • 357

Comment

• Ann
                  Banned
                  • 12.Apr.2018
                  • 480

Era cat pe ce sa te ascult si sa nu mai merg. Eu am scos acum de la Patria Bank. Nu mai dezinformati.

Comment

• jony111
                    jony111 commented
                    Editing a comment
                    Din fericire problema durat doar o ora

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                Working...