Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ann
    Banned
    • 12.Apr.2018
    • 480

A mai incercat ieri cineva transfer Paxum-Monese, sa extraga banii din cont dar sa nu ii trimita? Stiu sigur ca este Paxum vinovat pentru ca nu am primit cele 2 mail uri Paxum, cele cu confirmarea transferului si acceptarea lui. Nu mi s a mai intamplat si vreau sa stiu cat dureaza sau ce se intampla cu ei IAR

Comment

• Intheshadow
      Intheshadow commented
      Editing a comment
      Ann asteapta 2 zile lucratoare,cu siguranta iti vor intra banutii
  • Ann
    Banned
    • 12.Apr.2018
    • 480

Probabil asa o sa imi raspunda si ei, dar atat timp cat transferul s a facut instant dintotdeauna nu vad de ce trebuie sa astept 2-5 zile lucratoare sau ce rahat o sa manance ei, ca doar de asta platesc comisionul de 30$ pentru external card Monese, ca sa ajunga instant.
    Last edited by Ann; 02.Dec.2021, 04:55.

Comment

• Ann
      Banned
      • 12.Apr.2018
      • 480

Atat timp cat ei nu au trimis mail urile de confirmare, ei nu au trimis transferul, ca Monese il primea in timp real. Nu inteleg de ce trebuie sa se tina de treburi de genu’

Comment

• matzarebela
        matzarebela commented
        Editing a comment
        eu am incercat la jumatatea lunii trecute sa transfer banii pe card mastercard raiffeisen de 2 ori si nu m-au lasat, m-am trezit de fiecare data cu banii inapoi... in consecinta am facut un eft...sa nu faca figuri cei de la mastercard complet sa ii blocheze pe toate partile....
    • Ann
      Banned
      • 12.Apr.2018
      • 480

Ultimul transfer facut de mine a fost facut acum 4zile si a mers…eu acum astept sa i trimita inapoi macar, sa nu imi faca vreo faza sa dea vina pe Monese.

Comment

• Intheshadow
        Intheshadow commented
        Editing a comment
        Problema este de la procesator iubita,mi se mai intampla si mie cand transfer pe card mastercard de Rauffeisen si imi intra in 2 zile lucratoare,nu mi se intampla mereu,dar mi se intampla,iti vor intra azi maine
    • amyyyy
      Membru senior
      • 13.Apr.2018
      • 195

deocamdata cel mai bun este UNIONPAY,transfer pe loc,retragere de la euronet,comision 18 lei,curs 4,2 lei la un dolar,cel putin asa e la mine

Comment

• Intheshadow
        Intheshadow commented
        Editing a comment
        Fiecare transfera unde doreste si face ce doreste..
    • amyyyy
      Membru senior
      • 13.Apr.2018
      • 195

perfect de acord

Comment

• Ann
        Banned
        • 12.Apr.2018
        • 480

Intheshadow Hai ca mi au ajuns si mie acum…Eu prefer, sau mai bine zis preferam Monese cand ma grabeam, aveam de primit niste colete…(cel mai aproape UnionPay care da 2000ron intr o sg tranzactie este la 12km) si datorita faptului ca imi scot peste jumatate din comision de cand euro este la o valoare considerabila, plus faptul ca imi pot plati facturile si pot face cumparaturi online. Singura schimbare pe care o vad, este ca imi apare tranzactia diferit…cred ca pana aici i a fost. Multumesc!
        Last edited by Ann; 02.Dec.2021, 20:40.

Comment

• Intheshadow
          Intheshadow commented
          Editing a comment
          Ma bucur ca ti au intrat banutii si ca s a rezv prb,probabil pe viitor vei mai patii asa,dar acum stii ce si cum

• jony111
          jony111 commented
          Editing a comment
          Despre ce suma de transfer este vorba ?
      • iasmina15
        Membru junior
        • 29.Jun.2020
        • 9

Comment

• morenitta
          Membru
          • 21.Apr.2018
          • 39

Si eu astept de ieri. Am primit mail de la Chaturbate ca au trimis banii dar nu au intrat in paxum pina acum. Le-am scris astora de la Paxum , vad ce zic.

Comment

• Annna19
          Membru
          • 18.Jun.2018
          • 59

Da, mie, acum cateva luni, o singura data, Paxum a zis ca CB n-a trimis :)) ... au intrat totusi a doua zi ... vezi si azi, de asta CB zice ca trimite in 1 - 2 zile lucratoare, cel mai probabil iti vor intra azi, tine-ne la curent

Comment

• Annna19
            Membru
            • 18.Jun.2018
            • 59

Eu astept de pe mfc, ca vad ca intarzie, trebuia sa intre de ieri ... azi ar trebui

Comment

• Ann
              Banned
              • 12.Apr.2018
              • 480

Originally posted by Annna19
              Eu astept de pe mfc, ca vad ca intarzie, trebuia sa intre de ieri ... azi ar trebui
              MFC trimite early payment doar in zilele de luni, miercuri si vineri

Comment

• Ann
                Banned
                • 12.Apr.2018
                • 480

Eu am cerut Chaturbate daily payment alaltaieri (luni) si i au trimis ieri (marti), deci pana luni a fost totul in regula.

Comment

• morenitta
                Membru
                • 21.Apr.2018
                • 39

Mi-au raspuns de la paxum.
                Thank you for contacting support.

Kindly be advised that the transfer is still in the validation process. During this time period due to high amount of transfers there is a delay for this process.

We are doing our best to have it done as soon as possible, we apologize for the inconvenience caused.

Thank you for your understanding.

Mike

IMI RAMINE DDOAR SA ASTEPT

Comment

• iasmina15
                  iasmina15 commented
                  Editing a comment
                  Mulțumesc pentru răspuns! I-am dat și eu un mesaj lui Octav de la paxum dar inca nu a răspuns! Asta e . Așteptăm!
              • Annna19
                Membru
                • 18.Jun.2018
                • 59

Originally posted by Ann

MFC trimite early payment doar in zilele de luni, miercuri si vineri
                Nu stiam, mersi de info, au intrat acum cateva minute

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                Working...