A mai incercat ieri cineva transfer Paxum-Monese, sa extraga banii din cont dar sa nu ii trimita? Stiu sigur ca este Paxum vinovat pentru ca nu am primit cele 2 mail uri Paxum, cele cu confirmarea transferului si acceptarea lui. Nu mi s a mai intamplat si vreau sa stiu cat dureaza sau ce se intampla cu ei IAR
X
-
-
Probabil asa o sa imi raspunda si ei, dar atat timp cat transferul s a facut instant dintotdeauna nu vad de ce trebuie sa astept 2-5 zile lucratoare sau ce rahat o sa manance ei, ca doar de asta platesc comisionul de 30$ pentru external card Monese, ca sa ajunga instant.Last edited by Ann; 02.Dec.2021, 04:55.Comment
-
Atat timp cat ei nu au trimis mail urile de confirmare, ei nu au trimis transferul, ca Monese il primea in timp real. Nu inteleg de ce trebuie sa se tina de treburi de genu’Comment
-
Ultimul transfer facut de mine a fost facut acum 4zile si a mers…eu acum astept sa i trimita inapoi macar, sa nu imi faca vreo faza sa dea vina pe Monese.Comment
-
deocamdata cel mai bun este UNIONPAY,transfer pe loc,retragere de la euronet,comision 18 lei,curs 4,2 lei la un dolar,cel putin asa e la mineComment
-
Intheshadow Hai ca mi au ajuns si mie acum…Eu prefer, sau mai bine zis preferam Monese cand ma grabeam, aveam de primit niste colete…(cel mai aproape UnionPay care da 2000ron intr o sg tranzactie este la 12km) si datorita faptului ca imi scot peste jumatate din comision de cand euro este la o valoare considerabila, plus faptul ca imi pot plati facturile si pot face cumparaturi online. Singura schimbare pe care o vad, este ca imi apare tranzactia diferit…cred ca pana aici i a fost. Multumesc!Last edited by Ann; 02.Dec.2021, 20:40.Comment
-
Mi-au raspuns de la paxum.
Thank you for contacting support.
Kindly be advised that the transfer is still in the validation process. During this time period due to high amount of transfers there is a delay for this process.
We are doing our best to have it done as soon as possible, we apologize for the inconvenience caused.
Thank you for your understanding.
Mike
IMI RAMINE DDOAR SA ASTEPTComment
Lovense
Collapse
Comment