Catre ce Card Extern merge trimis din Paxum ? ( in afara de Monese , Revolut sau Banci Ro ) , ajuta cineva cu un sfat ? Thanks
X
-
Hello! Cei care folosesc card extern d la raiffeisen de pe ce transfera banii din contul d paxum? Eu incerc de jumatete d ora de pe tel sa i transfer p card si nu merge..scrie tranzactie reusita dar la bank status apare rejected si banii tot in contu d paxum sunt. Are vreo relevanta daca e tel sau laptop? Multumesc!Comment
-
La atm ,dupa ce ma lasa sa accept comisioanele ,sa aleg suma, imi da mesaj ca pinul e incorect; Am crezut ca s-a dus degetul alaturi , dar si a 2oara la fel. Nu am mai incercat si a 3a oara sa nu-mi blocheze cardul sau contul; M-au taxat cu cate 0,25 la fiecare incercare. Stie cineva de ce nu mai imi recunoaste pinul? Caut in cont sa-l schimb si nu gasesc optiunea. Ma ajuta cineva? A schimbat cineva pinul din cont? Pot sa mai incerc a3a oara in aceeasi zi cu alt pin sau alta banca?MersiComment
-
Te referi la cardul union pay? In contul paxum, unde este imaginea cu cardul union pay ai jos scris sub el add funds, transactions si ..., apesi pe cele trei puncte si ai posibilitatea de a schimba pinul sau de a anula cardulComment
-
Buna , eu cand am incercat sa schimb pin ul de la mancomat euronet mi-a mancat cardul de 2 ori si a trebuit sa ii sun pe cei de la euronet si au dat un resset la atm pentru a imi inapoia cardul . de la idea bank am scos fara prb si mi-a cerut pinul la sfarsit ..dupa ce am ales toate optiunile dorite . Eu una am incetat sa mai schimb pin ul ....ca sa nu ma mai trezesc cu cardul mancat de atm -
(lulu) si mie mi-a cerut pinul la sfarsit inca odata dupa toate optiunile alese, dar acolo cand am tastat pinul imi spunea ca e incorect (desi il tastasem la inceput) ; m-a taxat cu 0,25 la fiecare incercare. Azi am incercat din nou, si a mers normal.Pinul l-am schimbat din aplicatie (nu de la atm) dar daca am vazut ca nu m-a taxat cu 1$ ,am mai schimbat odata la cel vechi, si am lasat asa. Nu m-a taxat , cred ca a fost o problema de la union ieri.
-
-
A incercat azi careva cardul union? S-a schimbat ceva ? Mie imi cere de 2 ori codul pin: la inceput si la sfarsit dupa alegerea sumei. primul pin e corect insa la sfarsit cand sa dea banii mai intreaba odata de un cod pin care e diferit de primulComment
-
Comment
Lovense
Collapse
Comment