Da si EU am primit
X
-
Am sunat la suport paxum. Gata adio card sepa!! Nu mai merge folosit, au incheiat colaborarea cu paydek, si cica o sa caute alt distribuitor pt carduriComment
-
Buna, nu se mai poate folosi sepa paxum? Asa apare in mailul lor, dar cardul union pay merge activat? De unde se pot scoate banii de pe el, dar se poate face transfer către un card activ, gen bcr sau alta bancă de la noi?Comment
-
Cardul este anulat .Account de paxum merge ca inainte . se poate face transfer catre conturi si external card . Insa bancile de la noi incep sa inchida contrurile cu vani veniti din adult din pacate . Unuin pay merge insa nici eu nu cunosc exact de la ce banci se pot scoate banutii si care sunt limitele . multumesc
-
-
Comment
-
eu am master card la cosmo insa le am dat email sa imi trimita si varianta de visa .
eu am folosit o singura data cardul de la cosmo ca sa ii fac proba anul trecut .. nu am avut prb ...
am vb cu cei de la cosmo pe twitter si au spus ca ei nu cred ca paxum spune tot adevarul pt toata situatia asta si ca la ei nu vor fi prb .. insa eu ma cam indoiesc sa nu ajunga si la ei la master asemeanea prb caci master ul se retrage din tot ce are legatura cu adult industry
-
-
Lovense
Collapse
Comment