Eu incerc sa platesc o factura si desi am cu mult peste pe card, imi da eroare fonduri insuficiente, sa incerc alt card. Sunt blocati, si s a nimerit sa fie o suma mai mare,deja sunt panicata
eu ii stresez pe aia de la suport din cateva in cateva ore , imi transferasem o suma mare de bani pe card pt a merge la dentist , si dupa ce termina dentistul ... hop nu merge sa platesc .. stau sa trec prin situatii de tot rahatul pentru ca ei nu pot trimite un mesaj sa anunte...
Paxum Inc @paxuminc3m
To our customers who are experiencing difficulties in withdrawing funds from their Paxum SEPA Mastercard, we want to let you know that our card processor is still working on the situation. Thanks for being patient while we sort this out.
acum vreo 2 ore au zis ca asteapta confirmare ca s-a rezolvat si i-am intrebat daca azi o sa se rezolve. Mi-au zis ca nu pot sa imi dea un time frame.
La fel si mie .. ca nu au un time- frame .. Daca nici dupa 24h de la aparitia problemei nu ai un time-frame cand se va rezolva ... pentru ce mai este suportul ala acolo nu stiu ..
Hmmm eu alaltaieri am scos si bani de la ATM si am facut si plati online si plata in magazin cu cardul .. la mine a mers alaltaieri :( .. ciudat ..
alaltaieri seara la ora 20 am scos bani la ora 21 am vrut sa platesc online si imi zicea ca am limita pe zi... deci de alaltaieri seara dupa ora 21 la mine nu a mai mers...
alaltaieri seara la ora 20 am scos bani la ora 21 am vrut sa platesc online si imi zicea ca am limita pe zi... deci de alaltaieri seara dupa ora 21 la mine nu a mai mers...
Comment