Buna ati primit banii dupa chaturbate aferenti 1-15 ianuarie 2021?
X
-
Buna, e vreo problema cu paxum? Am avut un daily payout de pe chaturbate care a fost trimis si inca nu am primit banii. de obicei ii primeam in 10-15 minute dar acum sunt aproape 2 ore. La voi cum e situatia?
Comentariu
-
Eu am dat mail si la Cb si lui Octav. Astept sa vad cine imi raspunde. Am mai patit asa acum vreo 2 saptamani, tot cu un daily payout, aceeasi situatie. Am dat atunci mail la Cb si mi au intors banii in Cb, am dat din nou daily payout apoi au intrat. Sa speram ca nu se repeta la nesfarsit, deja devine obositor.
Comentariu
-
Si eu am un daily payout in asteptare.. Am primit mail de la Chaturbate cum ca i-a trimis ... paxumul nu i ar fi primit.. eu cred ca la paxum e problema .. altfel nu mai primeam mailul de la site..
Paxum mi a spus ca nu vede nicio plata in asteptare si sa ii contactez pe cei de la chaturbate.. cei de la chaturbate bineinteles ca nu binevoiesc sa raspuna la un mail de atatea ore... dau vina unii pe altii
-
-
Postat în original de Kasa Vezi postVesti ceva, fetelor?
nici cb mu rsspunde
Comentariu
-
mie imi tot dau email ca ei au trimis banii de pe 19,eu pe 19 am primit doar mailul acela ca banii au fost virati,si imi spun ca banii dupa ce am primit mailul de acela vor intra intre 1-3 zile lucratoare ,deja suntem in 21 si nimic,asta pe cb ca soda au platit aseara ,cei drept cu intarzieri de cateva ore bune ,adica in loc sa intre pe zi au intrat spre dimineata dar au intrat,astia nimic
-
Lovense
Adună
Comentariu