Da poti primi plati asa am inteles si eu in momentul in care ai contul activ... doar ca trebuie un alt card romanesc pe numele nostru... banuiesc ca va dura ceva pana vom primi cardurile lor prin posta:(
Buna tuturor.Sunt noua pe cb si s a schimbat efectuarea platii si nu stiu cum sa procedez. azi mi am facut cont pe paxum si astept sa mi l verifice. Dupa ce mi l aproba care este urmatorul pas? trebuie sa astept sa imi trimita cardul acasa ?Pentru ca nu as vrea sa imi trimita cardul pe adresa din buletin. Sau pot sa transfer banii prin paxum pe un card romanesc si sa ii scot cu acel card?
Buna tuturor.Sunt noua pe cb si s a schimbat efectuarea platii si nu stiu cum sa procedez. azi mi am facut cont pe paxum si astept sa mi l verifice. Dupa ce mi l aproba care este urmatorul pas? trebuie sa astept sa imi trimita cardul acasa ?Pentru ca nu as vrea sa imi trimita cardul pe adresa din buletin. Sau pot sa transfer banii prin paxum pe un card romanesc si sa ii scot cu acel card?
Buna
trebuie sa astept pana iti face verifice dupa aia astepr prima plata de la cb dupa iai poti sa fac apply pentru card de la paxum pana ajunge card de la paxum poti sa fac transfer pe card romanesc si sa scot banii cu cardul romanesc
?care a fost comisionul pentru transfer?in cat timp ti au intrat banii in cont?
3900 la 1000 dolari mi se pare un curs foarte bun.
comisionul la Paxum transfer card extern este 6$+2.9% din suma am transferat banii simbata la ora 1 noapte azi luni au intrat dar a fost weekend cred ca de asta au interziat in mod normal din ce stiu banii intra INSTANT adica in acleasi ZI cursul este chiar foarte bun find ca eu am transferat DOLLAR din cont PAXUM catre contul meu de RON sa facut transfer in cont din DOLLAR la EURO si din EURO in RON deci am avut exact 1000$=809.93Euro 1Euro=4.8126 RON TOTAL 3897.87 RON FIX
e cam mult comisionul , nu era mai usor transfer bancar si iti lua 15 dolari pe mfc sau 50 cb ?
la suma de 1000$ comisionul 35$ pentru mine nu e mult daca fac calcul toti cam asa platesc si la FIRSTCHOICE asta cred eu
oricum asta e varianta pana face paxum card nou
hai sa va explic cum era la mine la FIRSTCHOICE
la FIRSTCHOICE platesc 4$+2% din sume eu luam banii in DOLLAR de la BRD de la ghisu si platesc 24$ Comission la 1000$ si daca era sa fac schimb la schimb valutar azi primesc 3750 de RON nu 3900 de RON
adica din start ai 150 de RON peste curs din STRADA
Buna tuturor
azi am primit prima plata de la CB pe contul meu paxum .
am facut transfer catre cardul meu bancar de la raiffeisen bank
la suma de 1000$ am platit 35.50 $ Comission
din ce am inteles de la Paxum bani vor fii in cardul meu dupa 3 zile lucratoare vom vedea si vom anuntate cand vom primii banii in card
>:D<>:D<
Ti-au intrat banutii??Am facut si eu astazi transfer si sunt curioasa cam cat dureaza
Comment