X
-
-
[QUOTE=don_69;10272]Contul nu e aprobat,sau nu ai introdus datele care trebuie,cînd ai făcut contul ?[/QUOT
Contul l-am facut din curiozitate acum cateva luni,neavand nevoie de el,deoarece foloseam FirstChoicePay.Cand am vazut cat de ciufuti sunt am renuntat.
Miercuri dupa amiaza am revenit din cauza celor intamplate cu FirstChoicePay, am facut cateva modificari asupra numelui si buletinului,deoarece in.tre timp mi-am schimbat numele.Comentariu
-
Miercuri dupa amiaza am revenit din cauza celor intamplate cu FirstChoicePay, am facut cateva modificari asupra numelui si buletinului,deoarece in.tre timp mi-am schimbat numele.Comentariu
-
[QUOTE=July;10274]Contul nu e aprobat,sau nu ai introdus datele care trebuie,cînd ai făcut contul ?[/QUOT
Contul l-am facut din curiozitate acum cateva luni,neavand nevoie de el,deoarece foloseam FirstChoicePay.Cand am vazut cat de ciufuti sunt am renuntat.
-
Miercuri dupa amiaza am revenit din cauza celor intamplate cu FirstChoicePay, am facut cateva modificari asupra numelui si buletinului,deoarece in.tre timp mi-am schimbat numele.
Personal Account Overview.Am completat toate datele.La
Identity Confirmation ei accepta mult mai usor o poza cu un pasaport valabil.Daca nu ai,pune o poza clara cu buletinul.La Street Address Confirmation,o poza clara cu o factura cu adresa ta,preferabil si cu numele tau si ei cer acolo factura de telefon,dar tu poti pune o factura pentru ca o sa ai mai multe optiuni.La Miscellaneous Documents, trebuie sa pui o poza cu un alt document important ,spre exemplu eu am pus o poza cu fostul card FirstChoisePay ca oricum nu mai am ce face cu el.Posibil sa poti sa pui si una cu certificatul de nastere.Pentru ei este foarte important sa ti dovedesti prin mai multe acte identitatea.Nu este asa greu,doar pare,o sa vezi.Ei te lasa in aer asa,nu te anunta loading ,tu lasa-le incarcate si nu mai umbla la ele.Si ai rabdare,daca nu,da-le un mailComentariu
-
Buna,mi-am facut cont pe Paxum si am urmat pasii.Pentru inceput am atasat poza cu buletinul meu la
Personal Account Overview.Am completat toate datele.La
Identity Confirmation ei accepta mult mai usor o poza cu un pasaport valabil.Daca nu ai,pune o poza clara cu buletinul.La Street Address Confirmation,o poza clara cu o factura cu adresa ta,preferabil si cu numele tau si ei cer acolo factura de telefon,dar tu poti pune o factura pentru ca o sa ai mai multe optiuni.La Miscellaneous Documents, trebuie sa pui o poza cu un alt document important ,spre exemplu eu am pus o poza cu fostul card FirstChoisePay ca oricum nu mai am ce face cu el.Posibil sa poti sa pui si una cu certificatul de nastere.Pentru ei este foarte important sa ti dovedesti prin mai multe acte identitatea.Nu este asa greu,doar pare,o sa vezi.Ei te lasa in aer asa,nu te anunta loading ,tu lasa-le incarcate si nu mai umbla la ele.Si ai rabdare,daca nu,da-le un mailComentariu
-
-
Comentariu
-
Buna
Eu am factura dar platitorul sunt parintii mei... pot atasa factura daca nu sunt eu platitorul? Sau pot pune alt document in loc de factura? MULTUMESCComentariu
-
-
Comentariu
-
Buna
Din cate stiu trebuie si cardul paxum si cardul atasat pe acelasi nume... in cat timp ti s -a activat contul paxum? Ce acte ai depus? E de ajuns permis si buletin? Fara factura?Comentariu
-
Buna
Poti atasa cardul romanesc la cardul paxum daca ai contul paxum activ ... dar dute la banca si fa-ti cont pe numele tau si apoi trebuie sa mearga..Comentariu
-
Buna
Buna. Unde ai atasat poza cu permisul? Eu am atasat poza cu buletinul la identy confirmation si la street la ambele am pus buletinul ..Comentariu
Lovense
Adună
Comentariu