Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Adună
X

• Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • don_69
    Membru junior
    • 13.Apr.2018
    • 12

Postat în original de July
    Am reusit sa adaug un cont bancar de la ING,pana voi reusi sa comand un card de la ei,dar sunt confuza,ma cam bate acest Paxum si imi cer scz daca stresez.Nu imi pot da seama daca contul meu este activ sau nu,daca sunt ok pentru a primi bani.Nu as vrea sa adaug Paxum ca metoda de plata la CB sau MFC inainte sa fiu sigura ca este totul ok. La nume scrie "unverified",iar la status scrie "Romania-Active". La Proof of Identity si Proof of Adress scrie "Submitted"
    Contul nu e aprobat,sau nu ai introdus datele care trebuie,cînd ai făcut contul ?

Comentariu

• July
      Membru senior
      • 12.Apr.2018
      • 217

[QUOTE=don_69;10272]Contul nu e aprobat,sau nu ai introdus datele care trebuie,cînd ai făcut contul ?[/QUOT

Contul l-am facut din curiozitate acum cateva luni,neavand nevoie de el,deoarece foloseam FirstChoicePay.Cand am vazut cat de ciufuti sunt am renuntat.
      Miercuri dupa amiaza am revenit din cauza celor intamplate cu FirstChoicePay, am facut cateva modificari asupra numelui si buletinului,deoarece in.tre timp mi-am schimbat numele.

Comentariu

• July
        Membru senior
        • 12.Apr.2018
        • 217

Postat în original de don_69
        Contul nu e aprobat,sau nu ai introdus datele care trebuie,cînd ai făcut contul ?
        Contul l-am facut din curiozitate acum cateva luni,neavand nevoie de el,deoarece foloseam FirstChoicePay.Cand am vazut cat de ciufuti sunt am renuntat.
        Miercuri dupa amiaza am revenit din cauza celor intamplate cu FirstChoicePay, am facut cateva modificari asupra numelui si buletinului,deoarece in.tre timp mi-am schimbat numele.

Comentariu

• don_69
          Membru junior
          • 13.Apr.2018
          • 12

[QUOTE=July;10274]
          Postat în original de don_69
          Contul nu e aprobat,sau nu ai introdus datele care trebuie,cînd ai făcut contul ?[/QUOT

In mod normal trebuia sa fie activ doar dacă nu ai greșit ceva acolo sau mai poate fi cu toata nebunia asta cu cardurile sa nu aibe timp sa verifice ei daca pina miercuri nu se activează sfatul meu e sa faci alt cont si sa te uiți acolo de mai multe ori pina adaugi ceva crede-mă că știu tot ce mișcă în paxum

Comentariu

• Ann
            Banned
            • 12.Apr.2018
            • 480

Buna,mi-am facut cont pe Paxum si am urmat pasii.Pentru inceput am atasat poza cu buletinul meu la
            Personal Account Overview.Am completat toate datele.La
            Identity Confirmation ei accepta mult mai usor o poza cu un pasaport valabil.Daca nu ai,pune o poza clara cu buletinul.La Street Address Confirmation,o poza clara cu o factura cu adresa ta,preferabil si cu numele tau si ei cer acolo factura de telefon,dar tu poti pune o factura pentru ca o sa ai mai multe optiuni.La Miscellaneous Documents, trebuie sa pui o poza cu un alt document important ,spre exemplu eu am pus o poza cu fostul card FirstChoisePay ca oricum nu mai am ce face cu el.Posibil sa poti sa pui si una cu certificatul de nastere.Pentru ei este foarte important sa ti dovedesti prin mai multe acte identitatea.Nu este asa greu,doar pare,o sa vezi.Ei te lasa in aer asa,nu te anunta loading ,tu lasa-le incarcate si nu mai umbla la ele.Si ai rabdare,daca nu,da-le un mail

Comentariu

• arabu1988
              Banned
              • 26.Feb.2018
              • 664

Postat în original de Ann
              Si transferul pe un alt card Withdraw Funds by EFT Transfer ,spre exemplu,care este comisionul fix pe care Paxum il percepe?
              eu stiu ca EFT este doar direct in cont bancar nu poti aduga un card acolo si comission pentru EFT este 5$

in linkul asta sunt toate comissioane

Comentariu

• July
                Membru senior
                • 12.Apr.2018
                • 217

Buna,mi-am facut cont pe Paxum si am urmat pasii.Pentru inceput am atasat poza cu buletinul meu la
                Personal Account Overview.Am completat toate datele.La
                Identity Confirmation ei accepta mult mai usor o poza cu un pasaport valabil.Daca nu ai,pune o poza clara cu buletinul.La Street Address Confirmation,o poza clara cu o factura cu adresa ta,preferabil si cu numele tau si ei cer acolo factura de telefon,dar tu poti pune o factura pentru ca o sa ai mai multe optiuni.La Miscellaneous Documents, trebuie sa pui o poza cu un alt document important ,spre exemplu eu am pus o poza cu fostul card FirstChoisePay ca oricum nu mai am ce face cu el.Posibil sa poti sa pui si una cu certificatul de nastere.Pentru ei este foarte important sa ti dovedesti prin mai multe acte identitatea.Nu este asa greu,doar pare,o sa vezi.Ei te lasa in aer asa,nu te anunta loading ,tu lasa-le incarcate si nu mai umbla la ele.Si ai rabdare,daca nu,da-le un mail
                Teoretic nu pare. O sa mai astept pana luni, daca nu le verifica o sa le trimit un email. Mersi mult pentru ajutor.

Comentariu

• Ann
                  Banned
                  • 12.Apr.2018
                  • 480

Si este foarte important ca toate actele sa fie pe acelasi nume,sper ca stii asta.Daca nu,cred ca este nevoie sa faci altul nou.

Comentariu

• July
                    Membru senior
                    • 12.Apr.2018
                    • 217

Si este foarte important ca toate actele sa fie pe acelasi nume,sper ca stii asta.Daca nu,cred ca este nevoie sa faci altul nou.
                    Da,sunt toate pe numele meu 😁

Comentariu

• Alina1992
                      Membru
                      • 13.Apr.2018
                      • 30

Buna

Eu am factura dar platitorul sunt parintii mei... pot atasa factura daca nu sunt eu platitorul? Sau pot pune alt document in loc de factura? MULTUMESC

Comentariu

• Alina1992
                        Membru
                        • 13.Apr.2018
                        • 30

Pentru cardul paxum

Comentariu

• amyyyy
                          Membru senior
                          • 13.Apr.2018
                          • 195

Postat în original de Alina1992
                          Pentru cardul paxum
                          din cate am inteles merge si cu extrasul de cont ca apare adresa din buletin...asa o sa fac eu luni dupa ce ma duc la banca sa.l iau...si atasezi si buletinul langa extrasul de cont sa fie mai ok...cat mai multe documente cu atat mai bine

Comentariu

• Alina1992
                            Membru
                            • 13.Apr.2018
                            • 30

Buna

Din cate stiu trebuie si cardul paxum si cardul atasat pe acelasi nume... in cat timp ti s -a activat contul paxum? Ce acte ai depus? E de ajuns permis si buletin? Fara factura?

Comentariu

• Alina1992
                              Membru
                              • 13.Apr.2018
                              • 30

Buna

Poti atasa cardul romanesc la cardul paxum daca ai contul paxum activ ... dar dute la banca si fa-ti cont pe numele tau si apoi trebuie sa mearga..

Comentariu

• Alina1992
                                Membru
                                • 13.Apr.2018
                                • 30

Buna

Buna. Unde ai atasat poza cu permisul? Eu am atasat poza cu buletinul la identy confirmation si la street la ambele am pus buletinul ..

Comentariu

#2 Charm Studio - Banner

Adună

Lovense

Adună
                                Procesare...