Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Sara.delicious
    Membru senior
    • 09.Jul.2018
    • 153

Eu foloseam monese si o sa il refolosesc iar pe alt nume
    ai 750euro pe zi o tranzactie la raiffaisen bank cel mai bun curs
    abonament 15euro pe luna.
    ai pana ajungi la 50.000 euro dupa te ia anaf ul de la ei din uk
    si iti inxhide contul daca nu poti justifica.

Comment

• jony111
      Membru senior
      • 13.Apr.2018
      • 357

Last edited by jony111; 04.Jul.2020, 18:03.

Comment

• jony111
        Membru senior
        • 13.Apr.2018
        • 357

Bun ce se va intampla cu cardul paxum ramane asa definitiv sau se speră intr-o minune?

Comment

• Nicolle1
          Membru junior
          • 27.Jun.2020
          • 11

Si eu am reusit sa scot doar 1000 lei de la brd ..din 750$ ... la alta banca nu a mers...

Comment

• lulu
            Membru senior
            • 04.Jul.2018
            • 188

buna seara . mai este cineva ceruia i se cere de la paxumsa trimita documente prin care sa i se verifice adresa ?
            la mine status apare ca Address Confirmed Your address has been successfully confirmed insa tot mi-au cerut . si nu am facut nicio schimbare pe cont ca sa modific vreo adresa .
            multumesc

Comment

• jony111
              Membru senior
              • 13.Apr.2018
              • 357

Lulu poate ti-a.expirat un document orcum să-l ce iti cer aduca cel mai probabil o factură de utilități, referitor la limita cardului paxum observ ca e 1000 lei la brd 1000 lei la ing banca romaneasca 300 lei banca transilvania 900 lei, cec 900 lei bcr 1000 lei

Comment

• nmuser
                Membru senior
                • 20.Jun.2018
                • 180

Jony111, astea sunt limitele pe zi sau putem 1000 lei brd/1000 bcr?,eu am crezut ca putem 1900 pe zi(1000 brd/bcr... si 900cec bank)

Comment

• lulu
                  Membru senior
                  • 04.Jul.2018
                  • 188

Originally posted by jony111
                  Lulu poate ti-a.expirat un document orcum să-l ce iti cer aduca cel mai probabil o factură de utilități, referitor la limita cardului paxum observ ca e 1000 lei la brd 1000 lei la ing banca romaneasca 300 lei banca transilvania 900 lei, cec 900 lei bcr 1000 lei
                  eu am verificat si nu imi expirasem nimic . problema e ca toate utility bills le am electronic .. am facur screen shot la una .. mi-a fost refuzata ..ca nu accepta screen shoots.ok...am printat-o ,scanato-o si trimis-o dar declined acgain ca nu accepta white and black printat ..(eu nu am printer color ).id card si drivers licence nu merg sa sunt mai old de 6 luni . ma apuca durerea de cap sincer

mersi pt info referitor la tranzactii . mi s-a spus de la paxum ca sunt niste probleme de la wirecards si ca spera ca in cateva zile sa revina totaul back to normal .

Comment

• lulu
                    Membru senior
                    • 04.Jul.2018
                    • 188

mai devreme scria cineva ca a putut retrage de la reiff 4000 ron ...

Comment

• Ninanina
                      Membru senior
                      • 21.May.2018
                      • 113

Lulu, acum cat timp ti-ai deschis co tul de paxum, de treci prin toata nebunia asta? Sunt extrem de exagerati cu cerintele lor

Comment

• lulu
                        Membru senior
                        • 04.Jul.2018
                        • 188

Originally posted by Ninanina
                        Lulu, acum cat timp ti-ai deschis co tul de paxum, de treci prin toata nebunia asta? Sunt extrem de exagerati cu cerintele lor
                        am contul de cativa ani dar il foc de cand a cazut fcp . si adresa acualizata ...la adresa la care stau .(adresa actiala pe care am acualizat-o la momentul respectiv)....
                        am gasit cumva un document de la o banca cu care am un contract pe un anumit serviciu ..l-am trimis pe ala si sper sa isi revina

sincer i am getting tired of this

Comment

• lulu
                          Membru senior
                          • 04.Jul.2018
                          • 188

btw ca tot am zis ca revin cu update cosmo .. pentru cei care iintrebau referitor la tranzactii
                          aveam 105$(trimis de proba pe cosmo ) si la 400 ron scosi mi s-au echivalat - 99.59 USD (400).1usd =4.0164 ron

si apoi mi-a aparut asta Monthly Fee - Activation mcc: - 5.41 USD

Comment

• Ninanina
                            Membru senior
                            • 21.May.2018
                            • 113

Deci mai este cineva in afara de lulu caruia i s-au cerut documente pt verificarea adresei?

Comment

• Ninanina
                              Membru senior
                              • 21.May.2018
                              • 113

Cred ca atiu de ce ti-a cerut. Asa mi-a cerut si mie cand am comandat cardul de unionpay.

Comment

• jony111
                                Membru senior
                                • 13.Apr.2018
                                • 357

Dragi confrati de durere referitor la limitele cardului paxum da asa sunt cum am.mentionat mai sus eu nu am reusit sa retrag in doua randuri suma de 1900 lei pe zi doar suma de 900 lei de la transilvania apoi dupa tranzacție am.plecat la banca romaneasca limita afișată era 300 lei zic mama asta e in 300 de a i scot si eu bani , sa stiti ca si la acei 300 lei mia dat decline adica tranzacție respinsă de banca deci NU MERGE! amintibdumi de cardul monese disperat bag mana in toate actele in final l-am gasit deci.azi.am retras 4400 lei 900 de pe paxum.card si 3500 lei intr o singură tranzacție monese si cum.spuneam vom.munci 30 de zile zi de zi ca intr-o lună sa scoatem 30000 mi lei mai puneti si pe aia de fiecare dată la retragere ne ia 2 dolari ori 30 zile 60 dolari comision plus foreign exchange care sa marit de.la 3,5% la 5% citez un coleg de.mai sus pe asta nu o stiam sincer iau cardul.monese si il pup si imbratișez, zici ca ma tampit valuta am.ajuns sa spun la fel ca.octav sper sa se rezolve orcum e mult.mai bine pentru un studio paxum cosmopayment are limita de 90000 mi usd asa am citit eu pe pagina lor fin evident instresat si de alte oportunitati. Am.inceput sa rad isteric
                                Last edited by jony111; 04.Jul.2020, 22:08.

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                                Working...