Am primit acelasi email,Se pot transfera pe cardulpermanent sepa ?( au ramas 5$ si se pare ca vor sa dea ultimul cent inapoi).Este cineva care a facut deja cerere? Si nca o intrebare: care este suma minima care trebuie sa ramana pe card? (la un card rom stiu ca nu se pot scoate pana la zero)
X
-
Buna ziua tuturor .
Azi am incercat sa fac transfer din contul paxum in contul meu bancar USD prin wire withdraw cum faceam mereu si am primit mesaje eroare care zice ca pe regiunea de romania nu mai poate fi facuta aceasta tranzactie (eu intotdeauna asta am folosit ). S-a mai intamplat cuiva ?
Am incercat sa ma reprofilez rapid si am butonat EFt-ul care vad ca imi permite transfer pe cont de RON sau EUR (eu stiam ca pe eur nu mergea inainte ). Pe conversia lor 1 usd era 4.13 Ron (f f f putin ) in conditiile in care il schimb la 4.225 la schimb valutar dupa ce ii scoateam din contul meu de usd .Iar pe la euro il dadea cu 0.89 ceea ce era mnai aproape de realitatea noastra .
In cele din urma am facut transfer EFT pe in contul de euro . Acum sper sa si mearga
Intrebarea mea este : S-a mai intamplat cuiva sa nu mai poata faca wtihdraw to USD bank account (ala care costa 50$) si daca cineva ma poate lamuri daca transfer EFT to euros bank account e posibil pana la urma sau nu .
Multumesc anticipat si o zi buna tuturor :)Comment
-
buna!
Mie de pe paxum pe raiffaisen mi se transfera instant banii, cred ca imi ia si un comision dar nu am fost atenta.
Am alta problema acum, eu imi transferam mereu la data de payout 15 si pe 17 mereu ii aveam in cont. acum pe 31 mai i-am transferat si desi suntem in 7 iunie nu i-am primit, e normal?
multumesc!Comment
-
Cei 20 de dolari nu s'au evaporat, este taxa pt schimbul valutar........
Eu lucrand doar pe Jasmin, mi'am facut cont la Skrill, au cardul in euro.....mult mai simplu, banii intra si ii scoti direct de la bancomat fara sa mai faci vreun transfer in prealabil.
Totusi, ai sa platesti in plus si la ei taxa de schimb valutar in momentul in care vei scoate de la ATM , pe langa taxa care o percep ei oficial. S'ar putea totusi sa iesi mai avantajos cu Skrill din moment ce doar odata se va face schimbul valutar nu de doua ori......euro-dolar....dolar-lei.....
Eu prefer Skrill dat fiinca modeda tarii unde locuiesc este euro.Comment
Lovense
Collapse
Comment