Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jony111
    Membru senior
    • 13.Apr.2018
    • 357

Ok am inteles eu sa va raspund concret cu termeni din acord voi vorbiti din experienta care e abuziva
    nu veniti cu nimic concret uite limita ca aici scrie ca poti face asta ca aceasta este limita spre deosebire de mine care vin si dau citate din acordul semnat

Comment

• Keke
      Membru senior
      • 27.Apr.2018
      • 535

Comment

• Ann
        Banned
        • 12.Apr.2018
        • 480

Normal ar fi sa isi faca dom`ne PFA daca e asa corect si ruleaza peste 10k/luna cum spune el. Sau doar termenii Monese trebuie sa fie respectati? Ce sa aiba Monese cu tine cand tu transferi din Paxum, ei oricum stiu cu ce se ocupa Paxum, dar automat nu au treaba pentru ca ei au justificarea banilor. Nu ii intereseaza de unde i ai primit tu ca sa i transferi catre Paxum si apoi catre ei. Monese nu e ANAF. In schimb eu in locul tau, simtindu ma asa corect, la sume mai mari de 10k mai degraba m as indrepta cu paranoia asta catre ANAF. Daca cauti bine o sa observi ca banii mai raman blocati si prin bancile din Ro. Ca asa e...cand e sa ti se intample...ti se intampla. Si de ce ti e frica...de aia nu scapi :)))

Comment

• jony111
          Membru senior
          • 13.Apr.2018
          • 357

Alta afirmatie cretinoida ca mie frica mie de anaf de unde si pana unde deduci tu ca eu nu am nimic la mana am vrut sa fac si eu porcaria asta cu monese si vezi ca ala care rade la urma rade mai bine, mai multe detali nu ti dau ca nu trebuie sa sti tu voi astia isteti care credeti ca fentati orce
          Last edited by jony111; 05.May.2019, 15:35.

Comment

• Erika0001
            Membru
            • 21.Sep.2017
            • 82

Jur ca nu inteleg nimic din ultimele post-uri :))))) Cu termenii astia.. Mi-am facut monese, mi a ajuns pe adresa de acasa ieri.. maine incerc sa l activez sa vad ce si cum.. astia nu binevoiesc sa rezolve problema cu Paxum nu? Era de asteptat.. pana la urma cardurile permanente merg sau nu?

Comment

• Penguin
              Membru senior
              • 16.Apr.2018
              • 233

Pana la urma nu stie nimeni ds ce s au luat bani mai putini,cand cursul e mai mare?eu ,de exp,am luat cu 80 de lei mai putin..Mi au raspuns cei de la paxum insa n au mentionat nimic de foreign exchange fee..care era inainte 2.5%..

Comment

• Penguin
                Membru senior
                • 16.Apr.2018
                • 233

Noile carduri merg...insa la raifaissen nu mai ai optiunea de a alege fara conversie,si cred ca daca vrei sa retragi de la ei,iti dau direct cu conversie..adica la un curs de mizerie...la bcr ai optiunea de a alege fara conversie,insa e cursul o idee mai mic..Cum am mentionat si mai sus,s au luat bani mai putini,nu stiu din ce motiv...

Comment

• Luccy37
                  Membru
                  • 16.Apr.2018
                  • 40

eu am stabilit sa nu mai folosesc cacatul asta de paxum, folosesc cosmo pe 4 siteuri si pe a 5lea folosesc ePayService,sa-i ia dracu cu paxumul lor cu tot,am reusit si am facut cumparaturi de pe net cu ultimii 330$ de pe paxum de pe amazon ,va pup pe toti si succesc la job!

Comment

• Erika0001
                    Membru
                    • 21.Sep.2017
                    • 82

Azi mi a ajuns cardul permanent si voi incerca sa l activez. Merge sa retragi dupa el? M-ati zapacit cu niste comisioane.. de 10 lei 20 de lei... nu se mai citeste niciun post strict legat de problema actuala ...

Comment

• Erika0001
                      Membru
                      • 21.Sep.2017
                      • 82

Bai astia sunt dementiali.. ce inseamna 101 error ? Ultimele 4 cifre din card nu coincid cu cele din cont .. cu problema asta o data pe an.. renunt la videochat definitiv ..

Comment

• Luccy37
                        Membru
                        • 16.Apr.2018
                        • 40

Damn,uite din cauză ca m-am saturat de probleme cu cardurile de la paxum,am renunțat definitiv la ei.

Comment

• Chillyourheart
                          Membru senior
                          • 02.Feb.2018
                          • 146

da renuntati ce trebuie sa va plangeti aici nu va duce nimeni dorul . Fiecare e liber sa inteleaga si sa aleaga atat cat e capabil. La mine nu sunt probleme cu paxum si nici la fetele la care le ofer suport.

Comment

• Erika0001
                            Membru
                            • 21.Sep.2017
                            • 82

Originally posted by Chillyourheart
                            da renuntati ce trebuie sa va plangeti aici nu va duce nimeni dorul . Fiecare e liber sa inteleaga si sa aleaga atat cat e capabil. La mine nu sunt probleme cu paxum si nici la fetele la care le ofer suport.
                            Tu de ce plangi p-aici.. cu cine te certi?

Comment

• jony111
                              Membru senior
                              • 13.Apr.2018
                              • 357

Erika citesteti pm ul care ti lam.trimis iti spun cum sa rezolvi problema

Comment

• ralucka
                                Membru senior
                                • 26.Nov.2015
                                • 381

Sincer cursul e f mic , asta am observat si eu am scos cu 150 lei mai putin pe 1 mai de la raiffeisen , pe cardurile temporare aveai optiunea de conversie ,
                                acum a disparut , stie
                                cineva la ce banca putem avea la atm optiunea de conversie ? Raiffeisen iese din discutie:(

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                                Working...