Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ErikaFG
    Membru junior
    • 22.Apr.2018
    • 19

Hey. Eu astept de 12 zile pt aprobare. Oare aproba pana la urmă ? Văd că multa lume a primit aprobarea. Tind sa cred ca am un prost noroc cu acest Paxum.....

Comment

• ErikaFG
      Membru junior
      • 22.Apr.2018
      • 19

Am optat pt wire. Nu am nevoie de card. Degeaba.

Comment

• amyyyy
        Membru senior
        • 13.Apr.2018
        • 195

Originally posted by ErikaFG
        Am optat pt wire. Nu am nevoie de card. Degeaba.
        PRIN TRANSFER WIRE la CB daca eu sunt cu numele pe site(trimis buletin foto),tot in contul meu trimit bani mai trebuie sa trimit cele 2 fotografii sau ce selectez ..ca zice ceva de pasaport "A passport or two forms of photo identification are required for wire transfers. The identification provided must match the account owner and payable to. If you have previously had a passport accepted for age verification on this account, you do not need to upload additional identification."...eu am trimis buletinul cand am facut contul ca si verificare pentru site ca nu am pasaport,ce selectez din ce imi cere:
        - "The ban owner has previsusly submitted a passaport for Age Verification"
        -"The bank account owner has a passaport"
        -"The bank account owner has two other forms of PHOTO ID

Comment

• ErikaFG
          Membru junior
          • 22.Apr.2018
          • 19

Am trimis tot ce e posibil . Mi se pare aiurea oricum tot ce se intampla . Din orice sens .

Comment

• Vicious
            Membru
            • 19.Apr.2018
            • 37

Am primit banii de la CB in contul de Paxum in mai putin de 24 ore, in weekend, si am reusit sa finalizez withdrawing to an external credit card. A mai facut cineva operatiunea asta avand cont la ING?

Comment

• arabu1988
              Banned
              • 26.Feb.2018
              • 664

Originally posted by Vicious
              Am primit banii de la CB in contul de Paxum in mai putin de 24 ore, in weekend, si am reusit sa finalizez withdrawing to an external credit card. A mai facut cineva operatiunea asta avand cont la ING?
              buna
              eu am facut la raiffiesen si stiu pe multi care a facut la ING cel tarziu marti banii sunt in cont daca vrei sa intreb asta

Comment

• Connan
                Membru
                • 22.Apr.2018
                • 21

Lamuriti-ma si pe mine va rog. Dupa ce am pus buletin si o factura pentru id verificatin si adress , imi scrie ca sunt submitted la ambele. La profil scrie unverified si active. Nu apare nicaieri pending. Doar atat. Nu mai spun ca mi-au intrat bani dp mai multe siteuri si nu ma pot atinge de ei. Va rog , care ati aplicat sapt trecuta si ati fost verificati , lamuriti-ma. Multumesc.

Comment

• arabu1988
                  Banned
                  • 26.Feb.2018
                  • 664

Originally posted by Connan
                  Lamuriti-ma si pe mine va rog. Dupa ce am pus buletin si o factura pentru id verificatin si adress , imi scrie ca sunt submitted la ambele. La profil scrie unverified si active. Nu apare nicaieri pending. Doar atat. Nu mai spun ca mi-au intrat bani dp mai multe siteuri si nu ma pot atinge de ei. Va rog , care ati aplicat sapt trecuta si ati fost verificati , lamuriti-ma. Multumesc.
                  buna
                  in site nu cred ca apare ceva de pending sau altceva in orice caz daca sa inampla ceva cu cont nou sau verificat sau altceva iti trimite mail
                  dar daca instalez applicatie paxum pe telefon o sa vezi ca esti in pending

Comment

• inna1617
                    Membru junior
                    • 22.Apr.2018
                    • 3

Buna. Ca si multi altii , cand a aparut problema cu Firstchoice , am facut cont pe paxum si pe epayments . Cand am vazut ca la paxum validarea poate dura pana la 72 ore iar la epayments 5 zile lucratoare ( am facut pe 12 pe ambele si riscam sa prin weekend in cele 5 zile) , am pus la toate siteurile paxum. Dupa 30 min , tocmai ce terminasem sa pun noua metoda de plata , epayment era deja validat. Mai ramasese bonga unde eram tentat sa pun wire si am spus sa incerc cu epayments. Am primit la termen banii , am putut sa ii scot...totul bine. Ei , paxum nici azi nu este validat :( . Deja este duminica si or sa vina alte perioade si as vrea sa schimb pe epayments caci pe paxum am ceva bani intrati si nu ma pot atinge inca de ei, dar nu prea stiu daca e ok epayments caci nu am vazut pe nimeni sa vorbeasca despre el. La comisioane sunt unele chiar mai mici. Ce parere aveti ? Mai are cineva epayments metoda de plata pe vreun site?
                    buna , ai primit ceva de la ei ? ati trimit card sa poti scoate banii ? sau ai scos banii cu card romanesc pe care l ai adaugat?

Comment

• Connan
                      Membru
                      • 22.Apr.2018
                      • 21

Originally posted by inna1617
                      buna , ai primit ceva de la ei ? ati trimit card sa poti scoate banii ? sau ai scos banii cu card romanesc pe care l ai adaugat?
                      De la care ei te referi?

Comment

• Connan
                        Membru
                        • 22.Apr.2018
                        • 21

Ms de sfat. Am instalat aplicatia si imi da cu rosu ca sa fac verificare. Cand am dat acolo , aveam iar doua casute cu rosu , una pt idcard si una pentru adresa si cand am dat clic pe ea , i tradevar scrie pending. Dar ambiguu rau si aplicatia. Iti da de inteles ca si siteul ca trebuie sa faci verificarea , si ei au trimis notificare sa nu ingreunam sistemul cu mai multe cereri de verificare caci primul sosit , primul servit e regula. Ori , din ce am vazut pe acest forum cineva a facut pe 12 ca si mine si a fost verificat de pe 17 , altcineva a facut pe 13 si a primit azi verificarea. Astept sa fiu si eu verificat si sa imi scot banii si am sa schimb de la metoda de plata cu epayments. Vad ca nu a easpuns nimeni daca foloseste , eu am pus pe bonga si am primit verificarea imediat si pe deasupra , am si primit bani si am si trimis alcuiva cu cont. Si respectivul a scos din banca d3ja.

Comment

• inna1617
                          Membru junior
                          • 22.Apr.2018
                          • 3

De la care ei te referi?
                          de la epayments , ai aplicat pt card de la ei sau folosesti card romanesc in contul epayments?

Comment

• Connan
                            Membru
                            • 22.Apr.2018
                            • 21

Momentan au suspendate emeterile de card si ei. Dar se pot scoate cu alt card sau cont bancar

Comment

• vvv
                              Membru
                              • 22.Apr.2018
                              • 64

Momentan au suspendate emeterile de card si ei. Dar se pot scoate cu alt card sau cont bancar
                              se poate trimite din e wallet in alt cont deci?

Comment

• inna1617
                                Membru junior
                                • 22.Apr.2018
                                • 3

multumesc pt raspuns , mai am inca o intrebare , daca ai idee , cardul trebuie sa fie musai pe acelasi nume ca numele din contul epayments ?

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                                Working...