X
-
Daca aleg Wire ca si metoda de transfer intre Paxum si Monese am acelasi curs valutar ca si la external card transfers?
Cred ca ies mai ieftin cu Wire la suma mai mare ca si comision decat external card dar nu stiu care se merita din punct de vedere a cursului.
Vreau sa pierd cat mai putini bani.Nu-mi trebuie repede banii.Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PMComment
-
Comment
-
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PMComment
-
Salut,
Am transferat si eu 1100 USD din paxum pe ING VISA card, vineri si au intrat ieri LUNI 11/06/18, comision 38 USD la paxum si atat, conversia a fost facuta la curs perfect.
La ING cardul il poti face rapid si il primesti pe loc.
Cardul paxum inca nu a ajuns Shipped (Shipped 2018-05-10 18:00:46) si inca nimic.Comment
-
-
De exemplu paxum nu face transferuri catre BRD si BCR deoarece aceste doua banci nu doresc sa fie asociate cu activitati adult! La fel cred ca o sa-ti respinga orice wire de la un site adult! Transilvania este ok si eu am cont la ei! Iar cardul in lei e ok si eu tot pe cel in lei il folosesc nu am card in euro!Comment
Lovense
Collapse
Comment