X
-
-
Nadia scuze , am inteles de card... nu e temporara functia 100% de acolo au comisioanele cele mai mari .
Keke in romania la atm uri care elibereaza si euro nu am putut scoate.Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PMComentariu
-
Comentariu
-
Comentariu
-
Multumesc keke asta o sa fac cand ajung
Multumesc nadia .
O zi frumoasa sa aveti.Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PMComentariu
-
Perfect... Folosesc Monese pina o sa am nevoie de o suma mare de retras... Multumesc...Concediu placutComentariu
-
Concediu fain.Comentariu
-
Baga pe google curs valutar banci..e un site unde apare cursul de la toate bancile,insa banca il are putin modificat in realitate,ca se tot schimba.de obicei banca romaneasca are cursul mare,dar degeaba,ca te ard pe alte parti...Cand aveam fc,cu raifaisenul ma impacam cel m bn.Comentariu
-
Comentariu
-
Comentariu
-
Buna , nu am primit cardul inca , dar de 3 zile la status scrie "delivered" . Acum sunt curioasa sa vedem cat dureaza ! O sa anunt !Comentariu
-
Comentariu
-
Comentariu
-
Are cineva idee , Cardul Paxum e posibil sa fie adus de un curier si daca nu am optat pt Express Shipping ? Sau doar postasul il va lasa in cutia postala ?! multumesc si sporComentariu
-
Comentariu
Lovense
Adună
Comentariu