Glorya Agency

Care e cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Help pls

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dianna
    Membru junior
    • 02.Aug.2017
    • 6

Care e cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Help pls

Hey girls! M-am hotarat recent, dupa ceva timp in care am facut videochat de acasa, sa ma angajez la un studio si sa incerc si aceasta varianta. M-am uitat pe net si optiunile care mi se par cele mai ok sunt: Studio20, Gloria Agency, Manequeen, Standard Studio si Live Studio. Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti sau daca stiti ceva despre cele enumerate mai sus, sau sa imi recomandati un alt studio bun, cu un mic review daca se poate!
    Va multumesc si va doresc o zi frumoasa tuturor! :-*
  • Jasmine
    Banned
    • 17.Jan.2014
    • 479

Originally posted by Dianna
    Hey girls! M-am hotarat recent, dupa ceva timp in care am facut videochat de acasa, sa ma angajez la un studio si sa incerc si aceasta varianta. M-am uitat pe net si optiunile care mi se par cele mai ok sunt: Studio20, Gloria Agency, Manequeen, Standard Studio si Live Studio. Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti sau daca stiti ceva despre cele enumerate mai sus, sau sa imi recomandati un alt studio bun, cu un mic review daca se poate!
    Buna, Dianna. Din cele pe care le stiu eu, iti pot recomanda Manequeen cu mare caldura, fiindca stiumulte fete care lucreaza acolo si stiu chiar si cine conduce acest studio si o sa ai doar de castigat, iti ofera bonusuri si premii, fel si fel de cadouri si premii si n-ai treaba, sunt super. De asemenea, Live Studio e si el ok, Studio 20 la fel din cate stiu si cam atat din cunostintele mele. Cu restul studiourilor mentionate de tine n-am avut tangente, iti spun doar din propria experienta. Dar decizia ramane a ta. Ai totusi grija ce alegi si multa bafta :*:*

Comment

• Dianna
      Membru junior
      • 02.Aug.2017
      • 6

Mersi frumos de raspuns, Jasmine! :* Intentionez oricum sa merg la interviu inainte la studiourile care par a fi promitatoare, si sa vad acolo ce si cum, dar cu atatea optiuni pe net, imi prinde bine sa am niste parerei de back-up :D O seara frumoase in continuare! :*

Comment

• Studio 20
        Membru senior
        • 21.Oct.2016
        • 139

"Cel mai bun" e un termen relativ. Fiecare studio are avantajele lui, care se potrivesc mai bine unui model anume sau altuia, in functie de ce cauti:

- performanta maxima (vrei sa ajungi un model de top, oricat de greu iti va fi sau vrei sa ai castigurii medii cu eforturi medii)
        - flexiblitate (iti respecti un program, poate chiar de tine ales, sau vii/pleci de la studio cand vrei, punand alte activitati pe primul loc)
        - nisa abordata (mai mult sau mai putin adult)
        - tipul de site pe care vei lucra (premium, fremium)
        First Global Live Chat Studio Network & Franchise

Comment

• Ioana P
          Membru
          • 24.Apr.2017
          • 52

Buna Dianna,
          Si eu am avut aceeasi intrebare la un moment dat si o sa impartasesc cu tine ce am aflat si eu de la modele.
          Manequeen face parte din Charm Group si, din cate am auzit eu de la fete, toate studiourile de la ei sunt foarte ok din toate punctele de vedere. In plus, este un studio glamour si este si super misto amenajat. Chestia e ca ownerul acestor studiouri este foarte corect si lucreaza legal (e un aspect foarte important, din punctul meu de vedere).
          De Live Studio si de Standard am auzit, la fel, pareri bune, dar detalii nu stiu sa iti dau, ca nu am vorbit cu nimeni care lucreaza acolo.

Important este sa cauti un studio in care sa te simti ca acasa, pentru ca numai asa vei putea sa ai incasarile pe care ti le doresti. Daca te duci la munca cu zambetul pe buze, deja o sa fie un mare, mare plus!

Succes! O zi superba, Dianna! :*

Comment

• Dianna
            Membru junior
            • 02.Aug.2017
            • 6

Originally posted by Ioana P
            Buna Dianna,
            Si eu am avut aceeasi intrebare la un moment dat si o sa impartasesc cu tine ce am aflat si eu de la modele.
            Manequeen face parte din Charm Group si, din cate am auzit eu de la fete, toate studiourile de la ei sunt foarte ok din toate punctele de vedere. In plus, este un studio glamour si este si super misto amenajat. Chestia e ca ownerul acestor studiouri este foarte corect si lucreaza legal (e un aspect foarte important, din punctul meu de vedere).
            De Live Studio si de Standard am auzit, la fel, pareri bune, dar detalii nu stiu sa iti dau, ca nu am vorbit cu nimeni care lucreaza acolo.

Important este sa cauti un studio in care sa te simti ca acasa, pentru ca numai asa vei putea sa ai incasarile pe care ti le doresti. Daca te duci la munca cu zambetul pe buze, deja o sa fie un mare, mare plus!

Succes! O zi superba, Dianna! :*
            Buna Ioana, mersi frumos pt raspuns! :* I'auzi, incep deja sa ma simt f increzatoare in legatura cu acest Manequeen :)) Sunt de acord cu tine in legatura cu simtitul ca acasa, cu siguranta e un factor definitoriu :D Mersi si iti doresc o zi cel putin la fel de superba! :*

Comment

• Dianna
              Membru junior
              • 02.Aug.2017
              • 6

Originally posted by Studio 20
              "Cel mai bun" e un termen relativ. Fiecare studio are avantajele lui, care se potrivesc mai bine unui model anume sau altuia, in functie de ce cauti:

- performanta maxima (vrei sa ajungi un model de top, oricat de greu iti va fi sau vrei sa ai castigurii medii cu eforturi medii)
              - flexiblitate (iti respecti un program, poate chiar de tine ales, sau vii/pleci de la studio cand vrei, punand alte activitati pe primul loc)
              - nisa abordata (mai mult sau mai putin adult)
              - tipul de site pe care vei lucra (premium, fremium)
              Poate am fost putin vaga in exprimare, intr-adevar :D Ce ma intereseaza pe mine la un studio sunt urmatoarele:
              -sa functioneze legal
              -conditiile din studio sa fie foarte bune
              -atmosfera din studio sa fie placuta si relaxanta
              -staff-ul sa fie serios, corect si profesionist
              -bonusurile si beneficiile sunt un avantaj

Comment

• kepasnow
                Membru junior
                • 15.Jul.2017
                • 7

poti veni la mine si ai 70% partea ta nimeni de aici din bucuresti nu iti v-a oferi ce iti putem oferi noi... cazare masa, program flexibil si bani daca vrei odata la 2 saptamani sau la luna totul este legal pot confirma asta cu https://www.listafirme.ro/kepa-studio-srl-36753204/

Comment

• Studio 20
                  Membru senior
                  • 21.Oct.2016
                  • 139

Originally posted by kepasnow
                  poti veni la mine si ai 70% partea ta nimeni de aici din bucuresti nu iti v-a oferi ce iti putem oferi noi... cazare masa, program flexibil si bani daca vrei odata la 2 saptamani sau la luna totul este legal pot confirma asta cu https://www.listafirme.ro/kepa-studio-srl-36753204/
                  70% net sau brut? ;;)
                  First Global Live Chat Studio Network & Franchise

Comment

• popescualina339
                    Membru junior
                    • 23.Oct.2015
                    • 13

Originally posted by Dianna
                    Nu am experienta in alte studiouri, insa iti pot recomanda Studio 20, din motive personale. Si eu am inceput cu videochat acasa, dar dupa o perioada in care mi-am scos doar banii de chirie, caci nu prea stiam ce fac eu acolo, am vorbit cu o prietena care m-a dus la ei. Am doi ani de cand lucrez aici, in sediul din Victoriei si sunt multumita de tot ce am experimentat pana acum. Daca vrei mai multe detalii intra aici: http://www.studio-20.ro/de-ce-studio-20.html sau da un telefon la studio si mergi la interviu sa vezi cu ochii tai cum sta treaba si chiar sa vorbesti cu modelele aflate in pauza, sa afli cum le merge lor. Bafta!

Comment

• Dianna
                      Membru junior
                      • 02.Aug.2017
                      • 6

Originally posted by popescualina339
                      Nu am experienta in alte studiouri, insa iti pot recomanda Studio 20, din motive personale. Si eu am inceput cu videochat acasa, dar dupa o perioada in care mi-am scos doar banii de chirie, caci nu prea stiam ce fac eu acolo, am vorbit cu o prietena care m-a dus la ei. Am doi ani de cand lucrez aici, in sediul din Victoriei si sunt multumita de tot ce am experimentat pana acum. Daca vrei mai multe detalii intra aici: http://www.studio-20.ro/de-ce-studio-20.html sau da un telefon la studio si mergi la interviu sa vezi cu ochii tai cum sta treaba si chiar sa vorbesti cu modelele aflate in pauza, sa afli cum le merge lor. Bafta!
                      O sa vin la un interviu, mersi pt raspuns! :*

Comment

• Jasmine
                        Banned
                        • 17.Jan.2014
                        • 479

Originally posted by kepasnow
                        Cam greu sa oferi ca studio 70% asa, comision fix...adica mai sunt studiouri care ofera sansa fetelor sa aiba un comision mai mare oferindu-le bonusuri de performanta, gen Lucky Studio sau Heylux, care dau si 80% din castiguri. Dar asta se intampla in cazul in care fetele cresc in castiguri si au performante, adica nu au 80% mereu, ci doar daca se mentin la aceleasi castiguri mari...

Dar sa oferi 70% fix si-n permanenta, in cazul in care ai toate lucrurile puse in ordine, totul legal, toate aparaturile necesare...hm, nu stiu, cam greu, dupa cum am spus. Un studio 100% profesionist si performant nu va putea oferi 70% comision fix tocmai din cauza ca a investit mult in conditiile de munca pe care le au fetele. :D

Dar acum... fiecare cum stie.

Comment

• Ioana P
                          Membru
                          • 24.Apr.2017
                          • 52

Am revenit pe acest forum pentru a impartasi cu voi experienta mea de la ManeQueen. In primul rand vreau sa clarific un lucru, pentru ca sigur vor aparea cei mai catolici decat Papa, care vor afirma ca fac parte din echipa ManeQueen de ani de zile, sau ca m-au obligat sa scriu aici. :))

Long story short:Manequeen de putin timp, intr-adevar, dar va zic cu mana pe inima ca este mai mult decat un studio de videochat. E o atmosfera tare placuta, mancam impreuna, radem, mergem la film dupa munca... :)

Nu vreau sa fac din postarea asta o intreaga polologhie ca sa conving fetele sa se angajeze la ManeQueen, vreau doar sa MULTUMESC DIN INIMA echipei! Va iubesc, baaa! :">

Comment

• Charm Group
                            Membru
                            • 12.Dec.2013
                            • 24

Am revenit pe acest forum pentru a impartasi cu voi experienta mea de la ManeQueen. In primul rand vreau sa clarific un lucru, pentru ca sigur vor aparea cei mai catolici decat Papa, care vor afirma ca fac parte din echipa ManeQueen de ani de zile, sau ca m-au obligat sa scriu aici. :))

Long story short:Manequeen de putin timp, intr-adevar, dar va zic cu mana pe inima ca este mai mult decat un studio de videochat. E o atmosfera tare placuta, mancam impreuna, radem, mergem la film dupa munca... :)

Nu vreau sa fac din postarea asta o intreaga polologhie ca sa conving fetele sa se angajeze la ManeQueen, vreau doar sa MULTUMESC DIN INIMA echipei! Va iubesc, baaa! :">
                            Ioana, iti multumim ca ne-ai ales, ca faci parte din echipa noastra si ca ne aduci zambetul pe buze in fiecare dimineata! :)
                            Charm Group ♥ Ioana!
                            Charm Group - The Heart Of LiveChat - Charm Studios

Comment

• Jasmine
                              Banned
                              • 17.Jan.2014
                              • 479

Ma bucur ca esti multumita de jobul tau, Ioana. Si multumesc ca impartasesti experientele cu modelele de aici. Asta ajuta. Mult succes!

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                              Working...