Glorya Agency

#2 Charm Studio - Banner

Adună
Glorya Agency

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Studiouri serioase in Cluj

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Studiouri serioase in Cluj

  Salut fetelor

  Urmeaza sa ma mut in Cluj si ma gandesc serios sa ma apuc de videochat. Mi-am cautat job de birou dar salariile sunt foarte mici la cat costa chiriile si nu am cine sa ma ajte. Puteti sa imi recomandati un studio ok? Sau orice sfat care i-ar prinde bine unei incepatoare. Multumesc

 • #2
  Poti incerca o vizita la Studio20 Cluj: https://www.studio-20.ro/locatii/stu...uj-napoca.html
  First Global Live Chat Studio Network & Franchise

  Comentariu


  • #3
   Multumesc, Studio20! Deocamdata am inceput o colaborare cu Standard Studio si sunt foarte multumita. Se poate colabora cu ei atat de acasa cat si din studio, in functie de ce alege modelul. Banii sunt frumosi deocamdata raman aici.

   Comentariu


   • #4
    Seriozitate si bun simt gasesti si la Incognito Studio Cluj, se poate lucra si pe 2 siteuri odata, alese de comun acord in functie de ce ti se potriveste. Atmosfera prietenoasa si banii la timp m.au facut sa raman acolo...sunt veterana si am incasari peste masura... lucrez si pe partea de training deci te astept la un curs bine conceput si stabilit de catre un regizor si un model care stie ce trebuie si cum trebuie sa te sfatuiasca ...

    Comentariu


    • #5
     Din incercarile mele cel mai serios este Standard Studio, unde bineinteles ca am si ramas. La acest studio ai parte de tot sprijinul si bani se fac doar vointa ai nevoie.

     Comentariu


     • #6
      Din incercarile mele anterioare, Standard studio a fost varza... dar fiecare cu pareerile lui... cum sa dai masa doar la cele care fac peste o anumita suma? Si celelate se uita la tine? Plus ca multe fete de la Standard studio au plecat ca nu au facut bani si nici nu li se dadea suma minima pe diferite motive...

      Comentariu


      • #7
       Dragelor sunt de.acord cu Dana, IncognitoStudio is the best in Cluj, Foarte prietenosi si de ajutor... este o experienta placuta si de lunga durata, Procente sunt de la 50 la 70% si fara promisiuni desarte /.Oamenii acestia m-au ajutat sa devin model de top pe siteuri bune. Sa fii al 3 lea model pe homepage e ceva... si in plus nu au reguli cu privire la 8 ore, lucrez pentru ca imi face placere sa vin la lucru, Peste tot numai fete zambitoare si bani peste asteptari, Organizeaza concursuri, si suntem prietene toate fetele intre noi...Nu am nici un repros fata de aceasta echipa... te ajuta la timp cand e nevoie.

       Comentariu


       • #8
        Refritor la standard studio din Clujsi mai ales la faptul ca nu v-ati primit banii, nu stiu ce sa zic. Intotdeauna mi-am primit banii, adevarul e ca nu lucrez de mult timp cu ei . Dar de cand am inceput in fiecare saptamana am avut banii in cont si sunt foarte multumita de asta.. spre deosebire de altii.. am mai incercat dar am avut parte doar de promisiuni.

        Comentariu


        • #9
         Eu recomand Vision Studios visionstudios.ro . Sunt o firma mai noua din Cluj-Napoca, echipa este formata din persoane tinere, fresh, cu o perspectiva mai holistica ca sa zic asa, fata de acest domeniu. Eu lucrez ca si model cu ei de aprox 4 luni deja, iar pana acuma cei de la studio mi-au oferit pe langa suport tehnic (uneori chiar si psihologic haha) si o continua senzatie de caldura, de familie. Sunt foarte pozitivi, relaxati si au un stil asa mai 'new age' fata de ce ofera momentan pe piata alte studiouri. Este pana acuma singurul loc in care am gasit o intelegere reala pt acest tip de job, trainerii lucrand la randul lor in trecut ca si modele, stiu sa aprecieze faptul ca activitatea aceasta reprezinta pana la urma arta.

         Comentariu


         • #10
          Dacă mai ești interesată sau mai sunt si alte fete în căutarea unui studio, vă pot aștepta la un interviu în cadrul studioului Incognito :) !

          Comentariu

          Lovense

          Adună
          Procesare...
          X