Glorya Agency

Ce studiouri de videochat legale exista in Constanta?

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Josie
    Membru junior
    • 23.Jul.2018
    • 1

Ce studiouri de videochat legale exista in Constanta?

Buna ziua!

As vrea sa imi oferiti, daca stiti urmatoarele informatii - ce studiouri functioneaza legal in Constanta si cum sa verific la semnarea contractului legalitatea lor? Va rog, explicati-mi cat mai ... ca pentru prosti :)) ... pentru ca nu sunt deloc familiarizata cu termenii legislatiei.

De asemenea, pot veni cu un avocat din oficiu, pe care sa nu-l platesc - nu imi permit financiar unul - cu mine atunci cand voi semna contractul?

Cu stima,
    Josie
  • Nadia
    Membru senior
    • 22.May.2018
    • 302

Originally posted by Josie
    Buna ziua!

As vrea sa imi oferiti, daca stiti urmatoarele informatii - ce studiouri functioneaza legal in Constanta si cum sa verific la semnarea contractului legalitatea lor? Va rog, explicati-mi cat mai ... ca pentru prosti :)) ... pentru ca nu sunt deloc familiarizata cu termenii legislatiei.

De asemenea, pot veni cu un avocat din oficiu, pe care sa nu-l platesc - nu imi permit financiar unul - cu mine atunci cand voi semna contractul?

Cu stima,
    Josie

Comment

• Maria Best
      Membru
      • 03.Jul.2018
      • 41

Buna Josie
      Eu personal cunosc urmatoarele studiouri din constanta : www.studioconstanta.ro si www.glamourstudio.ro ,mai sunt cateva dar nu imi vin in minte acum .
      Sunt studiouri care lucreaza legal , care au experienta in domeniu , au relatii bune cu toate siteurile , sunt prezenti mereu la summituri , au personal calificat si mereu si-au tratat modelele cu respect .
      Ca sa verifici daca modalitate de colaborare este una legala trebuie sa : primesti contractul si sa ti se ofere timp sa il citesti , sa ti se explice orice nelamurire ai tu , sa primesti si tu o copie a contractului , intreaba cine plateste taxele , cand sunt ele platite , unde poti verifica daca au fost taxele platite , care este durata pe care se desfasoara contractul , cum poti rezilia contractul , cum primesti banii si daca toata suma este declarata . Daca ti se explica ca doar o parte din suma este declarata din N motive , nu este un studio legal .
      Be the BEST or the the rest https://beststudios.ro/galerie-video.html

Comment

• Tudormihaela
        Membru junior
        • 12.Jan.2025
        • 2

Evitati Glowstudio si Studiogroup,daca vreti sa renuntati ,nu se inchid conturile.

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
        Working...