Īncep cursurile la universitate și deja unele studente de la noi īși adaptează programul la studio. Ideea de bază e să combine munca și īnvățatul prin organizare. Aranjānd lucrurile așa cum trebuie, au timp pentru ambele.

Cāștigă mii de euro pe lună și īși văd și de studii. Cu alte cuvinte, au avantaje pe ambele planuri. Realizează lucruri importante acum pentru ele și īși pregătesc o carieră de succes īn ce domeniu vor ele.

Dacă e să facem o statistică, cele mai multe colege din studio sunt studente la FEEA. Urmează Facultatea de Comunicare și cea de Farmacie, cam la egalitate. Și ele merg la cursuri, seminarii, dau examene și fac proiecte.

Click image for larger version  Name:	image_913.jpg Views:	3 Size:	51.5 KB ID:	52041

Fii și tu o studentă fără griji!

La fel poți să profiți și tu de combinația asta. Iașiul īți dă șansa să īți construiești viitorul, dar īți deschide și oportunitatea unei vieți confortabile. Iar banii sunt cea mai bună metodă de a gusta din plin confortul ăsta.

Așadar, spune adio grijilor! Īți oferim cazare gratuită, cursuri de engleză și flexibilitate a programului, ca să-ți fie ușor cu īnvățatul. Totodată, păstrăm confidențialitatea absolută a jobului, ca să n-ai nicio problemă legată de natura jobului.

Ca și celelalte modele, o să cāștigi o mulțime de bani. Depinde de tine pe ce o să-i cheltuiești. Imaginează-ți că avem colege care merg la cursuri cu pantofi și genți de brand, merg numai cu taxiul, mănāncă numai la restaurantele de lāngă Universitate īn pauze.

Sună bine și pentru tine? De ce te-ai chinui să prinzi un loc īn cămin cānd poți sta īn mijlocul Iașului, la chiria noastră? De ce să ai grija zilei de māine dacă īn numai 8 săptămāni ajungi la 2.000 de euro lunar, chiar și fără experiență?

Click image for larger version  Name:	image_914.jpg Views:	3 Size:	56.7 KB ID:	52042

Banii īți fac mai frumoși anii de facultate

Pe lāngă īnvățat, merită să te și distrezi, să īți permiți lucruri frumoase. Anii ăștia sunt cei mai prețioși, așa că e bine să profiți de ei. Cu ce cāștigi la studio poți să mergi īn weekend īn club, să petreci cāt de tare vrei tu.

Ca să-ți iasă și banii, și īnvățatul și distracția, e nevoie de organizare. Cu asta te ajutăm noi. Cānd folosești cu cap timpul pe care īl ai, te bucuri din plin de toate. Suntem specialiste īn domeniul ăsta, așa că poți conta pe noi.

Mai departe, īți urăm mare succes īn noul an la universitate și abia așteptăm să ne spui cum īți plac cursurile. Pānă īți īncepi viitoarea carieră pentru care te pregătești, e bine să te obișnuiești cu banii de pe acum. Īntotdeauna īnveți mai ușor cānd știi că ești deja bogată!