Una dintre cele mai populare topicuri de pe forum e dacă mai lucrăm pe Chaturbate. Topicul ăsta a fost lansat probabil de modelele de la studiouri care se duceau către zona premium. Oricine din industrie știe că a fost un val mare acum 3-4 ani către Jasmin.

O mulțime de studiouri de videochat din București și alte orașe au ales să fie exclusiviste pe Jasmin. Multe modele s-au adaptat. Dar altele au plecat la alte studiouri sau au devenit independente.

Pe lāngă ele, multe alte modele care erau deja independente și mai īncercau poate pe Jasmin din cānd īn cānd s-au orientat masiv către site-urile freemium, īn special Chaturbate. Că deja pe premium era concurență mare din partea modelelor de la acele studiouri.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Chaturbate forumvideochat București.png 
Afișări:	1457 
Mărime:	43,5 KB 
ID:	50119

Pandemia a adus mii de modele pe Chaturbate

Īnainte de pandemie, cam puteai ști ce merge și ce nu merge. Un model cu experiență avea deja idee cam cum sunt membrii și cum să-i ia. La fel era și cu programul de lucru. Dacă lucrai pe Chaturbate de ceva timp, știai că faci x mii de euro cu 8 ore pe zi și y mii de euro cu 6 ore pe zi.

Așa era de ani buni. Și era ok așa, că știai la ce să te aștepți. Toată treaba s-a schimbat cānd a apărut nebunia asta cu Covid. Toată lumea de prin Horeca a rămas fără job peste noapte. Și multe chelnerițe, ospătărițe, recepționere și așa mai departe s-au apucat de videochat.

Firește, Chaturbate-ul a fost prima lor alegere. Că toată lumea știa de site-ul ăsta. Chiar și fetele care nu se gāndiseră niciodată īn viața lor īnainte să facă videochat. Așa au ajuns mii de modele pe site, făcānd brusc concurență celorlalte modele.

Partea aiurea e că fenomenul ăsta nu s-a īntāmplat numai īn Romānia, ci și īn celelalte țări cu industrie dezvoltată. O mulțime de fete din Ucraina sau Columbia s-au īmbulzit pe site. Și, de disperare că nu aveau cu ce să se descurce, acceptau să facă show pe foarte puțini bani.

Ăsta e motivul pentru care multe modele cu experiențe s-au trezit cu probleme. Veniturile au scăzut simțitor īn unele cazuri. Unele chiar au fost tentate să se lase de domeniul ăsta. Doar că nu prea erau alternative.

Au trecut īnsă lunile alea aiurea și, ușor-ușor, lucrurile s-au mai așezat. Știi și tu că de prin 2021, de la īnceput, īncasările au īnceput să-și revină. Evident, dacă facem comparație īntre perioade cu același număr de ore lucrate. Ce urmează īnsă īn 2022?

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Forumvideochat Chaturbate.jpeg 
Afișări:	311 
Mărime:	62,4 KB 
ID:	50120

Chaturbate īși revine

Personal, sunt optimistă pentru anul care vine. Chiar dacă suntem la al patrulea sau al cincilea val de Covid, economia īși revine peste tot īn lume. Adică și membrii cāștigă ok și au bani să cheltuiască online.

Chiar numărul de modele de pe site s-a stabilizat. Restaurantele și hotelurile, alte joburi s-au redeschis și multe fete care lucrau īn videochat de nevoie s-au reīntors la ce făceau īnainte. Și iarăși poți să-ți faci o idee cam cum funcționează site-ul.

Poate că unii membri au fost īnvățați cam prost īn ultimii doi ani. Adică sunt și mai grăbiți ca īnainte să le faci show. Dar depinde de tine cum să-i iei. Și să-ți faci treaba așa cum trebuie. Pentru că rețeta succesului e cumva la fel: originalitate și multă muncă.

Desigur, partea cu multă muncă e valabilă dacă vrei să cāștigi mult. Cānd ești dispusă să bagi măcar 8 ore pe zi, ai apartamentul aranjat ca lumea , investești īn ținute, faci bani. Mai ales de cānd și-a revenit un pic site-ul.

La fel, contează să le oferi experiențe speciale membrilor. Īnvață un pic mai bine engleza, dacă poți. Glumește cu ei, vino cu un vibe bun. Toate astea contează și fac diferența față de ucrainence sau columbiene.

Chaturbate īși revine. La fel Stripchat și alte site-uri de free. Videochatul rămāne un job excelent pentru cine știe să-și facă treaba ca lumea.

Chiar și dacă vrei să lucrezi numai 3-4 ore pe zi, tot poți să te descurci. Dar rămān valabile celelalte condiții: show-uri speciale, atmosferă bună cāt ești online.

Oricum, abia aștept să-ți aflu părerea despre Chaturbate, Stripchat, Bonga și orice alt site de videochat pe care lucrezi. Fie aici, comentānd la blogul ăsta sau la conversațiile de la “Mai lucrăm pe Chaturbate?”, de pe forum.

Un an minunat īți urez și mult succes ca model! Sper ca Forumvideochat.com să fie pentru tine o sursă de informații la fel de utilă. Și să fii activă pentru mult timp īnainte īn comunitatea noastră. La mulți ani īn 2022 pe Chaturbate!
Fișiere atașate