Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	image_818.jpg 
Afișări:	269 
Mărime:	77,5 KB 
ID:	50042

Principalul motiv pentru care ești în domeniul ăsta sunt banii, firește. Din videochat poți câștiga mult mai mult decât în orice alt domeniu. Fără să fie nevoie de studii, de CV stufos, de recomandări.

Dacă arăți bine ca model și te ții de treabă, ai șansa unei vieți confortabile. Cu câteva mii de euro pe lună, uiți de orice grijă cotidiană. Videochatul este însă despre mai mult de atât. Când te focusezi la maximum pe jobul ăsta, ai șansa unor încasări excepționale.

Știm cu toții că sunt destule modele de videochat în București, în Constanța sau în Iași care fac peste 8-10.000 sau chiar peste 20.000 de euro la perioadă. La sumele astea deja îți e destul de greu să cheltuiești tot ce câștigi.

Sau, altfel spus, ți se deschid o mulțime de oportunități de a investi banii. Mai ales că jobul ăsta nu durează la infinit. Așa că merită și pentru tine să vedem care sunt cele mai interesante opțiuni financiare când ai încasări consistente.
  • Îți cumperi primul apartament. Apoi altele

În România e obiceiul ăsta pe care l-am preluat de la părinți să cumpărăm apartamente. La americani, lumea stă o viață în chirie, fără probleme. Dar aici e chestia să ai casa ta. O fi bine sau mai puțin bine, contează mai puțin. Așa că probabil te gândești și tu la visul ăsta.

În București, un apartament ok, fără cine știe ce pretenții, se duce undeva la 100.000 de euro. Prin Cluj, Brașov sau Iași, la 80-90.000 de euro. Sunt o mulțime de bani. Dar, dacă chiar îți dorești să ai un loc al tău, e un scop realizabil.

Cel mai bine e să ai un plan și să te ții de ele. Multe modele independente sau de la studiouri fac așa. Își stabilesc un buget lunar din care să trăiască lejer și restul pun deoparte. Dacă te abții să cheltuiești aiurea, se strâng sume frumușele.

În principiu, nici nu e nevoie să aduni toată suma. Poți să dai un avans, să cumperi ce apartament vrei și pe restul să faci credit. O să-l plătești destul de repede dacă vrei să scapi de rate, deci uită de asta.

După ce-ți iei primul apartament, îți vine gustul altor achiziții imobiliare. Primul apartament e urmat de al doilea, poate și de al treilea. Pe astea le închiriezi și poți scoate 400-500 de euro pe lună, care îți vin fără să mai muncești pentru ele.

De la un punct în colo, o să vezi că apartamentele se plătesc singure. Deci merită investiția asta, mai ales dacă preferi siguranța. N-o să ai un profit extraordinar, dar rămâi cu ceva al tău când închei videochatul, la 35-40 de ani.
Click image for larger version  Name:	Forum videochat crypto.jpeg Views:	0 Size:	74.8 KB ID:	50040
  • Investești în crypto

Dacă vrei să te joci un pic cu banii, poți să investești în crypto monede. Sunt destule variante interesante acum. De la cunoscutele Bitcoin sau Etherium, până la unele mai noi. Apelează la un consultant și ai grijă să-ți ții portofoliul în siguranță.

De asemenea, pregătește-te pentru suișuri și coborâșuri semnificative ale investiției tale. În unele zile poți să fii entuziasmată de cât ai câștigat, în altele să te îngrijorezi de ce scăderi ai. Dar, dacă faci un plan pe termen lung, s-ar putea să ieși cu un câștig semnificativ.

Spre deosebire de banii băgați în apartamente, cei investiți în crypto sau jucați pe bursă presupun un risc important. Merită să te gândești la varianta asta doar dacă ești o persoană mai aventuroasă și îți plac provocările.

Pe de altă parte, dacă îți iese, atunci s-ar putea să fii uimită de ce șansă ai. Oricum, sfatul meu e să nu-ți bagi toți banii în crypto. Ci doar undeva la 20%, maxim 25%. Chiar dacă le câștigi mai ușor, sumele astea din videochat sunt totuși muncite. Și e bine să le investești cu cap.
Click image for larger version  Name:	Forum videochat Bucuresti.jpeg Views:	0 Size:	64.8 KB ID:	50041
  • Îți deschizi o afacere

Există și o altă variantă, hai să-i spunem medie. Nici prea sigură, nici prea riscantă: să investești într-o afacere proprie. Poate fi vorba de o cofetărie, un salon de unghii, un magazin cu rochii.

Posibilitățile sunt multiple când ai bani să-ți închiriezi un spațiu și să dai drumul la treabă. Partea mai dificilă că ție ți-ar veni foarte greu să te ocupi de afacere. Pentru că la videochat investești zilnic, cu tot cu machiaj, pregătire, undeva la 9-10 ore.

Deci cel mai bine este să ai pe cineva de încredere care să-ți administreze afacerea. Iar tu numai să controlezi lucrurile din când în când. Satisfacția e mare atunci când vezi că ridici ceva din inițiativa ta, deci s-ar putea să te tenteze ideea asta.

Oricum, după cum vezi, ai multiple posibilități. Sunt sigură că și tu te gândești sau auzi diverse variante. Important e să ajuți la încasări în videochat care să-ți permită să investești. Dacă încă nu ești hotărâtă în ce să-ți plasezi banii, poți să-i ții și la bancă, nu e nicio problemă.

S-ar putea să vezi oportunități mai târziu. Și atunci e bine să te bazezi pe o sumă cât mai mare. Până atunci, mult succes online și membri darnici cu tine îți doresc!

Fișiere atașate