Cariera īn videochat poate dura destul de mult. Chiar și 10-15 ani. Depinde și la ce vārstă īncepi. Dacă te apuci la 18-20 de ani, ai șanse să faci videochat ani buni de zile. Desigur, aici contează cum īți dozezi efortul, cum ești tu construită ca persoană, dacă merită pentru tine ș.a.m.d.

Normal, dacă ești model doar 6 luni sau 2 ani, ăsta e un job ca oricare altul. Īl īnchei, apoi faci altceva. Unele fete revin īn domeniu și mai cāștigă ceva bani, apoi iar se lasă. Adică e o soluție de moment pentru ele.

Cele mai serioase modele fac īnsă videochat īn București, sau de unde sunt ele, o mulțime de timp. Dacă și tu ești īn genul ăsta, probabil că o să īncerci să faci cāt mai mult. Pānă la 35 de ani sau chiar și peste.

La urma urmei, sunt modele de videochat cu mare succes care sunt īn zona de 40 de ani. Și nu dau semne că se vor lăsa prea curānd. Și pentru tine, și pentru ele, probabil că apare marea īntrebare: ce fac după ce spun stop?
Cāștigi mult acum, dar cum faci bani după videochat?


Pentru cāt se cāștigă acum, un model serios de videochat cāștigă, īn medie, undeva la 4.500 – 5.000 de euro pe lună, banii săi. Mai ales dacă arată ok, investește īn haine, e ajutată de admini și stă destul pe site-uri. E rețeta cunoscută.

Cu cāștigul ăsta ai mai multe variante. Īn primul rānd, poți să-i cheltuiești pe toți prin magazine, prin vacanțe. Dacă īți iei genți, pantofi, parfumuri īn fiecare săptămānă, banii se duc. Īți faci o viață frumoasă, dar nu strāngi nimic.

Asta e ok cānd ai 20 și ceva de ani și ești mai la īnceput. Dar, pe urmă, īți dai seama că e mai inteligent să te gāndești și pe termen lung. Așa cum fac modelele mai cu experiență. Și atunci, ai a doua variantă. Adică să stabilești cāt ai nevoie pe lună pentru un stil de viață confortabil, dar fără exagerări.

Să spunem că īți stabilești un prag de 1.500-2.000 de euro pe lună. Asta īnseamnă haine, ieșit īn oraș, 1-2 vacanțe pe an și tot așa. Ba chiar, hai să zicem 2.500 de euro, exact jumătate din cāt cāștigi cu totul. Īți mai rămāne īnsă cealaltă jumătate: tot 2.500 de euro pe lună.

Dacă pui deoparte banii ăștia īntr-un cont bancar, se adună o sumă frumușică. Īnmulțim 2.500 euro pe lună cu, hai 10, nu 12 luni și ies 25.000 euro pe an. Poate nu ți se pare cine știe ce mare avere. Dar, dacă faci numai 10 ani de videochat, īnseamnă un sfert de milion de euro!

Cu 250.000 euro cash, īn ziua īn care spui adio videochatului, parcă e altceva. Nu rămāi cu cardul gol, amintindu-ți ce frumos era īnainte. Ci ai ceva concret, consistent, care să-ți asigure și viitorul.

Investești īntr-o mică afacere sau īn imobiliare

Prin urmare, poți să privești cu optimism la ziua īn care te lași de job. Ai destul pus deoparte ca să alegi din diverse opțiuni. De exemplu, ai șansa să-ți deschizi o cofetărie, sau un mic salon de unghii.

Cu 100.000 de euro, ai afacerea ta, la care tu ești șefă. Nu o să cāștigi cine știe ce bogății din ea, dar o să ai un venit sigur, stabil. Īn felul ăsta, te poți īntreține comod pe tine și pe familia ta.

La fel, poți să investești īn cāteva garsoniere. Le cumperi, le mobilezi cu strictul necesar, de la Ikea, și apoi le īnchiriezi. La fel, asta īți aduce un venit constant și sigur. Plus că poți revinde oricānd locuințele astea dacă ai nevoie de cash.

Astea sunt numai cāteva variante pentru tine. Normal, momentul īn care te lași de videochat e īncă departe. Dar e bine să te pregătești pentru el. Pentru că nu poți să faci la infinit jobul ăsta.


Chiar dacă treci pe un post de admin la un studio, tot īți prinde bine niște cash pus deoparte, pe lāngă salariu.

Sunt multe modele de succes care nici nu așteaptă pānă atunci. Mai ales dacă fac mai mulți bani decāt media, investesc de pe acum īn altceva. Īncearcă tot felul de afaceri, se asociază cu alte modele sau cunoscuți, īși diversifică sursele de venit.

Unele īncearcă să-și plaseze banii īn cripto-monede, altele se știu cu cineva care construiește case și devin asociate.

De obicei, studiourile mari de videochat din București īți oferă consultanță pe tema asta. Cel mai bine este să īntrebi și să te gāndești la ce e mai profitabil pentru tine.

Dacă te interesează subiectul și te gāndești deja la ce o să faci după videochat, te rog să ne scrii aici! Abia așteptăm să citim părerile și comentariile tale! Mult succes online și la cāt mai mulți bani!