Video Chat Forum (Comunitate Online)
Welcome, Guest. Please login or register.
February 09, 2010, 03:30:23 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
NOU: Manele Noi==> ManeleNoi.TV
881 Posts in 377 Topics by 7303 Members
Latest Member: rusagoborgo
Home Help Search Calendar Login Register
+  Video Chat Forum (Comunitate Online)
|-+  ePassporte, Check, Wire Transfer, Procesoare Plati
| |-+  Cum se primesc banii: ePassporte, Check, Wire-Transfer
| | |-+  ePassporte (Cum sa faci un cont, cum primesti banii, conturi blocate,etc!)
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: ePassporte (Cum sa faci un cont, cum primesti banii, conturi blocate,etc!)  (Read 8147 times)
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

Yahoo Instant Messenger - king_sabin
View Profile
« on: June 08, 2006, 08:39:05 PM »

• CUM SA FACI UN CONT ?: (Cam in felul urmator:)
    • 1). Rogii un prieten care deja are card, dar sa nu fie limitat in optiuni pentru gift sa'ti faca cadou unu. Pentru asta trebuie sa'i dai adresa te de email si datele tale personale de pe buletin, asta ca sa fie cardul cu datele corecte (se pot face si ulterior oarecare modificari la adresa). Dupa ce ai primit emailul de la ePassoprte cu cardul gift te loghezi in email si urmezi instructiunile din mesaj.
      Subiectul mesajului trebuie sa arate cam asha:
            ********** has sent you an ePassporte Gift Card, unde stelutele reprezinta numele celui care'ti trimite cadoul (contul de epassporte).
      %%%%%%%, *********** [username:#####] has purchased an epassporte[TM] Virtual Visa gift card for you.
            unde:
      • %%%%%%% reprezinta numele tau
      • *********** numele celui care ti-a trimis cadoul
      • ######### id-ul de epassporte al respectivului
    • undeva mai jos in email o sa ai:
            User ID: @@@@@@@
            Password: $$$$$$$
            unde:
      • @@@@@@@: id-ul tau de epassporte
      • $$$$$$$: parola ta pentru logarea in cont

(atentie cum alegeti prietenii! Daca printr'o intamplare oarecare acestora li s'au inchis/blocat conturile, acelasi lucru se va intampla si cu dumneavoastra, deci foarte mare atentie. Este indicat ca dupa crearea contului sa trimiteti si actele pentru verificare: BI, copii dupa facturi la Curent, Gaze, Internet)

• 2). Comanzi singura un Card: Personal sau Bussines (detallie sunt pe site). Atentie, la crearea contului aveti nevoie de un credit card prin care faceti dovada ca sunteti legitim, cu care puteti sa va alimentati contul, obligatoriu la inscriere. Pentru confirmarea contului aveti nevoie de valoarea exacta a tranzactiei intre 0.01$ si 1.99$, valoare cu care confirmati crearea contului. Aveti la dispozitie doua luni pentru confirmare:) (altfel se anuleaza inscrierea respectiv se inchide contul creat) si maxim 3 incercari dupa care nu mai puteti folosi cardul respectiv pentru crearea unui cont.
    • 3). Accepti metoda de plata prin ePassporte pe unul dintre siteurile pe care lucrezi si-ti vor trimite ei unul. De asemenea vei primi un email in care ti se vor da detalii despre cum sa accesezi contul.
  • CUM COMANZI CARDUL VIRTUAL ?:
    • 1). In cateva secunde. Pentru comanda trebuie sa aveti 10$ in cont (pretul emiterii cardului pentru cont personal. Pentru Businnes este 4.95$).
  • CUM COMANZI CARDUL ELECTRON ?:
    • 1). Simplu. Toate instructiunile sunt pe site. Pentru comanda trebuie sa aveti 35$ in cont (pretul emiterii cardului pentru cont personal. Pentru Businnes este 15$).
  • CAND si CUM PRIMESC CARDUL?:
    • 1).Intre 2 si 12 Saptamani. Depinde de cine a facut cardul, tu sau un site sau de distanta intre SUA si Destinatie.
    • 2).Cardul o sa-l primiti prin posta normala (nu fedex, ups, prioripost, etc) probabil ca de asta si dureaza asha de mult.
  • NU AM PRIMIT CARDUL, CUM SCOT BANII DIN CONT ?:
       Astfel de probleme apar foarte des la multi dintre romani. Motivul este probabil faima de care ne bucuram. Iata mai jos cateva metode care v-ar putea ajuta sa scoateti banii de pe cont chiar daca nu aveti plasticul.
       Ai asociat un card virtual la cont!?. Foloseste-l ptr tranzactii online:
    • Sunt site-uri care emit carduri cumparate cu alte carduri :) ... bine ca scopul este pentru anonimitate dar poti sa scoti banii de pe card in felul asta.
    • Creati cont pe CCBill, 2Co sau siteuri asemanatoare, unele au optiunea de feed de pe card si-ti transferi banii acolo.
    • Un cont la PayMonde (ex MVC), Verisign , etc... si-ti platesti serviciile cu propriile carduri.
    • Intra la bursa si cumpara actiuni ;)
    • Cumpara online Aur sau Diamante ca astea nu-si pierd valoarea.
    • etc.
  • BLOCARE CARDURI DE CATRE ePassporte (de ce?):
    • 1).Tranzactii ilegale sau suspecte
    • 2).Utilizarea contului pentru activitati care contravin politicii siteului
    • 3).poate din cauza siteului care a cerut emiterea cardului (jasmine, imlive, etc) sau poate din cauze necunoscute noua :) "greu de dedus"
    • 4).A few points for clarification:

Suspicious Activity - ePassporte Risk Mgmt, your bank, anyone... can claim there has been suspicious activity on an account and effectively suspend transactions until there has been a resolve to whatever matter caused the suspicion. This protects your money as much as it protects the system. Sure, it can be an interruption in your normal activities, but if nothing wrong is going on, then everything returns to normal once the reasons for the suspicion have been cleared up.

Risk Management - Risk Management, ePassporte, Cardholder Services, and myself are not going to define "suspicious activity" beyond activity that is considered a threat to the cardholder or to the system. Details about such matters will certainly not be posted publicly and the fewest amount of details would even be discussed with the cardholder. ePassporte is not in the business of helping to educate someone who might be trying to fraud the system about better ways to do it.

Identification - ePassporte does not advertise "No ID". It does promote the idea that you could shop anonymously. However, each personal account holder is tied to their banking information. Affiliate and gift accounts have limits as to what they can do/spend/transfer/spend unless they go through a verification process which meets the banking rules and ePassporte risk management parameters.

Closed Accounts - ePassporte may at its option close an account. It is not in our interest to do so unless the account holder has abused the system or the account holder has done something which could be considered illegal or against banking regulations. When an account is closed, ePassporte does not keep the money. Transactions are reversed and funds are returned to where they came. There are possible exceptions to this pending investigations, etc.. but that is the standard operating procedure of ePassporte.
  • Pot sa ma loghez de pe alt IP decat cel obisnuit ?:
    • 1). Da. Securitatea siteului este suficienta pentru a nu pune piedici si la nivel de ip. Desigur ca exista pericolul sa vi se fure parola cu un keyloger daca intrati de pe un sistem necunoscut, dar asta ramane la atitudinea dumneavoastra sa verificati securitatea sistemului respectiv.
« Last Edit: October 05, 2006, 03:36:34 PM by admin » Logged
Albastrik
Guest
« Reply #1 on: February 26, 2007, 07:13:27 AM »

Nu poti sa-ti faci epassporte online..adika iti poti face dar nu poti primii bani in el ptr ca este inactiv...ca sa-l activezi trebuie sa platesti 40$..daca trimiti prin transfer bancar o sa ai surpriza sa ti-i trimita retur ptr ca citez" dinc auza activitatilor frauduloase..romanii nu isi pot face online" am citat dintr-un mail pe care l-am primit de la epassporte...cel mai bine comanzi epassporte prin intermediul siteului cu care lucrezi...
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #2 on: February 26, 2007, 02:56:50 PM »

trebuie sa platesti 40$.
probabil ca te referi la cardul business ? din cate stiu eu la cel normal nu era suma asta, stiu ca'ti extrag din cont de pe cc o anumita suma pana in 1.99$ si trebe sa confirmi suma pentru activare !!!
emanuel
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #3 on: February 26, 2007, 05:30:06 PM »

AM SI EU O PROBLEMA CU EPASSAPORTE MI-A VENIT CARDU SI BAG PINU SI SPUNE SA INCERC MAI TARZIU CE SE INTAMPLA AM BAGAT UN PIN EXISTENT SAU CE DREACU ARE CA NU MERGE SA MA AJUTE SI PE MINE CINEVA PLS ??? ??? ??? ??? ???
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #4 on: February 27, 2007, 01:15:54 AM »

------------
Dar pe cont poti sa te loghezi ? Adica e OK parola / user ? Vezi datele contului ?
emanuel
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #5 on: February 27, 2007, 01:30:22 AM »

deci azi am primit cardul epassporte si cand introduc pinul sa-l activez imi spune:There was an error setting your PIN. Please try again later.
emanuel
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #6 on: February 27, 2007, 01:35:46 AM »

da in rest totul e ok,numai ca nu merge sa activez pinul
anujka
Newbie
*

View Profile
« Reply #7 on: April 12, 2007, 07:40:41 PM »

de curand am facut un cont pe Jasmin....am primit epass-ul, am scos prima perioada de bani.....
1.Vreau sa stiu daca limita aceea de 600$ si 1000$ este pe zi sau pe luna....
2.Pot deschide si pe alte site-uri sesiuni cu acest epassporte facut de Jasmin??? ???
3.Si sa presupunem ca nu se poate scoate limita aceea mentionata mai sus....daca am facut mai multe de 1000$ pe perioada...ii pot scoate? sau trebuie sa astept perioada urmatoare..facand mai putini bani .....
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

View Profile
« Reply #8 on: April 13, 2007, 01:59:00 PM »

Pentru un update la cont: https://www.epassporte.com/secure/selectupgrade.cgi
"To qualify for an ePassporte Select Account, you must have at least two verified load options on your account."
ai acolo o optiune: Add a new load option.! insa pentru conturile controlate nu poti sa faci modificari acolo !

Iata caracteristicele la cont:

(4)   Usage limits: - The following limits apply to Your Standard Gift Card Account:
i.   Visa Virtual Account per transaction maximum amount - US$500
ii.   Daily Visa Virtual Account and P2P transaction limit - 5
iii.   Visa Card per transaction maximum amount - US$500
iv.   Visa Daily Electron transaction limit - 10
v.   Daily ATM withdrawal limit - US$300
vi.   Daily ATM transaction limit - 5
vii.   Daily load limit by credit and/or debit card - US$500
viii.   Daily load transaction limit for credit and/or debit card - 5
ix.   Daily load limit by ACH - US$500
x.   Daily ACH transaction limit - 5
xi.   Daily withdrawal limit by ACH - US$300
xii.   Daily load limit by 2000Charge - US$5,000
xiii.   Daily cash deposits - US$999

adica 5 extrageri pe zi de la bancomat dar maxim 300$ / zi
sau
10 plati cu cardul in magazin de maxim 500$ / zi
anujka
Newbie
*

View Profile
« Reply #9 on: April 14, 2007, 01:33:52 AM »

ms mult pe informatie "admin" ::)
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

View Profile
« Reply #10 on: April 14, 2007, 10:47:40 PM »

(Cu placere)
food
Newbie
*

View Profile
« Reply #11 on: August 07, 2007, 08:34:46 PM »

Salutare la toata lumea,as dori sa stiu de la ce banca pot ridica bani de pe cardul E-passport,EXISTA O BANCA ANUME SAU LA ORICE BANCA, CARDUL  ABIA L-AM PRIMIT SI L-AM ACTIVAT DIN CONTUL E-PASSPORT CU O PAROLA DIN 4 CIFRE  PUSA DE MINE ESTE BINE?LA BANCOMAT FOLOSESC PAROLA CARE AM PUSO EU CE-A DIN 4 CIFRE?
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

View Profile
« Reply #12 on: August 10, 2007, 07:05:03 AM »

"O PAROLA DIN 4 CIFRE  PUSA DE MINE"
probabil te referi la PIN !?

"LA BANCOMAT FOLOSESC PAROLA CARE AM PUSO EU CE-A DIN 4 CIFRE?"
daca e vorba de PIN da, normal ca la bancomat sau chiar in magazine (unde poti plati cu cardul) folosesti acelasi cod.

"de la ce banca pot ridica bani de pe cardul E-passport"
de la orice bancomat din lumea asta !!! (teoretic). Nu trebe sa mergi la banca sa scoti banii de pe card :).
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »