|
admin
|
 |
« on: June 09, 2006, 01:40:31 PM » |
|
http://webcamlive.co.ukPage Rank:  More Info (informatii despre domeniu)[spoiler] Domain name: webcamlive.co.uk Registrant: Ray Lee Registrant type: Non-UK Individual Registrant's address: The registrant is a non-trading individual who has opted to have their address omitted from the WHOIS service. Registrant's agent: Fibranet Services Ltd [Tag = FIBRANET] Relevant dates: Registered on: 31-Dec-2002 Renewal date: 31-Dec-2006 Last updated: 10-Feb-2006 Registration status: Registered until renewal date. Name servers: wf1.wifibusiness.co.uk wf2.wifibusiness.co.uk [/spoiler]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spoilled little brat
|
 |
« Reply #1 on: October 01, 2006, 05:30:32 PM » |
|
am inceput si eu de curand sa lucrez pe el.. pt ca siteurile in genu asta ma relaxeaza mai mult.. si.. merge bine.. e trafic:).... este pt performeri independenti:) carora li se deschide automat un cont de ccbill ... in care membrii platesc... banii se trimit saptamanal prin cec sau cont bancar... cu conditia sa faci peste 85$ pe saptamana... acum imi astept si eu... cecul:)
|
|
|
|
|
|
orice sfant are un trecut si orice pacatos are un viitor
|
|
|
|
byrev
|
 |
« Reply #2 on: October 02, 2006, 04:44:29 PM » |
|
Nu prea's adeptul cecurilor... pierdere de timp sa astepti pana intra baniii !!! Este de preferat: Transferul Bancar sau ePassporte!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niki
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: November 28, 2006, 05:51:52 PM » |
|
buna, daca nu cer prea mult, lucrez am un boss, platesc 30% dar pur si simplu vreau sa devin seful meu, daca se poate ma invatati si pe mine, cum sa imi fac cont, pe acest sitte, si ce am nevoie, cont in banca, ce fel de cont si cam toti pasii care trebuie urmati, cam ca la prosti ca nu stiu ce trebuie sa fac va multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Reply #4 on: November 28, 2006, 07:21:03 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Albastrik
Guest
|
 |
« Reply #5 on: February 27, 2007, 02:27:27 AM » |
|
am inceput si eu de curand sa lucrez pe el.. pt ca siteurile in genu asta ma relaxeaza mai mult.. si.. merge bine.. e trafic:).... este pt performeri independenti:) carora li se deschide automat un cont de ccbill ... in care membrii platesc... banii se trimit saptamanal prin cec sau cont bancar... cu conditia sa faci peste 85$ pe saptamana... acum imi astept si eu... cecul:)
Spoilled poti sa-mi spui si mie cate ceva despre acest site?M-ar interesa sa imi fac un account acolo dar nu am folosit niciodata genul asta de site..adika prin yahoo.. imi poti spune care este "mecanismul" si cam ce este acest ccbill? Mersi frumos..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
byrev
|
 |
« Reply #6 on: February 27, 2007, 02:49:23 PM » |
|
mdea... dar e nasol ca's multi labari pe yahoo, te'nebunesc toata ziua! Ca nu au bani azi, dar 'ti dau banii maine, etc !!! Nu prea agreez tipul asta de siteuri !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lara
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: March 21, 2007, 01:40:04 PM » |
|
si cum se lucreaza? de pe adresa de mess de pe yahoo? si ce e ala CCBILL? cu ce se mananca? va rog sa imi dati si mie mai multe informatii as vrea sa lucrez pe un site dar nu stiu care ar fi mai bun. va multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Reply #8 on: March 22, 2007, 10:31:22 AM » |
|
Mai pe intelesul tau, CCBILL este un intermediar intre tine si cel care te plateste. Adica plata o sa se faca in contul care'l ai creat la CCBILL si din contul respectiv o sa'ti scoti tu banii !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lara
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: March 26, 2007, 09:08:22 AM » |
|
CCBILL e un fel de epasseport? sau intermediaza intre cel care plateste si banca ta? si cum e mai bine prin acest ccbill sau banca ta? mersi frumos
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Reply #10 on: March 27, 2007, 12:30:52 AM » |
|
Acolo unde ai posibilitatea sa alegi transfer bancar 100% e mai bine sa alegi pentru EFT sau "transfer bancar" pe romaneste  ... alte posibilitati ar fi CCBILL , ePassporte sau CEC ! Nu recomand CEC ... timp prea mult pana ajunge cecul, la fel pana scoti banii, etc... dintre toate, transferul bancar este cel mai bun!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lara
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: April 02, 2007, 04:31:47 PM » |
|
mai puteti da va rog amanunte despre acest site. ca nu prea am inteles. este de pe mess sau cum? care este toata stecheria? am vazut ca cineva chiar lucreaza pe el. cum iti merge? si cum l-ai deschis? ti s-a aprobat totul repede? si de unde aduni membrii??? plizzz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
byrev
|
 |
« Reply #12 on: April 05, 2007, 12:00:48 AM » |
|
Tot ce tine de yahoo este indicat a se ocoli ... sunt N motive !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|