Video Chat Forum (Comunitate Online)
Welcome, Guest. Please login or register.
February 09, 2010, 08:05:16 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
NOU: Clipuri Funny==> Funny.VdMonkey.TV
881 Posts in 377 Topics by 7303 Members
Latest Member: rusagoborgo
Home Help Search Calendar Login Register
+  Video Chat Forum (Comunitate Online)
|-+  Siteuri Europa, (Olanda), USA, Asia (Japonia), Ajutor creare conturi ptr Performeri.
| |-+  Siteuri Europa-USA
| | |-+  CamContacts.net
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: CamContacts.net  (Read 4808 times)
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

Yahoo Instant Messenger - king_sabin
View Profile
« on: June 09, 2006, 12:58:21 PM »

http://www.camcontacts.net/
====================
Momentan (iun.2006) nu accepta performeri din ro.

Page Rank:

More Info (informatii despre domeniu)
[spoiler]
Registrant:
C C Network Inc
   Romasco Place
   Wickhams Cay 1, P.O. Box 33140
   Road Town, Tortola 11111
   VG

Domain Name: CAMCONTACTS.NET

Administrative Contact:
      Watts, Charles      ccnetwork@easynet.co.uk
      CC Network Inc.
      Romasco Place
      Road Town, Tortola 11111
      VG
      +44 -207-900-1540 fax: +44 -207-900-1540

Technical Contact:
      Podeanu, Dan      pdan@camcontacts.net
      CC Network Inc
      Romasco Place
      Road Town, Tortola 11111
      VG
      +371 933 9951

Record expires on 13-Jul-2008.
   Record created on 13-Jul-1999.
   Database last updated on 9-Jun-2006 12:51:46 EDT.

Domain servers in listed order:

A.NS.CAMCONTACTS.NET         195.149.126.45
   B.NS.CAMCONTACTS.NET         195.149.126.20
   C.NS.CAMCONTACTS.NET         212.93.159.231
   CAMCONTACTS.NET              195.149.126.59
   WWW.CAMCONTACTS.NET          195.149.126.59
[/spoiler]
« Last Edit: June 18, 2006, 02:40:56 AM by admin » Logged
emanuel
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #1 on: December 30, 2006, 11:38:51 AM »

Astea de la CAMCONTACTS lucreaza acuma cu romani sau nu stie cineva ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #2 on: December 30, 2006, 11:47:22 PM »

din cate stiu eu nu se mai fac conturi pe Cam Contacts pentru romania!
insa poti sa inchiriez un cont de videochat  ;) .. cred ca tarifele sunt undeva in jur de 60-70% partea ta! Cine'ti ofera mai mult de 80% partea ta pare suspect !
*** hei ! vine anul nou... nu se mai distreaza nimeni !? Macar o zi, ca de la 1 suntem Europeni !!!
ghizmo
Newbie
*

View Profile
« Reply #3 on: October 23, 2007, 02:59:40 PM »

Astea de la CAMCONTACTS lucreaza acuma cu romani sau nu stie cineva ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Da CamContacts lucreaza si cu Romani de ceva timp fetelor!
Si au si un concurs super tare curand in 2 saptamani or so de ziua lor, unde se dau o gramada de bani.

Ati auzit si voi zvonul acesta?? CamContacts sarbatoreste in curand 7 anisori. Actiunea incepe de pe 17 Noiembrie, multe promotii si premii sunt asteptate.

Unul dintre concursuri v-a fi ChatHost Top 20.

Locul 1 primeste - $ 7,000
Locul 2 primeste - $ 3,500
Locul 3 primeste - $ 2,000
Locul 4 primeste - $ 1,000
Locul 5 primeste - $ 500
Locurile  6 pana la  20    primesc fiecare cate - $ 300 fiecare.

Acest TOP 20 din cate stiu v-a fi lansat  cu 2 saptamani inainte de ziua de nastere CamContacts, pe 3 Noiembrie mai exact. Concursul are o durata de 2 saptamani si se termina pe 24:00 GMT pe 17 Noiembrie. Fetelor nu pierdeti ocazia si fugiti online, puneti-va machiajul si castigati unul din aceste premii.

Membrii care va viziteaza au dreptul sa voteze pentru fiecare dolar cheltuit in video ($1 = 1 vot; $100 = 100 voturi).

Membrii vor primi cate un vot pentru fiecare dolar chaltuit cu un ChatHost si vor putea folosi voturile numai pentru acel specific ChatHost cu care tocmai au avut o sesiune video. Daca aleg sa nu voteze, voturile colectate in acea sesiune video sunt pierdute.

Apoi pe 17 Noiembrie, CamContacts v-a avea o noua categorie ?Birthday Category? numita ?LUCKY7? unde toata lumea este invitata!!!!!!!

Decoreaza-ti camera in cinstea CamContacts-ului si ureaza-le in felul tau unic un ?SINCER LA MULTI ANI!!!!!!? Foloseste-ti creativitatea si vino cu cele mai nebunesti si salbatice idei.
Camera decorate cel mai frumos v-a fi votata de catre echipa CamContacts si castigatorul v-a primi un premiu surprinzator!!!! O calatorie pentru o saptamana sau doua in Egipt, Turcia sau Cipru (sau echivalentul in cash) !!!

Ca sa va puteti califica in categoria ?LUCKY7? va rog acordati atentie la instructiunile de mai jos:

-Aceasta categorie v-a fi active pe site numai pe 17 Noiembrie de la 00:00  - 24:00 GMT.
 Fi atenta sa nu o ratezi.

-   Trebuie sa folosesti cuvintele ?CamContacts 7th Birthday? in decoratiile care le vei face
-   Poza de profil trebuie sa reprezinte Chathostul si decoratiile.
-   Inregistreaza-te ACUM si nu pierde sansa de a fi in categoria speciala ?LUCKY7?
Ca sa te inregistrezi in acea categorie trebuie sa trimiti un e-mail la promotions@camcontacts.com

admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

View Profile
« Reply #4 on: October 24, 2007, 10:57:17 PM »

Aloo ... ghizmo, mai usurel cu posturile ... gata am inteles, cred ca toata lumea a inteles nu trebuie sa postezi in N locuri. Era suficient odata si cu cap dar bag seama ca nu prea le ai cu marketingul!  Te'am vazut si pe alte siteu-ri/bloguri ale mele cu posturi, etc...

Daca camcontacts baga bani in treaba asta cu video chat, sa vina cu o oferta, cu lovele pentru reclama sii fac eu reclama , sau altii ...

Asa mai crede lumea ca's seriosi dar banuiesc ca's cam fomisti daca nu au bani de reclama si atrag fete cu premii bomba ! Vreau sa vad si eu premiile alea.
ghizmo
Newbie
*

View Profile
« Reply #5 on: October 25, 2007, 06:10:04 AM »

Buna,

Si imi pare rau ca am postat de atatea ori, ai dreptate am postat pe mai multe forumuri...Asteptam si eu un feedback de la tot ce am postat, din pacate singurul feedback care il primesc e de la tine :-). Si eu vreau sa vad premiile alea nu numai tu. Imi cer inca o data scuze ca am postat de mai multe ori, nu incercam sa fac marketing, incercam sa aflu parerea fetelor care lucreaza pe acelasi site cu mine.

Oricum, multumesc inca o data.
ghizmo
Newbie
*

View Profile
« Reply #6 on: October 25, 2007, 02:14:51 PM »

Da lucreaza si cu Romani acum fetelor!! Au dat drumul la inregistrari!

Pupici
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

View Profile
« Reply #7 on: October 28, 2007, 05:26:37 AM »

no problem.
Am scris la CamContacts.net si au confirmat intradevar cele spuse de tine... !
Feedback ?! ... dupa atatea ejecturi cat au luat aplicatiile romancelor din partea camcontacts la ce te astepti ? mai ales ca in ultima vreme s-au cam linistit apele in domeniul asta ... nu se prea mai fac nici bani cu caruta mai ales raportat la cat poti castiga la munca de birou  : ) .

In general cei care ajung aici cauta cu totul altceva nu camcontacts !
ghizmo
Newbie
*

View Profile
« Reply #8 on: October 29, 2007, 09:36:01 AM »

no problem.
Am scris la CamContacts.net si au confirmat intradevar cele spuse de tine... !
Feedback ?! ... dupa atatea ejecturi cat au luat aplicatiile romancelor din partea camcontacts la ce te astepti ? mai ales ca in ultima vreme s-au cam linistit apele in domeniul asta ... nu se prea mai fac nici bani cu caruta mai ales raportat la cat poti castiga la munca de birou  : ) .

In general cei care ajung aici cauta cu totul altceva nu camcontacts !

Pai ma gandeam si eu ca daca tot intreaba "Au voie romani acu'pe CC" etc etc, fetele or sa fie interesate, na acu, se pare ca nu sunt.
Ce sa facem...ata ete...

Multumesc oricum...
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »