Video Chat Forum (Comunitate Online)
Welcome, Guest. Please login or register.
February 09, 2010, 06:37:42 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
NOU: Muzica Noua==> MuzicaNoua.TV
881 Posts in 377 Topics by 7303 Members
Latest Member: rusagoborgo
Home Help Search Calendar Login Register
+  Video Chat Forum (Comunitate Online)
|-+  Modele WebCam si CamCorders, Intrebari si Raspunsuri - faq - Optimizare, Secrete, Linkuri, Dictionare
| |-+  Intrebari si Raspunsuri
| | |-+  daca copmletez asta siteu-l imi face cont pw www.epassporte.com ????
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: daca copmletez asta siteu-l imi face cont pw www.epassporte.com ????  (Read 2384 times)
flk
Newbie
*

View Profile Email
« on: February 16, 2007, 10:03:06 AM »

If You would like to change these settings, please send us an e-mail to payinfo@livejasmin.com from Your Master Account's mailbox. The e-mail should contain:
- the requested change
- the scanned copy of Your photo ID (passport, driving licence, etc.)
- a photo of Yourself holding Your own ID next to Your face Our Support Team will notify You about the changes in 24-48 hours.

You can change Your payment details within 24 hours of the registration of Your Master Account.
Minimum amount*:    
Do You have an ePassporte account?:    

Here You have to provide the user ID, which You use at www.epassporte.com when logging in to Your ePassporte account.

Type Your ePassporte ID*:    
@epassporte.com
   (A-Z, max 15 chars)    

It is required to complete the fields marked with a *

Your name on ePassporte card*:

(A-Z, max 20 chars)

Delivery/Shipping name*:

(A-Z, max 20 chars)

Country*:

State/Province, Region:    

(A-Z, max 30 chars)

City*:    
   (A-Z, max 30 chars)

Zip/Postal code*:    
   (A-Z, 0-9, max 10 chars)

Address*:

sau trebuie sa -l fac singur ???
am facut  singtur  dar am o problema : In order to complete the sign up process, you must add a verified load mechanism to your account and load a minimum amount of $25.00.
Please select one of the following load options :

si inca una : Sorry! At this time, the cash load option may not be used to purchase an ePassporte account.
 ce sa fac ???
 ??? :(
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #1 on: February 16, 2007, 11:03:28 PM »

man... ca sa'ti faci singur nu'ti indic, mai ales daca lucrezi numai cu ePassporte.
Din experienta mea nu's prea flexibil asa mult astia de la ePaasporte cu Romania, cred ca au avut experiente neplacute in trecut. Poti sa'ti faci si singur cont dar ai nevoie de un Card De Credit ca sa faci confirmarea ca esti user valid si nu hacker, etc !!! O sa'ti extraga din cont o anumita suma, iar tu urmeaza sa bagi asea suma ca suma de control pentru confirmare ca, acel card cu care ai platit (deschis) contul este al tau si unul furat.
Pentru asta trebuie sa mergi la banca si sa obtii un un extras de cont sau ceva , o informatii privind suma retrasa la tranzactia efectuata de ePassoprte, era undeva pana in 2 $, adica poate sa fie o suma de genul 1.56 (aceste este codul de control pentru deshiderea contului).

Insa pentru jasmine, bifeaza ca vrei sa'ti faca ei cont si o sa'ti vina acasa, cam 3 saptamani minim dureaza !
Albastrika
Newbie
*

Iubeste murind si mori iubind..

View Profile
« Reply #2 on: February 27, 2007, 10:02:29 PM »

EU am intampinat probleme cu epassportul de la inceput..am facut contul online.. toate bune si frumoase.. a venit si ziua platii.. siteul a trimis banii in contul de epassporte indicat..banii au ajuns la epassport unde au fost trimisi inapoi la siteul respectiv deoarece"contul meu online era inactiv"...au fost date telefoane peste telefoane..la administr.siteului si la epassporte...raspunsul? contul de epassport online este inactiv..ptr a se activa tb sa platesti parca 40$ ca sa fie activat..poti sa trimiti cei 40$ dintr-un cont in $ pe care ti l-ai facut la o banca dar...ce te faci cand primesti inapoi banii care i-ai transferat la epassporte minus comisionul bancii si in casuta ta de email epassportul spune ceva de genul" nu poti crea un accont online deoarece esti din romania si acolo prea multe activitati frauduloase" sau ceva de genul..pana la urma s-a rezolvat prin intermediul unui site.. adika Webcams..
Albastrika
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #3 on: February 27, 2007, 10:24:19 PM »

nasoala treaba, am avut si eu probleme cu un card ePassporte gift ... a fost blocat ... am incercat de zeci de ori sa aflu motivul. Pana la urma au spus ca din cauza celui care mi-a dat cardul cadou ... ala a fost ceva neinregula, asadar vedeti de la cine acceptati bani sau altceva , riscati sa fiti acuzati de complicitate si in nesimtirea de la ePassporte care stiu ca nu avem nici o putere fac ceva pe ce tipam noi dupa... ei sau ales cu banii si noi cu ce ? Munca  patriotica pentru america!
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »