Video Chat Forum (Comunitate Online)
Welcome, Guest. Please login or register.
February 09, 2010, 08:04:26 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
NOU: Dictionare==> Dictionare.4Rev.Net
881 Posts in 377 Topics by 7303 Members
Latest Member: rusagoborgo
Home Help Search Calendar Login Register
+  Video Chat Forum (Comunitate Online)
|-+  Diverse, Reclama - Anunturi, Vechituri
| |-+  Reclama - Anunturi
| | |-+  Mobile1to1: noul serviciu Multichat (fix payment 3$/ora)
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Mobile1to1: noul serviciu Multichat (fix payment 3$/ora)  (Read 3532 times)
morpheus
Newbie
*

View Profile Email
« on: February 12, 2007, 11:21:59 PM »

Mobile1to1 are placerea sa anunte lansarea noului Serviciu Multichat pentru telefoane mobile.

Detalii:

2 categorii: Adult si Non-adult
Ambele servicii vor fi accesabile 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.
Lansarea serviciului va avea loc la inceputul lui Martie.
Promotia este finantata pe o durata de 3 luni, cu fonduri alocate pentru consolidarea serviciului.

Cerinte hosti adult:

Modelul trebuie sa aiba o infatisare atractiva, ingrijita, in tinuta sexy.
Lumina si camera trebuie sa fie calitativ comparabile cu cele ale unui studio.
Fundalul va fi atractiv si va imbunatati performanta.
Modelul trebuie sa fie prezent in fata camerei pe toata perioada cat sta online.
Modelul trebuie sa pastreze o atitudine politicoasa si binevoitoare.
Este necesara tastarea fluenta in Engleza.

Cerinte hosti Non-adult:

Discutiile pe teme sexuale, rasiale, violente sunt interzise.
Serviciul nu va fi folosit sub nici o forma pentru exploatarea membrilor.
Serviciul nu va fi folosit pentru stabilirea de intalniri false sau reale.
Imaginile, transmisiunile cu continut sexual explicit sunt total interzise.

Modelul trebuie sa aiba o infatisare atractiva, ingrijita, sa fie imbracata total, dar intr-o maniera placuta si atragatoare.
Lumina si camera trebuie sa fie calitativ comparabile cu cele ale unui studio.
Fundalul va fi atractiv si va imbunatati performanta.
Modelul trebuie sa fie prezent in fata camerei pe toata perioada cat sta online.
Modelul trebuie sa pastreze o atitudine politicoasa si binevoitoare.
Este necesara tastarea fluenta in Engleza.

Monitorizarea serviciului:

Chatul si Imaginea vor fi monitorizate 24 din 24.

Plata:

3$ pe ora online.
Plata se va face la 45 de zile de la data incheierii perioadei de plata.
Plata se face prin transfer bancar sau mandat postal, dupa preferinta.
Plata se va face in valuta preferata de model.

Necesitati in materie de hosti:

Numarul de locuri este limitat. Dorim sa avem la orice ora un numar de 4 hosti online. In functie de cum se va face repartizarea acestora, numarul de hosti necesari va fi de minim 12, maxim 20 per serviciu (adult si non-adult). Suntem interesati in special de colaborarea cu sudiouri datorita usurintei stabilirii de "schimburi" in cazul acestora, dar si modelele independente care stiu ce inseamna calitatea sunt binevenite.

Multumim inca o data tuturor pentru sprijinul acordat si speram ca oferta noastra sa va faca placere.

Inscrieri si detalii:

Mess Yahoo : crinacodreanu
Email: crinacodreanu[at]yahoo.com
mobile_1to1[at]yahoo.com
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #1 on: February 13, 2007, 12:13:45 AM »

- 3$/h mi se pare foarte putin, adica avand in vedere jobul ;) ...

pentru un job de 8 ore/zi * o medie de 25 zile / luna => 200 ore de munca, adica 600$ hm... e o suma modica daca nu chiar mica, cand de ex nici unde in tara nu mai vrea nima sa lucreze sub 300$, sunt oferte de munca de te doare capul dar nimeni nu se mai inghesuie, vad zilnic zeci de afise pe toate magazinele, restaurantele, supermarketuri, etc... nu se mai da lumea pe nimicuri, multi deja si'au cam luat zborul, cei care au ramas nu au motive sau nu au incotro sa plece, cat despre oferte de job sub 200E sunt penibile, cand stii ca o chirie este de 200E minim + Caldura iarna, + Curent + Gaze, + Intretinere + Internet + Telefon + Cablu care sunt fara doar si poate omniprezente. Apoi mancarea si Imbracamintea sa nu mai vorbim de distractii si alte cheltuieli neprevazuta (dea domnul sa fii sanatos) ... per total 600$ de abia suprevietuiesti. In meseria asta daca nu faci dublu adica 1200...1500/Luna nu o sa ajungi la nici un rezultat, nu o sa ai un viitor, o pensie, carte de munca, contract de munca, drepturi salariale, asigurari sociale, etc... fac altii bani pe spinarea ta.
3$? ce dreaq ca si in constructii in Grecia esti platit mai bine, domeniu care se stie ca este platit cel mai prost in general, chiar si la cules de capsuni in Spania e mai bine, macar nu'ti mai tocesti nervii cu toti libidinosii, nu mai faci varice stand in pat, nu'ti mai obosesti ochii in monitoare jumate de zi, nu te mai prefaci ca esti altcineva, nu este o meserie de care sa te rusinezi... etc! . Cat despre videochat sa fim seriosi, vodafone ca vorbesti cu alti'ti da credit fara sa'ti arati nimic !

- Nu este nici o diferenta la plata pentru adult si non-adult ? adica diferentele oricum sunt evidente, rasplata nu ar trebuie sa fie la fel ?

si 45 de zile de la data incheierii perioadei de plata. ? wtf... pai si care e perioada ?
Daca este o luna atunci se duce pe p'la toata treaba, da'ti o teapa si ty ty !
Cine dreaq credeti ca lucreaza doua luni jumate pana vede banii de la voi ? Pai in doua luni fata aia are nevoie de minim 400$/Luna + sa nu moara de foame si sete ca i se usca gatul la telefon ! Nu prea tine afacerea, insa eu va doresc succes (cu inima'ndoita)!
morpheus
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #2 on: February 13, 2007, 11:06:29 AM »

Dragul meu Byrev. Ma intreb daca erai asa de panicard si inainte de integrare, ca vad ca problemele de dupa iti provoaca angoase.
Ca sa lamurim un pic:
- 3$ per ora este o oferta cu mult peste cat ofera alte situri care platesc la ora. Au existat exceptii cu 8$ si 10$ pe ora, dar banii bineinteles ca nu au ajuns.
- nu cred ca toate modelele sunt de acord ca decat sa iei 3$ pe ora indiferent de traficul pe care il ai sau nu, ar trebui sa te determine sa te duci la munca in grecia la carat caramizi sau la facut matanii prin spania dupa capsuni.
- ai un stil foarte interesant de a descrie aceste modele ca fiind niste "fomiste" care daca nu isi iau banii repede repede vor sucomba din diverse motive.
- in privinta tepei, probabil tu nu ai de unde sa stii dar Mobile1to1 exista de mult, lucreaza de mult cu hosti romani, plateste la 45 de zile si toata lumea e fericita.
- hostul nu lucreaza de pe telefon asa ca nu are de ce sa i se usuce gatul.
- afacerea tine de mult si multumesc pentru urari. ;)
- si inca ceva...postul meu se adreseaza celor care stiu ce inseamna adult videochatul, care nu au nevoie de 3$ neaparat pe ora ca sa subziste, fiind doar o alta posibilitate de a isi rotunji veniturile deja existente.

Toate cele bune.
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #3 on: February 13, 2007, 08:57:30 PM »

;) Da argumente ai ?
La tot ce ai spus nu ai venit cu nimic nou !
3 $ / h ;) lol.... hai ca ma faci sa rad, crezi ca mai ingite toata lumea galustele astea ?
Numai sarantoacele din tarile esteuropene se inghesuie cu 3$ / h ... ;)
In fine, pe langa siteurle pe care stau inca o balarie din asta in plus nu strica mai ales ca banii oricum vin / h , adica cel putin au un castig garantat.

Si lasa'ma cu vrajelile astea cu castigul... ai impresia ca's venit din padurile siberiene si nu stiu ce e ala videochat ? ;) te inseli, cunosc persoane care fac 30$ / h , Phone sex ... si nu cu 3 $ ... ai impresia ca le stii pe toate ? ete ca nimeni nu le stie pe toate

in fine pana la urma nu vreau sa'ti dau cu ceva in cap :) doamne fereste, da parerea mea : 3$ pe ora este prea puitin, mult prea putin pentru asemenea servicii ... nu stiu exact care sunt cheltuielile voastre cu aceste serviciu de numai 3$/h va raman sa dati la cei care lucreaza ... probabil ca daca a'si cunoaste toata afacerea mi'asi schimba parerea !!!

Dar cum am zis: inca 500...1000$ / luna nu's de aruncat , mai ales ca e ceva sigur ... fie vorba intre noi ca nu vede nimeni: cred ca ma bag si eu :)

O zi buna!
(iar cu integrarea: eu ma pish oficial pe Europa si pe guvernul de ne'a integrat ... OFICIAL )
morpheus
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #4 on: February 13, 2007, 11:29:50 PM »

Inca o data cu tot duhul blandetii de care pot da dovada ;)

-argumente am adus destule dar esti prea Gica Contra sa le vezi
- traim in estul europei in cazul in care nu ai observat (si asta ne ocupa tot timpul)
- ies pe strada si observ ca Romania inca mai este locuita...nu au plecat toti la caramizi sau capsuni (in ce ordine doresti).
- si eu cunosc persoane care fac nu 30 ci 300 sau mai mult de $ pe ora...total irelevant pentru ca nu lor ma adresez
- exact cum spui nu cunosti toate detaliile...aici trebuie sa iti dau dreptate. :)
- si inca ceva...nu vreau sa te conving de nimic, dar din fire imi plac polemicile...poti sa imi dai reply si sa ma contrazici, o sa fiu pe faza sa ti-o servesc inapoi ;)

PS. Daca vrei sa te inscrii...la modul cel mai serios, fa-o cat mai repede. "Sarantoacele esteuropene" au dat deja navala. Si am vrut doar sa te citez pentru ca eu am toata stima pentru fetele astea.

PS2. Astept un bonus pentru ca deja am insufletit situl asta. Era mort pana sa incepem noi 2 sa postam. :))
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #5 on: February 14, 2007, 02:20:55 PM »

OK 10x...
nu a fost cu rautate ... dar na, stii , cand vad 3$ pe ora parca nu vad nimic... si i'am zis prietenei, uite cum sta treaba cu mobile asta... bla bla bla , se fac 3$ la ora ... CE ?? Zice ea ? Pentru 3 $ nici nu ma intereseaza  ;) ... in fine dupa aia i'am facut niste calcule si dupa ce a auzit de 1000$ / luna ... si'a mai schimbat oleaca pararea ;)
morpheus
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #6 on: February 15, 2007, 05:03:10 PM »

Nah...si acum ca nu ma mai contrazici eu ce sa mai zic? Ai dreptate domnule Byrev...te voi lasa sa ai ultimul cuvant. :))
Toate cele bune. :)
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #7 on: February 15, 2007, 11:17:55 PM »

;) nu vreau sa am ultimul cuvant, nu consider ca eu pot avea ultimul cuvant in vreo problema , nu ma cred atotstiutor si nu ma dau rotund, dar cel putin am cateva cuvinte de spus despre activitatea asta, adica cateva pareri personale si nu numai , luate din realitatea de zi cu zi a activitatii de vidoachat, si crede'ma ca nu's chiar plopist ;) am vazut destule si in ceea ce priveste domeniul de studio owner cat si in ceea ce priveste meseria de chathost in mare masura pentru fete, pentru ca cunosc foarte foarte multe fete care fac videochat ;) cred ca ar trebui sa'mi fac si eu un studio ... nu a'si duce lipsa de fete, iar cum sa le fac sa stea ;) hehe, asta e partea cea mai usoara, mai ales cand te pui in locul lor si vezi cu ochii lor aceasta activitate! Bani sa fie ca restu este din belsug. In fine cam atat despre asta ca e OffTopic (la Mobile1to1) ... oricum despre un cont daca mai exista o sa mai vb, cel mai probabil peste 2 saptamani, adica dupa 1 Martie !

Sa auzim numai de bine!
morpheus
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #8 on: February 16, 2007, 01:12:53 AM »

Te-am lasat sa ai ultimul cuvant pentru ca nu m-ai mai contrazis ;) ;D
Cat despre cont...esti invitatul meu...dar ti-am spus ca nu asta ma interesa. :) E amuzant cateodata sa nu fie chiar toti de acord cu tine si sa intri intr-o polemica. :)
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #9 on: February 16, 2007, 10:58:11 PM »

...
 E amuzant cateodata sa nu fie chiar toti de acord cu tine si sa intri intr-o polemica. :)

Eu de felul meu sunt pus pe contraziceri ;)
adica pana nu vad explicatia, argumentul nu cred ce sustin altii... asa sunt eu, mai sceptic... :)
lara
Newbie
*

View Profile
« Reply #10 on: March 20, 2007, 12:48:11 PM »

care sunt site-urile alea mai pe care se face phone chat cu 30$ pe ora pe zi sau cum?
ca m-ar interesa si pe mine
thx
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »