Da, se poate.
In Cazul
Sony Handycam DCR TRV285 banuiesc ca stii sa folosesti iesirea compozita, asadar nu ai altceva de facut decat sa faci rost de un splitter pentru Composite Video/Audio si problema este ca si rezolvata.
Nu stiu daca acum folosesti iesirea respectiva probabil ca ai ales FireWire pentru conectare deoarece nu mai ai nevoie de alte echipamente suplimentare daca calculatorul este deja dotat cu o intrare ptr acest conector.
In cazul utilizarii iesirii composite ai nevoie si de o placa de captura sau un TV-Tunner. La alegerea modelului daca nu ai deja unul ar fi de preferat un model Pinacle dar, acum depinde si de pret, si de oferte, de preferinte,etc...ideea este sa nu cumperi unul chiar comun sub 100RON.
Daca ai Laptop trebuie sa cauti un Model PCMCIA sau USB2.0 (preferabil PCMCIA)
===================
Mai pe scurt:
- 1xSplitter Composite A/V
- 2xCaptureCard (TV-Tunner)
- ...spor la treaba !
cum arata un TV-Tunner:| Interfata PCMCIA (ptr laptop) | Interfata USB 2.0 (ptr laptop sau desktop) | Interfata PCI (ptr desktop) |
 |  |  |
Cum arata un Splitter Composite A/V, Diferite modele

* Nu stiu daca o sa gasesti in Romania Spitter Composite dar nu te alarma: se poate realiza si HomeMade

. Vorbeste cu un electronist, spunei care este treaba , ce doresti (sa imparti iesirea video A/V pentru doua TV-uri, e tot aia) si nu cred ca nu stie sa faca o asemenea bagatela !
** Daca nu,foloseste Cartea de Credit, DHL ptr transport si comanda din afara tarii!
*** Pe google cauta: Svideo Composite Splitter
**** Pentru folosirea S-Video in conectori A/V exista cablu special S-Video to A/V ,deregula este cu placa de captura, daca nu se gaseste in magazine de eletronice.
***** Apropo, intreaba la VITACOM despre Svideo Splitter, poate ca au asa ceva!