Video Chat Forum (Comunitate Online)
Welcome, Guest. Please login or register.
February 09, 2010, 07:53:18 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
NOU: Clipuri Funny==> Funny.VdMonkey.TV
881 Posts in 377 Topics by 7303 Members
Latest Member: rusagoborgo
Home Help Search Calendar Login Register
+  Video Chat Forum (Comunitate Online)
|-+  Diverse, Reclama - Anunturi, Vechituri
| |-+  Diverse
| | |-+  Probleme cu logarea sau accesul in privat (flash, java, plugins)
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Probleme cu logarea sau accesul in privat (flash, java, plugins)  (Read 2518 times)
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

Yahoo Instant Messenger - king_sabin
View Profile
« on: June 18, 2006, 01:02:06 AM »

Inainte de toate asigurati-va ca aveti instalate ultimele versiuni de Flash si Java!

Macromedia Flash Player 8.0
-[ Download ]-

Macromedia Shockwave Player 8.0
-[ Download ]-

Java SUN 1.5.0
-[ Download ]-

« Last Edit: June 19, 2006, 08:14:08 AM by admin » Logged
girladdicts
Newbie
*

Yahoo Instant Messenger - video_chat_mail
View Profile Studio Video Chat Bucuresti
« Reply #1 on: May 29, 2007, 10:34:04 AM »

un caz mai aparte pt problemele cu logarea in siteuri de video chat eu am avut de la unele instalari proaste de windows.
Video chat Bucuresti, despre firma, studiouri, angajari la studio sau la domiciliu, despre activitatea de video chat si locuri de munca -> http://www.girladdicts.com
About adult video chat -> http://www.girlplan.com
video chat website -> www.video2chat.com
mosque
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #2 on: June 03, 2007, 06:16:41 PM »

stiu ca nu e tocmai normal, si atitudinea fata de romanii care intra pe site-urile de videochat ca si simpli clienti si nu ca performeri nu e tocmai prietenoasa, dar, incerc si eu o intrebare, daca nu e in threadul potrivit nu imi dati in cap va rog frumos. Mi-am facut cont pe extasycams.com (pentru ca e singurul site pe care am reusit), am cumparat credit de 99$, din care am folosit vreo 3-4 dupa care contul mi-a fost blocat, incerc sa dau login (username si pass corecte) si nimic ... cand dau lost pass/username primesc un mail cu toate conturile pe care le-am avut pe site-ul asta, cele mai vechi, cu credit 0$ in regula, iar ultimul, cu credit ~90$ suspendat. Am trimis mailuri, nu am primit nici un raspuns,  am dat telefoane ...  la fel. In caz ca se gandeste cineva sa ma ajute dar ezita, chill, nu faceti o defavoare celor din bransa, nu sunt genul care sa faca capturi degeaba, nu ma racoreste in nici un fel sa upoloadez pe dc sau asa mai departe, totul e pentru uz strict personal, ma inteleg foarte bine cu unele fete de pe-acolo, si cam atat.
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

Yahoo Instant Messenger - king_sabin
View Profile
« Reply #3 on: June 05, 2007, 03:51:45 AM »

Site'ul trebuie sa'ti dea banii inapoi, faci reclamatie la banca sa faca chargeback pentru tranzactia efectuata sau reclami ca ti s'au folosit cardul in mod fraudulos si banca trebuie sa ceara banii inapoi.

Practic siteul nu a luat nici un leu, banii au ajuns in alta banca cel mai probabil printr'un intermediar (merchant).  Banca ta trebuie sa faca chargeback, dar dureaza!

Acum, daca nu trecut prea mult timp... nu stiu, verifica la banca, dar trebuie sa poti sa'ti recuperezi banii , e prea mare nesimtirea !
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »