Video Chat Forum (Comunitate Online)
Welcome, Guest. Please login or register.
February 09, 2010, 05:44:03 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
NOU: Muzica Noua==> MuzicaNoua.TV
881 Posts in 377 Topics by 7303 Members
Latest Member: rusagoborgo
Home Help Search Calendar Login Register
+  Video Chat Forum (Comunitate Online)
|-+  ePassporte, Check, Wire Transfer, Procesoare Plati
| |-+  Cum se primesc banii: ePassporte, Check, Wire-Transfer
| | |-+  Transfer Bancar (Wire-Transfer, Cat este comisionul, Cu ce banca ? Fiscul)
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Transfer Bancar (Wire-Transfer, Cat este comisionul, Cu ce banca ? Fiscul)  (Read 6620 times)
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

Yahoo Instant Messenger - king_sabin
View Profile
« on: June 18, 2006, 12:53:15 AM »

Despre Banci/Conturi/Carduri
Din experienta mea:

1. BT (Banca Transilvania).
 - Nu'i intereseaza cati bani primesti si de unde sunt.
 - Nu te pun sa dai declaratii ca ti'au intrat in cont 3000$, etc...
 - Crearea contului se face foarte repede.
 - Cardul initial nu este de debit, dar se poate face foarte repede si gratuit modificarea ca banii sa'i ridicati de pe card si sa fie trasferati automat din cont in card.
 - Posibilitatea de operatiuni online pe internet prin BT24. Dureaza 2 saptamani pana csioand primiti userul si parola pentru acces. Configurarea contului online este relativ ushoara, trebuie doar atentie.
 - Comision de verificare (ptr cardul in valuta: mondo) a creditului foarte  mic.

2. Raiffeisen Bank
 - Contul se creaza relativ ushor
 - Este necesar sa declari sursa baniilor, eventual si scopul (dar nu insista pe detalii)
 - Debit Card la cont doar dupa minim 6 luni de client la ei si sa nu fi avut alte datorii etc...
 - Cam aglomerat pe la banci.
 - Transferul de bani intern nu este suspus declaratiei de provenienta (doar cel extern)
 - Comision cam mare la verificarea creditului la alte bancomate.

3. BRD
 - Se grabesc prea rpd sa'ti ia comisionul de intretinere a Cardului
 - Comisionul putin cam mare la retragere de la alte bancomate

« Last Edit: October 02, 2006, 04:32:24 PM by admin » Logged
cartman_sp99
Newbie
*

View Profile
« Reply #1 on: October 28, 2006, 05:30:10 AM »

De ING ce ziceti ?!? ca multa lume vad ca il foloseste ...
AnnahEvia
Newbie
*

View Profile
« Reply #2 on: January 21, 2007, 01:28:38 PM »

Raiffeisen Bank ,buni??? Cred ca glumiti! M-au tarat o luna prin alte orase ca sa declar $ 1000!!  Incercati un cont in alta tara...E mai simplu.
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

View Profile
« Reply #3 on: January 22, 2007, 10:13:48 AM »

Raiffeisen Bank ,buni??? Cred ca glumiti! M-au tarat o luna prin alte orase ca sa declar $ 1000!!  Incercati un cont in alta tara...E mai simplu.

Probabil ca ai avut tu ghinion ;) ... nu exagerez cu sumele dar au fost destul de consistente cele tranzactionate prin RF , dar nu am intampinat nici o problema reala, tipa de la ghiseu punea intrebarea, eu dadeam raspunsul: cadou, ea'mi da banii, eu ieseam pe usa !!! Asta era tot. De cand am facut card de debit la cont nici nu am mai trecut pe la banca !

Oricum Banca Transilvania nu a pus nici o intrebare ... de unde, de ce , etc...
Am facut si acolo card, si la fel, nu am nici o treaba pe la banca, eu cu bancomatul am ceva :))

Numai bine !
Albastrik
Guest
« Reply #4 on: February 26, 2007, 07:09:40 AM »

Eu am la ING si e super..imi ridic banii cand vreau..si la 12 noaptea...e super!Plus ca nu te intreaba nimeni nimic
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #5 on: February 26, 2007, 03:06:44 PM »

ING la 12 Noaptea :) ... o sa ma interesez si eu sa vedem daca prin TM au program la ora aia ;) ... nu ca a'si avea nevoie dar niciodata nu poti sa stii.
girladdicts
Newbie
*

Yahoo Instant Messenger - video_chat_mail
View Profile Studio Video Chat Bucuresti
« Reply #6 on: May 29, 2007, 10:42:11 AM »

Okay, care sunt sumele maxime care le-ati ridicat de la banca printr-un singur transfer, si care este suma maxima ridicata anual? va rog sa nu postati aici povesti ci doar experiente personale. ma intereseaza foarte mult aspectul fiscului.
Video chat Bucuresti, despre firma, studiouri, angajari la studio sau la domiciliu, despre activitatea de video chat si locuri de munca -> http://www.girladdicts.com
About adult video chat -> http://www.girlplan.com
video chat website -> www.video2chat.com
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

View Profile
« Reply #7 on: May 30, 2007, 11:01:56 AM »

- Bani transferati intern: ~ 100 de milioane (lei vechi) . Banii nu erau din afara! Prin Raiffeisen Bank.
- Bani transferati din extern: ~ 10-20 mil (saptamanal) prin BT (Banca Transilvania). Insa trebe sa mergi la banca ca sa faci licitatie valutara ca banii sa treca din $ in LEI, in cazul in care ai card si vrei sa'i scoti in LEI. BT nu are Card in $, decat in LEI si EURO. La BT nu trebuie sa dai declaratie de provenienta a banilor.
- bani ePassporte: ~ 7-10 mil (la doua saptamani) , direct din bancomat.

----------------
Apropo, daca fiscul vrea bani din venituri de videochat sa faca si deducearea cheltuielilor de curent, internet, apa calda, caldura, consumabile, jucarii, etc... bani care'i cheltuiesti ca sa faci alti bani, deci si fiscul ar trebui sa deduca aceste cheltuieli. Daca stie sa ceara pai trebe sa stie sa aplice si legea, ca banii nu'i scoti din pamant. :)
anujka
Newbie
*

View Profile
« Reply #8 on: June 04, 2007, 08:29:15 PM »

am citit mai sus ca ,limita este cad de 7-10 mil prin epassporte.....eu am scos la doua saptamani injur de 12 mil....este vreo problema??? ???
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

View Profile
« Reply #9 on: June 05, 2007, 03:53:06 AM »

Nu este nici o problema.
Daca depasesti limita nu te lasa sa mai scoti bani pana a doua zi ... citeste regulile de pe site la epassporte !
anujka
Newbie
*

View Profile
« Reply #10 on: June 05, 2007, 01:00:56 PM »

stiam "admin" regulile dar eu mam referit daca este vreo problema cu fiscul...oricum thx ;)
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

View Profile
« Reply #11 on: June 06, 2007, 12:50:52 AM »

Ce treaba ar avea fiscul cu un card emis de o banca din SUA ? ;)
In banca tranzactia apare cu un card american deci fiscul nu area nici o treaba cu banii scosi din alta tara practic ...

(bancomatul este doar intermediar intre tine si banca emitenta)
simona
Newbie
*

View Profile
« Reply #12 on: September 25, 2008, 02:30:48 PM »

Salut - fratele meu a incercat sa-mi trimita $ la bancpost si wire transfer a esuat. zicea ca a primit raspuns ca "The SWIFT code that you used, did not correspond with a domestic bank. Your local bank used to use chase bank (which that swift code was good for)".  are cineva idee ce inseamna asta?
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #13 on: October 01, 2008, 06:02:54 AM »

hm ... banuiesc ca banca de unde a trimis nu trimite direct spre banc-post ci spre un intermediar. Undeva a aparut o problema cu indentificarea unui intermediar banuiesc. La cate banci au dat faliment anu asta e de asteptat sa apara tot felul de aberatii de astea.

Incearca sa primesti la alta banca. Eu primesc din extern la Banca Transilvania si la Raif. Bank. Cred ca la RF intra mai repede.
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »