Video Chat Forum (Comunitate Online)
Welcome, Guest. Please login or register.
February 09, 2010, 08:04:02 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
NOU: Manele Noi==> ManeleNoi.TV
881 Posts in 377 Topics by 7303 Members
Latest Member: rusagoborgo
Home Help Search Calendar Login Register
+  Video Chat Forum (Comunitate Online)
|-+  ePassporte, Check, Wire Transfer, Procesoare Plati
| |-+  Cum se primesc banii: ePassporte, Check, Wire-Transfer
| | |-+  CECuri (In cat timp vin, cum se ridica, care sunt riscurile?...)
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: CECuri (In cat timp vin, cum se ridica, care sunt riscurile?...)  (Read 3726 times)
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

Yahoo Instant Messenger - king_sabin
View Profile
« on: June 18, 2006, 12:51:18 AM »

-[ ?n curand! ]-

Albastrik
Guest
« Reply #1 on: February 26, 2007, 07:11:01 AM »

Am inteles ca te iau la intrebari aia de la banca (de la unii) si ca procedura ar fii ceva de genul:depui cecul si iti ridici banii in..24 de zile(de al altii)..eu nu am folosit cecul si nici nu am de gand..astepti prea mult..
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #2 on: February 26, 2007, 03:02:15 PM »

Am inteles ca te iau la intrebari aia de la banca (de la unii) si ca procedura ar fii ceva de genul:depui cecul si iti ridici banii in..24 de zile(de al altii)..eu nu am folosit cecul si nici nu am de gand..astepti prea mult..

da asa este, depui si astepti... de preferat este fara cecuri, trebe sa astepti mult pana vine cecul, risti sa ti'l fure careva din posta sau chiar postasul ;) , astepti prea mult pana intra banii, sau risti sa depui cecul si sa nu'ti mai vina leu, cum am patit eu cu un cec de la imLive! (imLive un site de k**t ...) cat despre intrebari, da ... la BT insa nu te intreaba de nimic!
mihai1981
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #3 on: March 17, 2007, 11:55:33 PM »

Salut. Daca aveti cecuri si vreti sa le incasati repede dati-mi un mail la mcaprarescu@yahoo.com si rezolvam pe loc cu plata pentru un comision de 10%. Nu accept decat cecuri ale titularilor - vreau sa vad copie ci/bi daca vreti sa le vindeti.
girladdicts
Newbie
*

Yahoo Instant Messenger - video_chat_mail
View Profile Studio Video Chat Bucuresti
« Reply #4 on: May 29, 2007, 10:38:43 AM »

este vr-o posibilitate in care daca iti fura cineva cecul din posta iti poate ridica banii ? In ce conditii ?
Video chat Bucuresti, despre firma, studiouri, angajari la studio sau la domiciliu, despre activitatea de video chat si locuri de munca -> http://www.girladdicts.com
About adult video chat -> http://www.girlplan.com
video chat website -> www.video2chat.com
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

Yahoo Instant Messenger - king_sabin
View Profile
« Reply #5 on: May 30, 2007, 10:53:47 AM »

;) cu concurenta directa a salariatilor din banca.

In mod normal banca trebuie sa'ti ceara buletinul ca sa se asigure ca tu esti cel care ridica cecul. Insa exista "un Delay" adica un timp de asteptare de la depunere pana la ridicare si de regula dureaza cam 10-40 zile, depinde de la banca la banca , pana cand ridici banii. In acest timp ai posibilitatea sa anulezi cecul totusi ;). Transferul efectiv se face cam in 3-5 zile de la depunderea cecului insa durata mare de asteptare este si o protectie suplimentara antifrauda.
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »